Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Dneska kolem pul 11 jsem potkal Stiflera jak stoji v koloně před Novou Pakou :papa

Ano, to je možné, jeli jsme s přítelkyní do Jičína na otočku. Měl jsi bliknout, troubit nebo aspoň mávat. :papa

Odesláno

stiflere v té koloně jsem stál taky :D ale nadával jsem na ty osly co neuměj řídit, takže jsem ani nepozoroval auta :D :D ale je možný že se mi tam někde zlatá 306 mihla, ale nevím jestli si to nevsugerovávám :D jinak jsem jel v tmavě modrém VW Touranu

Odesláno

xxjehla: a neměl jsi náhodou za sklem velký nápis \"DEBIL\"? :D Projel tam jeden náklaďák, co měl toto dost velkým písmem na tabulce za sklem a to mě úplně rozsekalo. :D

Mízo, Tourana jsem si nevšiml, ale mohl jsi dt vědět, že pojedeš do mých končin, dali bysme někde spicha na kus řeči. ;)

Guest servisman
Odesláno

Dnes odpoledne jsem zdravil Chozeluizskuner , jel jsem s dcerou a ptala co to bylo za auto, že tam vepředu nic nemá :)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Také jsem tě poznal :) Ale až když jsi byl přímo vedle mě ;) Mé auto je NO NAME :D

Guest servisman
Odesláno

Já Tě poznal jen podle RZ 2006 to je mi povědomá , dokonce jsem dnes viděl Peugeota s číslem RZ na konci 307 u Budvaru

Guest servisman
Odesláno

Co jsem koukal tak lvíčka už neměl ani na dovolený, koukal jsem na jeho káru 3.7.2013 je tam bez lvíčka

[upravil dne 1/11/13 18:32 od servisman]

post-10650-14109633941526_thumb.jpg

Odesláno

Taky jsem si toho všiml, ale nikde není psán důvod, proč tam už lvíček není - zda samovoně upadl nebo se prostě přestal líbit majiteli auta... :)

Guest servisman
Odesláno

14.4.2013 dotyčný napsal ** Znak už na autě neníííííí :D :D :D Už jsem se na to nemohl dívat :mad: Znaky mám doma a utírám pod nima prach.. Nechal jsem tam jen tu placku černou na kterej byl znak přilepen a vypadá to lépe.. Časem možná seženu ten novej znak. Takže kdyby někdo chtěl dva znaky na 407 mám je doma :) **

Odesláno

Zítra jedu Dušičky - Liberec Machnín. Možná to přetáhnu do neděle, páč mám v Machníně nocleh. Možná bychom mohli dát kafe na pumpě Petra Londýnská ??

Odesláno

Stapaka: to by bylo super, ale já pojedu do Liberce až v pondělí ráno. :( na víkendy jezdím k přítelkyni na Jilemnicko a v Liberci bývám jen v týdnu. :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...