Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jasný, takže pokoj pro dva se sprchou a WC, snídani nemusíme, stejně by se nám nechtělo vstávat :papa

Nebyl by nějaký popis cesty na to letiště?

Odesláno

V pořádku. Už je asi na čase, tak vám sem hodím odkaz na mapu a popis cesty na letiště

Okaz je ZDE Silnice 7 je od Prahy a vy budete sjíždět na silnici č 568.

Na letiště se dostanete dost jednoduše. Ještě kus před Chomutovem budete klesat z dlouhýho padáku, pojedete pořád na Chomutov, minete odbočku doleva na obec Všehrdy, dál pak odbočku doprava na obec Údlice (u ní je napravo vidět zahradníctví a firma L2M - výroba vrat) a hned za touto odbočkou je křižovatka, kde odbočíte vlevo směrem na Nechranice, Březno u Chomutova. Po cca 1-2 kilometrech vyjedete na kopec, kde je nalevo bílá vodárnička. Tu minete a po několika metrech odbočíte vlevo do pole a po asfaltový cestě dojedete až na letiště, kde už budu stát.

Příjezd bych viděl nejpozději do 9:30

Hlavně nezapomeňte - plavky s sebou

[upravil dne 14/10/07 Vertex]

Odesláno

To Schrek: Jestli pojedeš z Odolený Vody směrem na Teplice, tak je asi lepší sjet z dálnice na exitu Nová Ves a jet na Slaný, ze slanýho pak normálně na Chomutov.

Pokud pojedeš z Prahy, nejjednodušší cesta je od Ruzyňskýho letiště

Odesláno

Ač spokojený účastník loňské akce musím z rodinných (a věřím že pochopitelných) důvodů ohlásit svou neúčast (Pavlík má holt někdy přednost před celým P-clubem)

Odesláno

Schreek - pojedeme spolu, ne ???? Ať nebloudím sám :roll:roll Sice jsem tam loni byl, ale byl jsem ve stavu, že si cestu zrovna 2x nepamatuju ;)

Aka - bereme tě, ale nesmíš chrápat :aut:aut

Neon snad pojede, psal mě, že má teď megaultra málo času, ale snad mu to vyjde :roll

Odesláno

Bohouš: Jasný, neni problem :super Navrhni, kde se srazíme, my jsme chtěli vyrážet cca mezi půl osmou a osmou z Vodolky, cesta tam by se měla vejít do hodiny i s blouděnim :D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Aka - bereme tě, ale nesmíš chrápat :aut:aut

No diky :D kdybych chrapala, muzete me vystrcit na mraz :)

mimochodem, kdo bude mit volne mistecko v aute, kam si rad vezme jednu ochechuli? :)

Odesláno

@aka: Z kama? :D

@John: Výbornej nápad. Ale stejně by to chtělo potkat se někde kus za Prahou, páč hledat se někde v centru asi nebude to pravý ořechový. Kdo navrhne meeting point? Nějaká benzínka tam tím směrem by mohla bejt fajn.

2all: mám navigaci, kdo jede se mnou? :D :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

no prebyvam v holeskach, ale jsem dopraveni se schopna.....

Co tak zkoumám mapu kudy pojedu, Zličín by pro mě byl vcelku optimální. A i by to bylo vcelku fér, já sem tam za půl hoďky, stejně jako ty ;) Tak uvidíš, pokud tě nikdo nebude schopnej naložit blíž, můžem se tam potkat.

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

V pořádku. Už je asi na čase, tak vám sem hodím odkaz na mapu a popis cesty na letiště

Okaz je ZDE Silnice 7 je od Prahy a vy budete sjíždět na silnici č 568.

Na letiště se dostanete dost jednoduše. Ještě kus před Chomutovem budete klesat z dlouhýho padáku, pojedete pořád na Chomutov, minete odbočku doleva na obec Všehrdy, dál pak odbočku doprava na obec Údlice (u ní je napravo vidět zahradníctví a firma L2M - výroba vrat) a hned za touto odbočkou je křižovatka, kde odbočíte vlevo směrem na Nechranice, Březno u Chomutova. Po cca 1-2 kilometrech vyjedete na kopec, kde je nalevo bílá vodárnička. Tu minete a po několika metrech odbočíte vlevo do pole a po asfaltový cestě dojedete až na letiště, kde už budu stát.

Příjezd bych viděl nejpozději do 9:30

Hlavně nezapomeňte - plavky s sebou

[upravil dne 14/10/07 Vertex]

Není ta vodárnička náhodou napravo? Dost často tam jezdím, ale nalevo o ničem takovým nevím....:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...