Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

gronholmm: mel jsem nocni :)

Medved: pro me byly ty ctyri rano naprosto super, neb jsem vedel, ze uz jenom dve hodinky a mam padla.. :D

samozrejme ze ten, kdo me tam odchytne na kase, tak neodejde s prazdnou :D

Odesláno

no, bodejt :D to byste si tam asi moc nevydelali, kdyby se vam tam lidi chodili jenom podivat :D

Odesláno

no, bodejt :D to byste si tam asi moc nevydelali, kdyby se vam tam lidi chodili jenom podivat :D

ne nee, ja jsemm to myslel tak, ze bude neco zadarmo :D

Odesláno

Dobrý den. Dnes odpoledne nás při cestě služební Oktávií z Havlíčkova Brodu do Jihlavy předlítnula modrá Peugeot 306 v jakési tuningové úpravě s velmi výkoním motorem a krásným zvukem. Na boku jsem si všiml lva typickým pro \"Peugeot club\". Tímto zdravím kolegu! :papa

[upravil dne 27/6/12 20:43 od Altman]

Odesláno

Dnes sme si dali taký mini zraz z členom romik1 v Prievidzi. Super človek a kamarát veľa vecí mi vybavil za čo mu ešte raz ďakujem a odporučil na peknú a super kolibu Pacho (z Prievidze na Handlovú), majú parádne bryndzové halušky (keď som ich stlačil ledva som funel) :D.

Foto Koliba Pacho.

post-27076-14109625288945_thumb.jpg

[upravil dne 28/6/12 00:16 od Judes]

Odesláno
A tu bryndzové halušky ;).

Fakt?

Já jsem vždycky myslel, že halušky vypadají spíš takhle - fotka od Tebe vypadá mnohem lákavěji.

[upravil dne 28/6/2012 08:35 od Medvěd]

Odesláno

Peťo bolo to tak narýchlo, zháňal so prekvapenie pre dcérku (zajtra bude odhalené pri ukončení školy). Bol som aj v tvojich končinách 18.6 na školení v ŽOS Vrútky ale vlakom a partiou z roboty. Išli sme cez ZA aj som na teba myslel. Na tie halušky bi som ťa bol zavolal len na teba nemám číslo :(:papa.

Odesláno
A tu bryndzové halušky ;).

Fakt?

Já jsem vždycky myslel, že halušky vypadají spíš takhle - fotka od Tebe vypadá mnohem lákavěji.

[upravil dne 28/6/2012 08:35 od Medvěd]

Tie halušky podobne vyzerajú aj na kolibe nad Bojnicami od ktorých ma Roman odhovoril a dobre urobil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...