martis Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 hmm ale aspon mozes byt spokojny ze uz nikto viac nebudem mat tak znizene ako ty,lebo uz take nekupi firma weitec asi mala viac namietok ze je to nizke a asi preto uz posunuli hranicu znizenia.(asi). Citovat
rootsky Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Vzali si vzor z \"velkého bratra\" http://tuning.autodoplnky.cz/kw-suspension/sportovni-pruziny/kw-sportovni-snizene-pruziny-peugeot-406-8-c-c-s79679245 Citovat
Guest buben9 Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 ahoj shanim sport pruziny na 406 nabidnete diky Citovat
Guest buben9 Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 ahoj shanim sport. pruziny na 406 hdi sedan nabidnete dekuji Citovat
Strejdakopec Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 tak třeba já jsem měnil pouze pružiny a s jízdníma vlastnostma jsem nad míru spokojen...samo že až odejsou do věčných vrakovišť tak se koupí kratší ale fakt jízdní vlastnosti super a někdo tu psal že se auto sníží a tím končí rychlá jízda...vůbec tomu tak není....já lítám furt jak debil a dokonce víc proptože teď mi ten podvozek dovolí mnohem vícjedinej problém je že jsemkoupil weitec 60/40 a nevímjestli to popletli nebo jsem udělal chybu ale přišli mi dvě přední zelené které jsou úplně super a dvě zadní žluté které mají několik měkčích závitů nahoře a celokově auto sapdlo dolů o víc než udával výrobce tak jsem to musel řešit podložkou :-( ale teď už super Citovat
čakom Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 zelena je puvodni barva weitecu a žluta je aktualni barva. ten zadek maš takto? [upravil dne 14.10.2010 od čakom] Citovat
wooody Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 tak třeba já jsem měnil pouze pružiny a s jízdníma vlastnostma jsem nad míru spokojen...samo že až odejsou do věčných vrakovišť tak se koupí kratší ale fakt jízdní vlastnosti super a někdo tu psal že se auto sníží a tím končí rychlá jízda...vůbec tomu tak není....já lítám furt jak debil a dokonce víc proptože teď mi ten podvozek dovolí mnohem vícjedinej problém je že jsemkoupil weitec 60/40 a nevímjestli to popletli nebo jsem udělal chybu ale přišli mi dvě přední zelené které jsou úplně super a dvě zadní žluté které mají několik měkčích závitů nahoře a celokově auto sapdlo dolů o víc než udával výrobce tak jsem to musel řešit podložkou :-( ale teď už super taky sem snížil a opravdu rychle jezdit nemůžu:D Citovat
Brian Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 to ja taky moc ne ale neni to uplne jen tim podvozkem podvozek+ litaky 205/40 R17:D a nase kvalitni cesty:D Citovat
Strejdakopec Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 no tak já mám 205/55/16 a nejde to utrhnout vzadu na podložkách....můžu říct že po snížení mi i auto dosahlo větší rychlosti a myslím že je to kvůli snížení odporu vzduchu po podvozku neumím si to jinak vysvětlit od té chvíle mám v plánu udsělat laminátový kryt po celé ploše podvozku kvůli dobrému proudění vzduchu zakončené vzadu difuzorem....snad se to povede.... Citovat
winco Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 nezabudni to ochraniť pred vyfukom inak to nedopadne moc dobre ale ked sa to podary mohlo by to mať celkom dobry vpliv na airodynamiku ale nevim jestli by to bolo neake citelne, že to neako extra moc dobre pomaha Citovat
Strejdakopec Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 odpor vzduchu to je sviňa a věřím že to bude mít dobré vlastnosti jo a Čakome...vypadají ty pružiny naprosto stejně s tím rozdílem že žluté a nevím zda není rozdíl v tuhosti dle barvení...mě to připadá že to tak moc tvrdé není je fakt že určitě tvrdší o proti serii ale neřekl bych že až tak znatelněchtěl bych víc Citovat
Strejdakopec Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 to ja taky moc ne ale neni to uplne jen tim podvozkem podvozek+ litaky 205/40 R17:D a nase kvalitni cesty:D no jo po zimě plánuju též 17 a asi už to nebude to pravé ale frajeřina bolí... Citovat
čakom Odesláno 17. říjen 2010 Autor Odesláno 17. říjen 2010 rozdíl v tuhosti podle barev neni. weitec dělal zeleny pružiny a ted začal dělat žlutý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.