Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přijmeme zpět Komisar ?  

1. 1. Přijmeme zpět Komisar ?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Původně zaslal: Jezkovi.voci

Huráá už mi jde edit.. al ejenom na druhým pc-- V čem je asi problém...:myslim

No, a co zkusit zacit mazat svoje prispevky ;)

To Aka: :D

To Jezkovi.voci: To nebylo vhodné.

To Radek: Zkusim cookies, ale nevim co je bezpečné přihlášení

Bezpečné přihlášení je možnost jak se přihlasit pouze do fora na cizím počitači, neukládají se cookies, ale pokud jsi registrován na hlavní staraně tak by ti přihlašení do fora samotneho nemělo fungovat, takže nic.
Odesláno

To Radek: trochu jsem to nepobral.. co mám tedy zkusit udělat?

Vymaž cookies a znovu se přihlas. Jen tak mimo nejsi nahodou přihlašeny na obou kompech?

[upravil dne 30/8/07 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

To Radek: trochu jsem to nepobral.. co mám tedy zkusit udělat?

Vymaž cookies a znovu se přihlas. Jen tak mimo nejsi nahodou přihlašeny na oou kompech?

nene nejsem už přihlášený na dvou...

Odesláno

Původně zaslal: Vvitty

koukam, ze okurkova sezona zuri v plnem proudu....

v pripade komisare plne podporuji rozhodnuti vedeni, jako jeden z radnych clenu, kteri se aspon tech voleb zucastnili.

duvody jsou celkem jasne a jiz je zde zminili lide jako garfield, oddie, rebik, a spousta dalsich.

2 Stalmik a nekteri dalsi: kdyz neni napr. editace zdrojoveho kodu takovy problem, udelejte to! nebo najdete nekoho, kdo to zadarmo (sic!) udela. pokud se vam tolik nelibi vedeni klubu a jeho rozhodovani, stante se radnymi cleny, seberte podporu ostatnich, odvolejte ho a kandidujte! neni to zas tak dlouho, co se presne tohle po dlouhe letargii stalo, a od te doby se klub hybe nahoru.

ale to je moc prace, diskutovat a kritizovat do noci je jednodussi a clovek pri tom nemusi nic delat....

Ach jo kdyby si četl moje příspěvky pozorně zjistil by jsi že bych rád byl ve vedení P-C, ale časově není kdy. Příspěvek si najdi je tam vylíčeno proč a co se týče řádného členství tak řádným členem jsem. Co se týče voleb neměl jsem v tu dobu ani potuchy o tomhle fóru!! Co říct: nevim.. Ale také se do tebe nenavážím hmm?? Vedení mě vyhovuje a tohle je téma, které s ním prostě souhlasí. Kdyby ho vykop Jarda z druhý vesnice někde z hospody taky to nebude řešit hostinský protože se toho nezúčastnil.. Každopádně pokud další volby budou můžes si být 100% jistý že mě tam uvidíš!

ale ja to cetl. a co ma byt? vzhledem k tomu, ze funkce ve vedeni je funkci cestnou, tak vsichni ti co tam jsou maji jeden vedle druheho praci nebo srovnatelne aktivity.

promin, ale takovych, ktery vsude kecaji jak BY pro ostatni neco udelali KDYBY meli cas je vsude plno. Takovych, kteri neco udelaji, nebo to aspon zkusi, protoze si najdou cas je vyrazne mene.

2KURT: mozna by stalo za to to tady zamknout a pripadne rovnou smazat... vzdyt ani Komisar evidentne nestoji o to, aby se tady pokracovalo na jeho ucet.

Odesláno
Původně zaslal: vix

stamilk : to byl výkřik do tmy ?

Nebo to, že zaplatíš členský příspěvek, staneš se řádným členem a jako řádný člen budeš kandidovat do představenstva ?

Tohle jsem přehlédl... Řádným členem jsem se stal cca měsíc zpět a co se týče kandidatury.. Proč ne? Kandidovat klidně al nemohl bych se věnovat vedení. Je to časově náročné a já pracuji 7dní v týdnu plus chodim do školy. to jen k tomu na co sem nereagoval.. ;)

[upravil dne 30.8.07 stalmik]

Odesláno

takze ludia!

to sa tu udialo veci, len cumim

komisar, nula, dixi, dixii - niekedy davno som tvoje prispevky cital rad.tym ze si poskodil forum a este sa k tomu spraval arogantne si u mna stratil veskery zaujem.hlasoval som proti.

nikomu nie je lahko ked strati blizneho na ktorom lipol, ale nema cenu to sem tahat.alebo si myslis ze si jediny kto ma problemy?neries to takto, radsej vyhladaj psychiatra ak sa s tym nedokazes vysporiadat.

boli casy ked som sa s garfieldom hadal a vadil pretoze sme mali rozlisne nazory.dnes s nim musim len suhlasit a stojim vlastne za celym vedenim PC.

STALMIK - chlape alebo chlapce - ja som pracoval a popri tom studoval tak tu netahaj kolko spis, to nikoho nezaujima (viaceri nespia ani tolko) a daj si pokoj s miesanim sa do vedenia pretoze tomu nerozumies a nemas na to.

pre mna je odbornikom oddie (z citania jeho prispevkov)

kurt ako admin je number one

a hoci mi medved niekedy liezol na city tak s postupom casu ho beriem a zase sa opakujem- cele vedenie je ok

vix - ako keby si mi cital myslienky

komisar- prosim ta, nechaj to naozaj tak a mozno ani nevies kedy sa tu objavis zase

Odesláno

TO Vvitty:

Víš ono se to lehce kritizuje, ale neznáš mě. Já tě neznám a navážim se do tvých aktivit. Nevíš co dělam a kolik času mi to zabere.Např už jsem vzhůru 48hodin a proč? mam práci. Přesto jsem nešel spát a pracuji dál. Na čem? To už je moje věc. Až mě poznáš kritizuj mě hmm?? :nevim

Odesláno
Původně zaslal: aka

pak nechapu na co bys chtel kandidovat.....:myslim

Já jsem akorát napsal, že bych kandidoval kdybych nebyl vytížen jako momentálně jsem víš.. Třeba za rok bude situace jiná kdo ví. nebo za dva tři čtyři...:) Ale myslel a myslím to vážně..

Odesláno

Já jsem akorát napsal, že bych kandidoval kdybych nebyl vytížen jako momentálně jsem víš.. Třeba za rok bude situace jiná kdo ví. nebo za dva tři čtyři...:) Ale myslel a myslím to vážně..

tak si pockej za rok :) takovyhle vykriku uz tu bylo tolik......;) kdo vi, jestli tu budes ty ci ja....

ja nikam nekandiduju..nejsem presvedcena, ze by to byl prinos....radeji budu nadale opakovat vedeni(stejne jako tomu minulemu), ze budu-li moc pomoci, necht se na me obrati....

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

takze ludia!

komisar, nula, dixi, dixii - niekedy davno som tvoje prispevky cital rad.tym ze si poskodil forum a este sa k tomu spraval arogantne si u mna stratil veskery zaujem.hlasoval som proti.

nikomu nie je lahko ked strati blizneho na ktorom lipol, ale nema cenu to sem tahat.alebo si myslis ze si jediny kto ma problemy?neries to takto, radsej vyhladaj psychiatra ak sa s tym nedokazes vysporiadat.

boli casy ked som sa s garfieldom hadal a vadil pretoze sme mali rozlisne nazory.dnes s nim musim len suhlasit a stojim vlastne za celym vedenim PC.

STALMIK - chlape alebo chlapce - ja som pracoval a popri tom studoval tak tu netahaj kolko spis, to nikoho nezaujima (viaceri nespia ani tolko) a daj si pokoj s miesanim sa do vedenia pretoze tomu nerozumies a nemas na to.

a hoci mi medved niekedy liezol na city tak s postupom casu ho beriem a zase sa opakujem- cele vedenie je ok

komisar- prosim ta, nechaj to naozaj tak a mozno ani nevies kedy sa tu objavis zase

A ty si kdo? Děd vševěd? Jak můžeš vědět na co mam a na co ne? Chlapče? Promiň to se mě dotklo. A není práce jako práce! Nevím co si dělal a neopak nevíš co dělam já.

Proč to sem tahám? Přesně nevím kdo, ale pár příspěvků z5 to někoho evidentně zajímalo tak jsem stručně napsal co dělám..

Opakuji, že urážet se a nechat se jen tak urážet zde nehodlam!

Odesláno

tak si pockej za rok :) takovyhle vykriku uz tu bylo tolik......;) kdo vi, jestli tu budes ty ci ja....

ja nikam nekandiduju..nejsem presvedcena, ze by to byl prinos....radeji budu nadale opakovat vedeni(stejne jako tomu minulemu), ze budu-li moc pomoci, necht se na me obrati....

Já vím co si říkáš.. Jen si plácej magore ono tě to přejde. Možná ano možná ne. Padlo tu několikrát slovo vedení v otázkách i odpovědích jen jsem opět reagoval a už je to zase "problém". :nevim

Odesláno

Původně zaslal: jozefsv

takze ludia!

A ty si kdo? Děd vševěd? Jak můžeš vědět na co mam a na co ne? Chlapče? Promiň to se mě dotklo. A není práce jako práce! Nevím co si dělal a neopak nevíš co dělam já.

Proč to sem tahám? Přesně nevím kdo, ale pár příspěvků z5 to někoho evidentně zajímalo tak jsem stručně napsal co dělám..

Opakuji, že urážet se a nechat se jen tak urážet zde nehodlam!

ja som jozef a ty?

myslis ze si chudacik a tvoja praca je number one?nebudes ty raz prezident?nekecaj ze ta niekto uraza.CITAJ alebo mi nerozumies?rozpravam snad po korejsky?chod radsej spat, asi si prepracovany.urobis lepsie ako lobovat pre nieco co nema zmysel

edit - preklep

[upravil dne 30.8.07 jozefsv]

Odesláno

Já vím co si říkáš.. Jen si plácej magore ono tě to přejde. Možná ano možná ne. Padlo tu několikrát slovo vedení v otázkách i odpovědích jen jsem opět reagoval a už je to zase "problém". :nevim

nevim kde jsi prisel na to, ze vis, co aj si myslim ;)

Odesláno

a proc se Te dotklo chlapce? jestli je tve datum narozeni pravdive neshledavam an tom nic spatneho.....?

nelíbí se mi styl jakým je slovo chlapče psáno. Viz "Chlape alebo chlapce" to zní jako kdybych měl být o třídu nižší než on... Možná to jen špatně vyznělo.. kdo ví..

Odesláno

a proc se Te dotklo chlapce? jestli je tve datum narozeni pravdive neshledavam an tom nic spatneho.....?

nelíbí se mi styl jakým je slovo chlapče psáno. Viz "Chlape alebo chlapce" to zní jako kdybych měl být o třídu nižší než on... Možná to jen špatně vyznělo.. kdo ví..

No mě to zní jako spíš jako by nevěděl kolik ti je tak tipnul chlape nebo chlapče, a ty si vyber, pišeš že jsi student a tam je možnost že jsi ještě chlapec. Jo a nech už toho, nemá to cenu a ani smysl
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...