Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

K původnímu dotazu - na tom třmenu je ten pětihran právě proto, aby do toho nikdo nelezl, není sebemenší důvod na to vůbec šahat. Při výměně destiček vůbec, a při výměně kotoučů se sundavá celý brzdič z těhlice

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

[Tak sem to zmákl.

Na píst sem použil starou destičku a svěrák (nebo jak se tomu nadává), musel sem opatrně a ucucávat brzdovku (stříkačkou ne pusou :)) ale s tím červem v závitu sem to nevyřešil. Provrtal sem to a chtěl sem udělat novej závit závitníkem ale ten se zalomil tak se nakonec dal jenom jeden pojistnej šroub a hotovo.

Konečně brdím jako člověk :super

Asi si použil truhlářskou svěrku, nebo něco takového. Než jsi zatlačil ten pístek, měl jsi přehrnout tu gumovou manžetu a pístek očistit, dokud byl vytlačený, ty nečistoty na obvodu (stará uschlá brzdovka s prachem a rez) nahnané dovnitř mu mohou bránit ve volném pohybu v těsnící manžetě v brzdiči, resp. ve vracení při povolení brzdy. Aby nepřibrždoval. K zatlačení pístku se dá použít i velký šroubovák, nebo montpáka, kterou opřeš na plocho po vyndání vnitřní destičkyo starý kotouč a zatlačíš pístek, vnější tam při tom zůstává pro snažší páčení. Pak ji vyndáš. Pokud myslíš pojistným šroubkem ty dva, co drží kotouč na náboji, tak jeden stačí (mě se tedy odvrtání povedlo taky až na podruhé), ale ten šroubek jen drží polohu kotouče, resp. jeho otvorů kolových šroubů proti otvorům v náboji, aby se neootočil, ale kotouč se stejně brzy k náboji "přilepí" a drží i tak. Hlavní tah mají stejně kolové šrouby. BTW. jestli ten zalomený zbytek závitníku máš vepředu, tak nevadí, ale vzadu, pokud by dovnitř trčel moc, tak by mohl brnkat o nějaké komponenty ruční brzdy.

Odesláno

uz jsem to sundel ale ten pistek jsem neocistil a u¨z jsem ho zatlacil ted akorat moc nevim jak tam maj bejt ty desticky nemate nejake foto protoze tam byly dany asi jinak.dik

Odesláno
Původně zaslal: remus8812

jak tam maj bejt ty desticky nemate nejake foto protoze tam byly dany asi jinak.dik

No moc možností není, vždy obložením ke kotouči a přední strana - oblá s pružinkou dopředu.

Odesláno

tu desticku stou vlnkovou pruzinkou jsem dal k pisti jakoby k pistu k tomu velkymu uprostred ale nevim jak tam mam dat tu pruzinku tady u ty u tamty jsem je dal pod ty cepy dva na kazdy strane

Odesláno
Původně zaslal: remus8812

tu desticku stou vlnkovou pruzinkou jsem dal k pisti jakoby k pistu k tomu velkymu uprostred ale nevim jak tam mam dat tu pruzinku tady u ty u tamty jsem je dal pod ty cepy dva na kazdy strane

Mohl bys to, pls, trochu slohově upravit. Drobet chaotické čtení.:aut:myslim:papa

[upravil dne 28.9.07 Kdo]

Odesláno

mam v ruce predni levy trmen kdyz jsedim v aute.jsou dve desticky jedena ktera ma na obou stranach pruzinky a ta druha ma jen na jedny strane takovou vlnkovou pruzinku.kdyz si te trmen dam pred sebe tak tü stema dvouma pruzinkama jsem dal na pravo a tu druhou na levo.je to tak dobre?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...