Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ja ze ci nahodou, v pezinku mam zopar firiem na startosti :) Aj vlastne mesto ako celok :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

dnes som stretol v NR na parkovisku UKF zelenu 306 break s klubovou nalepkou vzadu, a myslim ze aj folie mala tmave...EVČ som si nevsimol ale myslim ze bola nitrianska...nejaka baba tam sedela..kto to bol? :D

Odesláno

Existujuci: Lubk0 sa zaobera vyberanim vypalneho pre trnavsku mafiu, dostal na starosti Pezinok :D ... takze ak chodi k vam do firmy, tak to mate blbe :aut

Odesláno
dnes som stretol v NR na parkovisku UKF zelenu 306 break s klubovou nalepkou vzadu, a myslim ze aj folie mala tmave...EVČ som si nevsimol ale myslim ze bola nitrianska...nejaka baba tam sedela..kto to bol? :D

ta zelená 306 mala trnavské značky a určite to bolo kaprové (auto i manželka):D

[upravil dne 19/1/11 12:26 gedu]

Odesláno

gedu: no to moze byt, tu znacku som si nie isty...

marko306: tvoju 306 som videl 6.1.2011 na parkovisku OC centro nitra len som akosi zabudol napisat :aut

[upravil dne 19/1/11 14:02 shark734]

Odesláno

Môže byť, deň si už nepamätám, ale vtedy niekedy som tam mohol byť. Zväčša na týchto väčších parkoviskách to odstavím riťou do cesty, nech nálepka svieti, ale na centre som bol tuším predkom do cesty, tam mám takú maličkú nálepku :D

Odesláno

hej, predkom do cesty, to mi hned udrelo do oci..uz som niekde videl tu nalepku na kapote a podla avataru som si domyslel o koho ide :D

ja som stal o 2 rady dalej, ale nalepky videt urcite nebolo..blato robi svoje :D

Odesláno

Nazdar tak ako písal gedu bola to moja polovička študuje tam. :papa:papa:papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...