jarajarda Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 Měl jsem na mysli tuto část : tenhle drobek je můj Více na centrumu v profilu peugeotkovic Ale to neřeš Citovat
bla Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 http://www.stream.cz/video/10/44796-cwc-1-3-08-jenisovice Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 http://www.motorsportclubmatula.com/na_peugeot_206_s16.htm tohodle potkávám na cestách.. hezký.. [upravil dne 6.3.2008 peugeotkovic] Citovat
bla Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: Béďa tak koukam zes to krapet skrabnul.. Naštěstí to odnesli jen plasty. Spíš nás pozlobilo řazení. Poslední jízdu jsem musel odjed celou na dvojku. Citovat
jarajarda Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: bla Původně zaslal: Béďa tak koukam zes to krapet skrabnul.. Naštěstí to odnesli jen plasty. Spíš nás pozlobilo řazení. Poslední jízdu jsem musel odjed celou na dvojku. Auuuu...chudak spojler.. Citovat
Hugo Boss Odesláno 6. březen 2008 Autor Odesláno 6. březen 2008 a chudáci blatníky a kapota nj , prostě to k tomu patří... Citovat
jarajarda Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: HUGO BOSS a chudáci blatníky a kapota nj , prostě to k tomu patří... No, co se dá dělat:( Citovat
bla Odesláno 6. březen 2008 Odesláno 6. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: HUGO BOSS a chudáci blatníky a kapota nj , prostě to k tomu patří... No, co se dá dělat:( Nic. Koupím při sady na lepení lodiček, povařím řazení a příští víkend hurá na Záskalí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Tak taky jedna aktuální ode mně, byla sprcha vysavač a tak, prostě jarní úklid:D Citovat
bla Odesláno 8. březen 2008 Odesláno 8. březen 2008 Původně zaslal: Hasis cos se stalo? Nevybrata zatacka? Docela prokletý den. Začalo to utrženým náhonem na dobíjení. První jízdu mě tahali z příkopu a kolega (střídáme se dva na autě) probrzdil zatáčku a urval nárazník. Pak se utrhlo řazení (zřejmě se načalo při mé kolizi) tak jsme poslední jízdu odjeli na dvojku. Prostě pešek jak má být. Takže šesté a deváté místo bylo velkým úspěchem. Citovat
jarajarda Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: bla Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: HUGO BOSS a chudáci blatníky a kapota nj , prostě to k tomu patří... No, co se dá dělat:( Nic. Koupím při sady na lepení lodiček, povařím řazení a příští víkend hurá na Záskalí. Jo, mluvil jsem s Pavlem Drdou, jede se Swiftem GTI (červený), tak se asi znáte. Tak nám tam udělej zas nějaký akční fota a hoď je sem Citovat
jarajarda Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak taky jedna aktuální ode mně, byla sprcha vysavač a tak, prostě jarní úklid:D Pěkná fotečka:) P.S. až zas budeš fotit auto s LCD místo přední RZ, nalaď tam nějakou stanici a ne jen ten šum jó?:D:D:D Citovat
Hugo Boss Odesláno 9. březen 2008 Autor Odesláno 9. březen 2008 tak jedna ze srazu moje Griffe a Marcelovo GTi Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak taky jedna aktuální ode mně, byla sprcha vysavač a tak, prostě jarní úklid:D Pěkná fotečka:) P.S. až zas budeš fotit auto s LCD místo přední RZ, nalaď tam nějakou stanici a ne jen ten šum jó?:D:D:D Mysliš nějak takhle? Tady jsem teda vylepšil i odraz ve sklech;) Jen ten v předním skle je nerealnej proto jsem to sem puvodně nedal a novej se mi nechtelo dělat [upravil dne 9/3/08 Radek Hurvajz] Citovat
jarajarda Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak taky jedna aktuální ode mně, byla sprcha vysavač a tak, prostě jarní úklid:D Pěkná fotečka:) P.S. až zas budeš fotit auto s LCD místo přední RZ, nalaď tam nějakou stanici a ne jen ten šum jó?:D:D:D Mysliš nějak takhle? Tady jsem teda vylepšil i odraz ve sklech;) Jen ten v předním skle je nerealnej proto jsem to sem puvodně nedal a novej se mi nechtelo dělat [upravil dne 9/3/08 Radek Hurvajz] No vidíš že to de:D:D A teď budou všichni chtít vědět, kde jsi tu televizi místo značky koupil...:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.