Schreek Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Tááákže, pokud se najde ještě místečko, tak dorazím taky i drahou polovičkou Citovat
Vertex Odesláno 14. říjen 2007 Autor Odesláno 14. říjen 2007 Myslíš místečko na přenocování? Dnes budu objednávat pokoje. Místečko určitě bude. Chceš pokoj se sprchou a WC? Citovat
Schreek Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Jasný, takže pokoj pro dva se sprchou a WC, snídani nemusíme, stejně by se nám nechtělo vstávat Nebyl by nějaký popis cesty na to letiště? Citovat
Vertex Odesláno 14. říjen 2007 Autor Odesláno 14. říjen 2007 V pořádku. Už je asi na čase, tak vám sem hodím odkaz na mapu a popis cesty na letiště Okaz je ZDE Silnice 7 je od Prahy a vy budete sjíždět na silnici č 568. Na letiště se dostanete dost jednoduše. Ještě kus před Chomutovem budete klesat z dlouhýho padáku, pojedete pořád na Chomutov, minete odbočku doleva na obec Všehrdy, dál pak odbočku doprava na obec Údlice (u ní je napravo vidět zahradníctví a firma L2M - výroba vrat) a hned za touto odbočkou je křižovatka, kde odbočíte vlevo směrem na Nechranice, Březno u Chomutova. Po cca 1-2 kilometrech vyjedete na kopec, kde je nalevo bílá vodárnička. Tu minete a po několika metrech odbočíte vlevo do pole a po asfaltový cestě dojedete až na letiště, kde už budu stát. Příjezd bych viděl nejpozději do 9:30 Hlavně nezapomeňte - plavky s sebou [upravil dne 14/10/07 Vertex] Citovat
Vertex Odesláno 14. říjen 2007 Autor Odesláno 14. říjen 2007 To Schrek: Jestli pojedeš z Odolený Vody směrem na Teplice, tak je asi lepší sjet z dálnice na exitu Nová Ves a jet na Slaný, ze slanýho pak normálně na Chomutov. Pokud pojedeš z Prahy, nejjednodušší cesta je od Ruzyňskýho letiště Citovat
Schreek Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Vertex: Super, dík Na Chomutov trefim, jen jsem nevěděl kde tam je to letiště, ted už to snad najdem Citovat
aka Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Původně zaslal: Vertex My Tě chceme, přistýlka neni problém tak to rozhodne beru Citovat
Oliver Riedel Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Podle mapy snad najdeme,radši vyrazíme dřív. Citovat
Vertex Odesláno 14. říjen 2007 Autor Odesláno 14. říjen 2007 Je to hrozně jednoduchý, je to mezi polema a loukama. Popsal jsem to snad jasně Citovat
Medvěd Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Ač spokojený účastník loňské akce musím z rodinných (a věřím že pochopitelných) důvodů ohlásit svou neúčast (Pavlík má holt někdy přednost před celým P-clubem) Citovat
aka Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Medo, omluva prijata a treba Ti(jako jinym) nebudeme nadseni volat Citovat
Bohouš Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Schreek - pojedeme spolu, ne ???? Ať nebloudím sám :roll Sice jsem tam loni byl, ale byl jsem ve stavu, že si cestu zrovna 2x nepamatuju Aka - bereme tě, ale nesmíš chrápat :aut Neon snad pojede, psal mě, že má teď megaultra málo času, ale snad mu to vyjde Citovat
Schreek Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Bohouš: Jasný, neni problem Navrhni, kde se srazíme, my jsme chtěli vyrážet cca mezi půl osmou a osmou z Vodolky, cesta tam by se měla vejít do hodiny i s blouděnim Citovat
aka Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Původně zaslal: Bohouš Aka - bereme tě, ale nesmíš chrápat :aut No diky kdybych chrapala, muzete me vystrcit na mraz mimochodem, kdo bude mit volne mistecko v aute, kam si rad vezme jednu ochechuli? Citovat
John Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Co takhle nějaký trošku společný odjezd z Prahy? ať bloudímě hromadně ) Jen takový dotaz :aut Citovat
Oliver Riedel Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Pokud sem Vertexe dobře pochopil,tak pražští pojedou stejným směrem jako já z Loun,tak jestli sem to pochopil správně,rád bych se k vám někde přidal. Citovat
MirasCC Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 @aka: Z kama? @John: Výbornej nápad. Ale stejně by to chtělo potkat se někde kus za Prahou, páč hledat se někde v centru asi nebude to pravý ořechový. Kdo navrhne meeting point? Nějaká benzínka tam tím směrem by mohla bejt fajn. 2all: mám navigaci, kdo jede se mnou? :D Citovat
aka Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 no prebyvam v holeskach, ale jsem dopraveni se schopna..... Citovat
MirasCC Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Původně zaslal: aka no prebyvam v holeskach, ale jsem dopraveni se schopna..... Co tak zkoumám mapu kudy pojedu, Zličín by pro mě byl vcelku optimální. A i by to bylo vcelku fér, já sem tam za půl hoďky, stejně jako ty Tak uvidíš, pokud tě nikdo nebude schopnej naložit blíž, můžem se tam potkat. Citovat
Hafity Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Původně zaslal: Vertex V pořádku. Už je asi na čase, tak vám sem hodím odkaz na mapu a popis cesty na letiště Okaz je ZDE Silnice 7 je od Prahy a vy budete sjíždět na silnici č 568. Na letiště se dostanete dost jednoduše. Ještě kus před Chomutovem budete klesat z dlouhýho padáku, pojedete pořád na Chomutov, minete odbočku doleva na obec Všehrdy, dál pak odbočku doprava na obec Údlice (u ní je napravo vidět zahradníctví a firma L2M - výroba vrat) a hned za touto odbočkou je křižovatka, kde odbočíte vlevo směrem na Nechranice, Březno u Chomutova. Po cca 1-2 kilometrech vyjedete na kopec, kde je nalevo bílá vodárnička. Tu minete a po několika metrech odbočíte vlevo do pole a po asfaltový cestě dojedete až na letiště, kde už budu stát. Příjezd bych viděl nejpozději do 9:30 Hlavně nezapomeňte - plavky s sebou [upravil dne 14/10/07 Vertex] Není ta vodárnička náhodou napravo? Dost často tam jezdím, ale nalevo o ničem takovým nevím.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.