žažo Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Tak nevím jestli to tady patří, pokud ne tak se omlouvám ale lepší kolonku jsem nenašel. Mám dotaz : poskočil jsem ze 2 hvězdiček na 3 a jsem pyšný na pozorovatele, ale přestal mi svítit avatar , to mně trochu mrzí , nevíte někdo proč . Dík. Citovat
Kurt Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Ne, zrovna sem to moc nepatří. Avatar s forem nesouvisí, ten máš nahraný na jiném serveru - na Ukažto.com. Tak se tam podívej, co píší: http://www.ukazto.com/ Citovat
žažo Odesláno 3. říjen 2007 Autor Odesláno 3. říjen 2007 To vím fungoval už skoro celý rok a zmizel jako pěna přesně se zvýšením hvězdiček, tak jsem myslel že to souvisí s forem , ale na ukaž to kouknu třeba je problém tam . dík. Citovat
žažo Odesláno 3. říjen 2007 Autor Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: žažo To vím fungoval už skoro celý rok a zmizel jako pěna přesně se zvýšením hvězdiček, tak jsem myslel že to souvisí s forem , ale na ukaž to kouknu třeba je problém tam . dík. Tak jsem tam koukl a už vím co jsi mi chtěl říct, omlouvám se za zbytečnou paniku, pokud jde , téma smazat tak kho klidně smažte. ještě jednou dík a omluva . Citovat
Kurt Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: žažo Tak jsem tam koukl a už vím co jsi mi chtěl říct, omlouvám se za zbytečnou paniku, pokud jde , téma smazat tak kho klidně smažte. ještě jednou dík a omluva . Mazat se nebude, jen to z Club přesunu do Pokec a tobě poradím, ať vyzkoušíš: http://imageshack.us/ Citovat
Pišta Odesláno 12. říjen 2007 Odesláno 12. říjen 2007 Ahoj pežoťáci. CHtěl bych vložit fotečku pod jméno (avatar asi) a k podpisu. Už mi to tu někdo z Vás poslal jak to udělat. Tak PROSÍM o zaslání návodu ještě jednou. Já jsem si to neuložil,a teď s tou moou sklerózou ten návod nemůžu najít. Díky moc. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2007 Odesláno 12. říjen 2007 Původně zaslal: Pišta Ahoj pežoťáci. CHtěl bych vložit fotečku pod jméno (avatar asi) a k podpisu. Už mi to tu někdo z Vás poslal jak to udělat. Tak PROSÍM o zaslání návodu ještě jednou. Já jsem si to neuložil,a teď s tou moou sklerózou ten návod nemůžu najít. Díky moc. Tady to máš Pišto:) -- Citovat
Pišta Odesláno 12. říjen 2007 Odesláno 12. říjen 2007 Dík.Doufám,že to zvládnu.Ještě musím dát dopořádku PC nějak mi zlobí program na přenos fotek .Čágo:myslim Citovat
Kurt Odesláno 12. říjen 2007 Odesláno 12. říjen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady to máš Pišto:) -- Ty vážně vyfasuješ nějakou speciální funkci podporovatele slabých a nemohoucích! Super. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. říjen 2007 Odesláno 12. říjen 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady to máš Pišto:) -- Ty vážně vyfasuješ nějakou speciální funkci podporovatele slabých a nemohoucích! Super. ÓÓ díky velký Kurte, hlavně žádnou funkci, žádnou funkci, to by mi ještě tak chybělo:bojim :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.