Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: vasek1 té řídící jednotky jak je tam dole to 10 číslo To vubec netušim co je to za číslo. Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jozefsv a kde alebo aky typ ma imobilizeru ma 406 coupe?nikde ziadny kod nezadavam a kluc od auta mam taky ako je sfoteny na prvej strane tohto vlakna Máš imobilizer v klíči;) som si myslel ale uz ste ma tak s tymi tlacitkami vylakali ze som v to prestal dufat. dik mělo by to fungovat ,takže když odemkneš auto a otočíš do jedné minuti klíčkem tak se to přepne na zelenou.jestli se nepletu. Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: vasek1 té řídící jednotky jak je tam dole to 10 číslo To vubec netušim co je to za číslo. mělo by být stejný to číslo a typ jako ta co bych prý vyměnoval?tak nevim co si mam myslet,každý řiká něco jiného.to číslo je pod MP5,1,1 89 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jozefsv a kde alebo aky typ ma imobilizeru ma 406 coupe?nikde ziadny kod nezadavam a kluc od auta mam taky ako je sfoteny na prvej strane tohto vlakna Máš imobilizer v klíči;) som si myslel ale uz ste ma tak s tymi tlacitkami vylakali ze som v to prestal dufat. dik mělo by to fungovat ,takže když odemkneš auto a otočíš do jedné minuti klíčkem tak se to přepne na zelenou.jestli se nepletu. Nene, tady je to uplně jinak, je to r.v. 2000, v klíči je čip, a u zámku zapalování čtečka, po přiblížení klíče k zámku se imobilizer odblokuje, při oddálení zablokuje, je to uplně jiný než u starších modelů [upravil dne 27/9/07 Radek Hurvajz] Citovat
jozefsv Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 mělo by to fungovat ,takže když odemkneš auto a otočíš do jedné minuti klíčkem tak se to přepne na zelenou.jestli se nepletu. mne tam asi nic nesvieti, aspon som si to nevsimol Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: jozefsv mělo by to fungovat ,takže když odemkneš auto a otočíš do jedné minuti klíčkem tak se to přepne na zelenou.jestli se nepletu. mne tam asi nic nesvieti, aspon som si to nevsimolAni svítit nemá, viz muj přispěvek výše;) Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jozefsv a kde alebo aky typ ma imobilizeru ma 406 coupe?nikde ziadny kod nezadavam a kluc od auta mam taky ako je sfoteny na prvej strane tohto vlakna Máš imobilizer v klíči;) som si myslel ale uz ste ma tak s tymi tlacitkami vylakali ze som v to prestal dufat. dik mělo by to fungovat ,takže když odemkneš auto a otočíš do jedné minuti klíčkem tak se to přepne na zelenou.jestli se nepletu. Nene, tady je to uplně jinak, je to r.v. 2000, v klíči je čip, pä u zámku zapalování čtečka, po přiblížení klíče k zámku se imobilizer odplokuje, při oddálení zablokuje, je to uplně jiný než u starších modelů tak to nechápu že se to zablokovalo když praskla pojistka nejdřív to svítilo červený a poté se to po otočení klíčku přeplo na zelenou.Tak to musí přeci nějak nahodit zpátky i za nějakou cenu Citovat
jozefsv Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jozefsv mělo by to fungovat ,takže když odemkneš auto a otočíš do jedné minuti klíčkem tak se to přepne na zelenou.jestli se nepletu. mne tam asi nic nesvieti, aspon som si to nevsimol Ani svítit nemá, viz muj přispěvek výše;) jasne.videl som , ale az ked som odpisal ja Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 No u tebe bylo aktivovaný odblokování imobilizeru pomocí vysokofrekvenčního dálkového odemykání, proto jsi kód nepotřeboval, a po přerušení napájení se to zžřejmě zrušilo, a bylo vymalováno, pokud by jsi kód věděl tak je to v pohodě Citovat
jozefsv Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 len tak pre zaujimavost.kolko miestny je ten kod co potrebujes? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: jozefsv len tak pre zaujimavost.kolko miestny je ten kod co potrebujes? 4 mistny Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz No u tebe bylo aktivovaný odblokování imobilizeru pomocí vysokofrekvenčního dálkového odemykání, proto jsi kód nepotřeboval, a po přerušení napájení se to zžřejmě zrušilo, a bylo vymalováno, pokud by jsi kód věděl tak je to v pohodě nevim nevim kód ,to asi hodim ze skály, ale kdo to tam vytlačí:( Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jozefsv len tak pre zaujimavost.kolko miestny je ten kod co potrebujes? 4 mistny no a ještě něco.Je tam fak hodně kobinací. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: Radek Hurvajz No u tebe bylo aktivovaný odblokování imobilizeru pomocí vysokofrekvenčního dálkového odemykání, proto jsi kód nepotřeboval, a po přerušení napájení se to zžřejmě zrušilo, a bylo vymalováno, pokud by jsi kód věděl tak je to v pohodě nevim nevim kód ,to asi hodim ze skály, ale kdo to tam vytlačí:( To nedělej, mě pul roku po koupi auta čekalo překvápko v podobě sežraný dosedací plochy hlavy a uniku chladící kapaliny + vodní pumpa, celý mě to stalo 12 700, -, tak te myslim nějakej kod nemuže rozhazet i kdyby to stalo 5000,- S usměvem jde všechno líp, to se vyřeší, a třeba za ten litr u ty firmy jak jsi dal odkaz;) Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jozefsv len tak pre zaujimavost.kolko miestny je ten kod co potrebujes? 4 mistny no a ještě něco.Je tam fak hodně kobinací. napadlo mě ještě něco.Opravím to koncovku u imobilizéru a s manželkou si myslíme že jsou omačkané nejvíce čtyři čísla tak nějaké zkusim.Ale je to náhoda 1 ku 100000 Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: Radek Hurvajz No u tebe bylo aktivovaný odblokování imobilizeru pomocí vysokofrekvenčního dálkového odemykání, proto jsi kód nepotřeboval, a po přerušení napájení se to zžřejmě zrušilo, a bylo vymalováno, pokud by jsi kód věděl tak je to v pohodě nevim nevim kód ,to asi hodim ze skály, ale kdo to tam vytlačí:( To nedělej, mě pul roku po koupi auta čekalo překvápko v podobě sežraný dosedací plochy hlavy a uniku chladící kapaliny + vodní pumpa, celý mě to stalo 12 700, -, tak te myslim nějakej kod nemuže rozhazet i kdyby to stalo 5000,- S usměvem jde všechno líp, to se vyřeší, a třeba za ten litr u ty firmy jak jsi dal odkaz;) já si dělal srandu.Všechno jde opravit,ale znát jenom ten správný postup,samozřejmě kromě zdraví Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jozefsv len tak pre zaujimavost.kolko miestny je ten kod co potrebujes? 4 mistny no a ještě něco.Je tam fak hodně kobinací. napadlo mě ještě něco.Opravím to koncovku u imobilizéru a s manželkou si myslíme že jsou omačkané nejvíce čtyři čísla tak nějaké zkusim.Ale je to náhoda 1 ku 100000 No to by mohlo dopadnout, za zkoušku to stojí [upravil dne 27/9/07 Radek Hurvajz] Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jozefsv len tak pre zaujimavost.kolko miestny je ten kod co potrebujes? 4 mistny no a ještě něco.Je tam fak hodně kobinací. napadlo mě ještě něco.Opravím to koncovku u imobilizéru a s manželkou si myslíme že jsou omačkané nejvíce čtyři čísla tak nějaké zkusim.Ale je to náhoda 1 ku 100000 No to by mohlo dopadnout, za skoušku to stojí no zkusíme to ale až v sobotu zítra mám svátek a bude taková malá oslava Citovat
jozefsv Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 pokial je 4 miestny tak by sa to nedalo postupne v najhorsom pripade najst vyskusanim vsetkych kombinacii cisel? Citovat
vasek1 Odesláno 27. září 2007 Odesláno 27. září 2007 Původně zaslal: jozefsv pokial je 4 miestny tak by sa to nedalo postupne v najhorsom pripade najst vyskusanim vsetkych kombinacii cisel? to jo,ale za hodně dlouho, protože tam jsou čísla 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 a to uznáš že je kombinací hrozně mooooc:(:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.