JaKoB Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Já se díval na origo na stránkách peugeotu :Sada předních 9664JR -630,67 bez DPH Sada zadních 9664Y1 -545.50 bez DPH Samozřejmě gumové.Takový jaký se prodávaly do starých škodovek se zvýšeným krajem jsem nikde zatím neviděl.Rovná placka je na zimu k ničemu,všechno steče mimo gumu.Ještě prověřím ty v odkazu nademnou. Citovat
lubber Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 To já měl vždycky problém , že jsem koberec u řidiče strašně rychle prošoupal patou pravé nohy a pak mi všechno svinstvo z boty teklo rovnou pod koberec. Koberečky z různých hobby marketů jsem zlikvidoval nejpozději do 2-3 měsíců, jelikož jezdím dost sám tak ostatní byly netknuté a jen ten jeden přední nejde koupit separé. Tak jsem si koupil tu sadu od zpv, ale ten typ special (pryž+tuft) ne special II. A naprostá spokojenost, po 18ti měsících žááádná díra! Akorát mi pořád popolejzá dopředu, ale to dělaly všechny, je tam sice díra a kolíčkem, ale to ho jako mám zapíchnout nasurovo do tapecírunku v podlaze:bojim?? Tak to radši furt popotahuju. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Taky se už musím rozhodnout kde koupit a hlavně za kolik:D Zima na krku.....třeba bude jako ta minulá... Ale to radši nee...jsem si koupil nové lyže! Citovat
JaKoB Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Pro lubber:Proč nasurovo vždyť v tom tapečírunku jsou ty dírky naznačeny kam s tím.Alespoň u mne. Citovat
km406 Odesláno 15. říjen 2007 Odesláno 15. říjen 2007 Tak jsem měl cestu přes hlavní město a koupil teda ty z www.trifa.cz za 627,-Kč. Zdá se mi, že by u řidiče mohl být u nohou delší, je tam u vykrojení na otevření nádrže tak 3cm vůle. Jinak seděj. Kdybych jel ale na Valmez, asi bych se určitě bejval radši podíval po těch na www.zpv.cz. Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. říjen 2007 Odesláno 16. říjen 2007 Ahoj všichni. Nedávno jsem viděl pěknou vanu do kufru na www.aci.cz a myslím, že i za solidní peníze. Přímý odkaz tu: http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresenttrees&strid=113269. Mějte se Citovat
OK406 Odesláno 19. říjen 2007 Odesláno 19. říjen 2007 Včera jsem byl na Hobby v Českých Budějovicích a měli tam gumové koberce na 406 za 400,-Kč. Tak už je mám taky. Fotku dám později. [upravil dne 19/10/07 OK406] Citovat
stalmik Odesláno 23. říjen 2007 Odesláno 23. říjen 2007 taky si koupím nějaké s vysokou hranou.. mám tam jen prošoupané na léto gumové tak ty půjdou do kytek a koupím nové.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.