Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já je kupoval na www.levnealarmy.cz a myslím (teda netvrdím to na 100%) že je levněji neseženeš.

Měl jsem od nich dva park.asist. a dva alarmy a vše slape bez problémů.

Ťukám třikrát na dřevo, aby jsem to nezakřikl :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jo, super fotky děkujem všichni - montáž teda asi nebude problém.

Chtěl sem se ale pozeptat jak je řešený spínání celýho udělátka po zařazení zpátečky? Je to píchnutý přímo na couvací bílý světlo?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nazdar - tak som to namontoval aj ja.

Tato diskusia mi dost pomohla (hlavne fotky od CATa )- ale chcem pomoct aj ja dalsim.

1. Naraznik netreba demontovat - ide to v pohode aj bez toho.Treba to len dobre vymerat.Zacal som jednym vnutornym cidlom ked som prevrtal jednu malu orientacnu dieru zvnutra cez vyrez v kovovom nosniku - podla nej som potom vymeral symetricky druhy vnutorny otvor a nakoniec aj obidva vonkajsie.

Az potom som otvory frezoval prilozenou frezkou.

Usetrite demontaz narazniku.

2. Je v tejto diskusii foto kde je v lavom podbehu gumova prechodka - krasne ide kabelaz viest tymto otvorom a umiestnit black box v lavom priestore pri zadnom svetle.

3. Moja 307 SW nema zapojene v lavom zadnom svetle cuvacie svetlo ( je tam zadna hmlovka ) ale aj tak tam ide zivy kabel ( je hnedy a druhy odspodu na konektore svetla a je tam zbytocny ) ktory je napajany po zaradeni spiatocky - da sa elegantne vyuzit na napajanie park.asistenta. Konektor sa da otvorit a kabel vytiahut a pripojit na napajanie. Potom uz len pripojit kostru.

Mam verziu bez displaya, netuzil som po nom a hlavne sa mi nechcelo tahat kabel az do predu- myslim ze mi akusticke hlasenie staci-v tejto konfiguracii je montaz pomerne rychla a bezproblemova..

Tak good luck :super

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Danisimo

:papa máte to všichni super,taky bych měl zájem,hrkni tady prosím tu cenu,dík.:super

dlouho jsem jezdíval s Xsarou ... a z té jsem tak vyškolen, že couvání SW je lahůdka

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: KoNG

je nějaká levná jednotka jenom s pípáním bez displeje ?

(http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/parkovaci-senzory-bs-2605.html)

[upravil dne 24.4.2008 KoNG]

jo je jen stačí hledat

http://www.autio.cz/index.php?page=katalog&k1=autoelektronika&k2=parkovaci_senzory&k3=&kod=sp2000

psal jsme levný a 4 senzory :D tohle zrovna není nejlevnější
Guest servisman
Odesláno

dal jsem odkaz na jedny co jsem našel jinak nehledal dál,viděl jsem i za 400,ale pak jaká kvalita to nevím.

jinak bych to raději přelepil páskou jistota je jistota

• O 1 měsíc později...
Odesláno

1. Cena zariadenia

Co sa tyka ceny zariadenia ,ja som ich pozrel viac a nakoniec som kupil VALEO , aj ked bolo drahsie , skoro 3000 SKK.

Presvedcilo ma kvalitou kabelaze aj samotnych cidiel .Som presvedceny ze na VALEO je lepsia ochrana proti vlhkosti aj kvalitnejsia izolacia a prechodky.(kabelaz je od cidiel vedena pod celym zadnym naraznikom - myslim ze dostava dobre na drzku )

Samotne senzory mali kovove spony oproti lacnejsim plastovym. Preto som sa rozhodol az tak nesetrit.

2. Vrtanie- frezovanie

Ako som uz pisal , ja som to pri vymeriavani predvrtaval 3mm vrtakom , prilozena frezka cez predvrtane otvory frezovala perfektne - pasku nebolo treba.

treba davat pozor aby frezka isla kolmo na povrch a prilis netlacit - islo to fakt lahko - cez lak to islo nadherne a aj plast je pomerne mekky .

Odesláno

Muzes dat odkaz, ktere konkretni VALEO senzory jsi koupil? Neco jsem nasel, ale bylo to o dost drazsi.

Existuji nejake senzory, ktere maji svoje bzucaky - ale 2 a indikuji ze ktere strany je prekazka - tak, jak to pry umi origo Peugeot senzory (ktere jsou nejak pry spojene s radiem a pipaji ze zadnich repro)?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...