Přejít na obsah

janouch69

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

O uživateli janouch69

  • Datum narození 24.10.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hranice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

698 zobrazení profilu

janouch69's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. janouch69

    zamrzlá řadící páka

    Zdravím kamarádi peugeotaci, chci se zeptat, odkud je nejlepší přístup k těm bovdenum od lanovodu řazení? Dnes jsem byl pod autem, je to Teda porod se tam dostat, o odpojení se mi ani nezdálo. Nemáte náhodou nějakou fotodokumentaci ohledně této opravy, kudy a kam přesně nacpat ten WD-40. Diky ti moc janouch69
  2. janouch69

    snimac polohy plynoveho pedalu

    Nee, mám 307 1.6 hdi. Nebo je potřeba udělat ten stíněný kabel? Popřípadě pokud si to tu někdo dělal, budu moc rád za vaše rady a pomoc.
  3. janouch69

    snimac polohy plynoveho pedalu

    Nee, mám 307 1.6 hdi.
  4. janouch69

    snimac polohy plynoveho pedalu

    Ahoj kamarádi, mám také ten samý problém, DIA mi ukázala snímač plynového pedálu, pokud opravdu stačí jen ukostrit potenciometr jinam, tzn. kam a který to je kabel, nemá někdo z vás schéma nebo primo foto jak to u toho pedálu vypadá? Díky za odpověď všem.
  5. Bych se musel na diagnostiku dostat a Peugeot mám daleho, může to být i neoriginální diagnostika
  6. Takže v tomhle je asi ten problém že, takže to mám koupit nové a pak to půjde? On nemá schéma a neví co jak vyzkoušet.
  7. Je tohle prosím tě to relé? Kolega říkal že to nemá jak otestovat, ale že termistor funguje normálně a zarezle to není , zezadu je spirála a termistor
  8. Ještě jsem dal kolegovi na proměření relé, vypadalo to že jak je spirála, je u toho ještě nějaký modrý váleček a ten měl úplně zrezly jeden kontakt . Ty myslíš že by mohl být problém někde v klimatizaci? Ona není naplněna, může to být tím ?
  9. Zapl jsem klimu a Sahara nic
  10. A jak se pozná že je relé špatné? A jak poznam jestli to treba není konektorem od čidla nebo relé
  11. Takže když zapnu klimu, musí se taky roztočit Sahara ihned a naplno, nebo jakoby na půl plynu? A jak zjistím ten špatný konektor?
  12. Ahojte kamarádi, mám také stejný problém. Při pomalejší jízdě v koloně nebo do kopce se mi dostane ručička na 90°C a v zápětí na max a STOP BLIKÁ . Občas se stane že ihned to spadne na 90° a chvíli nic a pak třeba zase. Čidlo teploty mám asi dva měsíce nové , takže tím by to asi být nemělo , ikdyz se zeptam takto, je pravda, že když se odpojí z čidla konektor a rozeběhne se Sahara, že je špatné čidlo ? Dnes večer mám v plánu prozkoumat relé. Jak zjistím jestli jde to konektoru od čidla a relé správné napětí a jestli není třeba chyba v konektoru, např . oxidace. Děkuji Vám za pomocné názory a rady.
  13. Ahojte lidičky, mám ten samý problém co psal Havlicek.Lukas.Mě taky 2x problikne ovládání naklápění světel, ale nenaklopí se, ani žádný motorek není slyšet. Psalo se tam, že odešel motorek, můžu se zeptat jaký? Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit...