Guest Scratch Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 jeste mam mozna jeden nazor, na bmw diskuzi jsem cetl, ze tenhle typ BKR pry nekomu netahl, a ze koupil znacku champion, ta by mozna taky stala za uvahu, na tu jsem uplne zapomnel, a je to tusim i francouzska znacka, mel jsem od nich sterace :-) Citovat
stalmik Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: Scratch jeste mam mozna jeden nazor, na bmw diskuzi jsem cetl, ze tenhle typ BKR pry nekomu netahl, a ze koupil znacku champion, ta by mozna taky stala za uvahu, na tu jsem uplne zapomnel, a je to tusim i francouzska znacka, mel jsem od nich sterace :-) no od championu mam taky stěrače Ty jsou v poho jen nevim jak ty svíčky.. Citovat
stalmik Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: urdemala NGK maj v Elitu ve Hřbitovní ulici, typ BKR 5 EK pasuje na ty naše auťáky. musim říct, že ačkoli mam plyn, tak si na spalování nestěžuju No a ty tam máš ty NGK? Nebo origo?? Citovat
hudy Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 championy jsem mel na 406 a byly uplne v pohode!zadne problemy s nima. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Tak jsem se ze zvědavosti koukl co tam mám a zjistil, že NKG, takže dobrý nee? Citovat
stalmik Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Dobře zeptám se ještě na tohle: Má cenu měnit BOSCH Super 4 (dost lidí tvrdí že sou na prd) za NGK BKR5EK?? Má to cenu?? Nebo nechat ty BOSCHe?? Citovat
stalmik Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: Georginho_cz406 Tak jsem se ze zvědavosti koukl co tam mám a zjistil, že NKG, takže dobrý nee? Jojo koukal jsem taky ty NGK BKR5EK tam maj za 145Kč bez daně... Citovat
jozefsv Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: stalmik Dobře zeptám se ještě na tohle: Má cenu měnit BOSCH Super 4 (dost lidí tvrdí že sou na prd) za NGK BKR5EK?? Má to cenu?? Nebo nechat ty BOSCHe?? naco to chces menit ked ti ide motor v pohode? rozdiel nikdy nezistis ak su dobre sviecky aj keby si to menil kazdy tyzden Citovat
stalmik Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: stalmik Dobře zeptám se ještě na tohle: Má cenu měnit BOSCH Super 4 (dost lidí tvrdí že sou na prd) za NGK BKR5EK?? Má to cenu?? Nebo nechat ty BOSCHe?? naco to chces menit ked ti ide motor v pohode? rozdiel nikdy nezistis ak su dobre sviecky aj keby si to menil kazdy tyzden J8 vím jjá jen stále řeším ty studené starty a taky se mi zdá že když jedu na rychlost a nešlapu na plyn tak hned poté jak přidám to zacuká a rozjede se.. Někdy se mi zdá že to maličko cuká i třeba do kopce... Takže hledam všechno co by to mohlo být... Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 osobne zastavam nazor, ze svicka pod 300 je nekvalitni, denso stoji 450 az 500, jak kde. Vim, neni to o cene, ale v tomto pripade to necemu napovida. Svicka za 145 korun asi nebude dobra kvalita. jen muj nazor Citovat
stalmik Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: Scratch osobne zastavam nazor, ze svicka pod 300 je nekvalitni, denso stoji 450 az 500, jak kde. Vim, neni to o cene, ale v tomto pripade to necemu napovida. Svicka za 145 korun asi nebude dobra kvalita. jen muj nazor No já nevim ale zrovna NGK že by dělala shity?? Já fakt nevím proto se ptám,ale origo svíčka je za 236Kč.... A to jenom proto že je origo.. Fakt nevím. Citovat
jozefsv Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Původně zaslal: Scratch osobne zastavam nazor, ze svicka pod 300 je nekvalitni, denso stoji 450 az 500, jak kde. Vim, neni to o cene, ale v tomto pripade to necemu napovida. Svicka za 145 korun asi nebude dobra kvalita. jen muj nazor POZOR nie vzdy velka cena znamena dobru kvalitu.chces povedat ze keby si bol laik a niekto ma max. nadhodenu cenu tak si to kupis lebo je to urcite dobre, ved to stalo kopu penazi tak musi byt? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 4. říjen 2007 Odesláno 4. říjen 2007 Nejhorší je že to bude stejně vždy subjektivní! Prostě svíčky porovnat nedokážeme Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 svicky porovnat nedokazem, ale bosch jsou alternativni nahrady seriovych dilu (viz auto jarov a hned vedle toho levnejsi Bosch servis), NGK dodavaji svicky do zavodaku a luxusnich sportovnich aut, a uz i pro to radsi zvolim je. Denso je drahy, ale ma svou cenu co se tyka vydrze, techniky spalovani apod. Nejsem na to rozhodne odbornik, ale myslim si, ze kvalitni svicku sezenes uz od dvou az tri stovek vyse. Ja bych vybral nejake lepsi nez je bosch a problem dle me, rozhodne mit nebudes :-) Citovat
stalmik Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 dobře dobře tak já budu hledat.. Díky za názory!! Citovat
@re Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 Já teď budu měnit taky svíčky. Byl jsem pevně rozhodnutý pro NGK. Originály peugeot jsou BOSCH. Po konzultaci s mechaniky peugeotu mi bylo sděleno, ať raději neexperimentuji a dám tam ty, které tam jsou předepsané. Že i ty zapalovací rampy jsou uzpůsobené daným parametrům svíčky... takže i když jsem byl přesvědčený o NGK, objednal jsem originál (BOSCHe)... Citovat
jozefsv Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 podla mna to co nie je predpisane neznamena ze tam nepatri.ide hlavne o kvalitu prevedenia a bosch uz davno nie je to co byvalo.NGK su urcite lepsie a nepovedal by som ze tam nepatria Citovat
@re Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 Původně zaslal: jozefsv podla mna to co nie je predpisane neznamena ze tam nepatri.ide hlavne o kvalitu prevedenia a bosch uz davno nie je to co byvalo.NGK su urcite lepsie a nepovedal by som ze tam nepatria já tomu moc nerozumím, tak jsem volil raději jistotu a jejich doporučení (nechci nijak poškodit rampu)... pokud bude problém, otřískám jim to o hlavu... do svého auta všude dávám origo díly... možná je to vyhazování peněz, možná je to rozumná investice... teď třeba jsem si objednal klínový řemen, a dvě kladky + nějakou pružinu co to napíná a bude mně to stát 11000kč... od autokelly by to bylo asi za polovic ale nevím jak je na tom kvalita... prostě tomu nerozumím, tak kupuji originál, kde se alespoň domnívám, že dostanu kvalitu... :myslim Citovat
jozefsv Odesláno 5. říjen 2007 Odesláno 5. říjen 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: jozefsv podla mna to co nie je predpisane neznamena ze tam nepatri.ide hlavne o kvalitu prevedenia a bosch uz davno nie je to co byvalo.NGK su urcite lepsie a nepovedal by som ze tam nepatria já tomu moc nerozumím, tak jsem volil raději jistotu a jejich doporučení (nechci nijak poškodit rampu)... pokud bude problém, otřískám jim to o hlavu... do svého auta všude dávám origo díly... možná je to vyhazování peněz, možná je to rozumná investice... teď třeba jsem si objednal klínový řemen, a dvě kladky + nějakou pružinu co to napíná a bude mně to stát 11000kč... od autokelly by to bylo asi za polovic ale nevím jak je na tom kvalita... prostě tomu nerozumím, tak kupuji originál, kde se alespoň domnívám, že dostanu kvalitu... :myslim joooooo chlape pokial nato mas tak ano.ale neboj aj tie lacnejsie veci vydrzia Citovat
mio Odesláno 6. říjen 2007 Odesláno 6. říjen 2007 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: stalmik Dobře zeptám se ještě na tohle: Má cenu měnit BOSCH Super 4 (dost lidí tvrdí že sou na prd) za NGK BKR5EK?? Má to cenu?? Nebo nechat ty BOSCHe?? naco to chces menit ked ti ide motor v pohode? rozdiel nikdy nezistis ak su dobre sviecky aj keby si to menil kazdy tyzden J8 vím jjá jen stále řeším ty studené starty a taky se mi zdá že když jedu na rychlost a nešlapu na plyn tak hned poté jak přidám to zacuká a rozjede se.. Někdy se mi zdá že to maličko cuká i třeba do kopce... Takže hledam všechno co by to mohlo být... zdravim k tomu cukání a startům co třeba tlak v palivové soustavě (čerpadlo,filtr) čerpadlo my odešlo na 1,9 gti 88 kw .Cukání při zátěži a potom točil jenom 4000 ot.min a konec .Pak odešla i lambda ale to svítila kontrolka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.