Georginho_cz406 Odesláno 14. září 2007 Odesláno 14. září 2007 Jestli je to mírné, tak doporučuji ten prášek. Ten prý fuguje! A nebo logr od kafe řekl by můj praděda Citovat
filas1 Odesláno 14. září 2007 Autor Odesláno 14. září 2007 Tak vajíčko tam opravdu dávat nebudu Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 17. září 2007 Odesláno 17. září 2007 Taky mě lehce tekla kapalina :-( A už vím proč. V Qualtu jsem si nechal odvzdušnit topení po výměně chladící kapaliny. Od té doby mi unikala. Vycházel jsem tedy z toho, že jsou mechanici paka a někde zapoměli utáhnout svorku. A ejhle, jelikož mám umístěné LPG poměrně vysoko a odvzdušnění se provádí v nejvyšším bodu, povolili hadici kvuli odvzdušnění a jak ji utahovali proskřípli svorkou hadici. Chladící kapalina je všude na žebrech převodovky :-) - je to pěkný smrad, když se auto zahřeje... Teď abych sehnal hadice a udělal po svém vč. odvzdušnovacího ventilu :D:D aneb, co si neuděláš sám........ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.