Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hmm ale aspon mozes byt spokojny ze uz nikto viac nebudem mat tak znizene ako ty,lebo uz take nekupi :)

firma weitec asi mala viac namietok ze je to nizke a asi preto uz posunuli hranicu znizenia.(asi).

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

tak třeba já jsem měnil pouze pružiny a s jízdníma vlastnostma jsem nad míru spokojen...samo že až odejsou do věčných vrakovišť tak se koupí kratší ale fakt jízdní vlastnosti super a někdo tu psal že se auto sníží a tím končí rychlá jízda...vůbec tomu tak není....já lítám furt jak debil a dokonce víc proptože teď mi ten podvozek dovolí mnohem vícjedinej problém je že jsemkoupil weitec 60/40 a nevímjestli to popletli nebo jsem udělal chybu ale přišli mi dvě přední zelené které jsou úplně super a dvě zadní žluté které mají několik měkčích závitů nahoře a celokově auto sapdlo dolů o víc než udával výrobce tak jsem to musel řešit podložkou :-( ale teď už super

Odesláno
tak třeba já jsem měnil pouze pružiny a s jízdníma vlastnostma jsem nad míru spokojen...samo že až odejsou do věčných vrakovišť tak se koupí kratší ale fakt jízdní vlastnosti super a někdo tu psal že se auto sníží a tím končí rychlá jízda...vůbec tomu tak není....já lítám furt jak debil a dokonce víc proptože teď mi ten podvozek dovolí mnohem vícjedinej problém je že jsemkoupil weitec 60/40 a nevímjestli to popletli nebo jsem udělal chybu ale přišli mi dvě přední zelené které jsou úplně super a dvě zadní žluté které mají několik měkčích závitů nahoře a celokově auto sapdlo dolů o víc než udával výrobce tak jsem to musel řešit podložkou :-( ale teď už super

taky sem snížil a opravdu rychle jezdit nemůžu:D

Odesláno

no tak já mám 205/55/16 a nejde to utrhnout vzadu na podložkách....můžu říct že po snížení mi i auto dosahlo větší rychlosti a myslím že je to kvůli snížení odporu vzduchu po podvozku neumím si to jinak vysvětlit od té chvíle mám v plánu udsělat laminátový kryt po celé ploše podvozku kvůli dobrému proudění vzduchu zakončené vzadu difuzorem....snad se to povede....

Odesláno

nezabudni to ochraniť pred vyfukom inak to nedopadne moc dobre :) ale ked sa to podary mohlo by to mať celkom dobry vpliv na airodynamiku ale nevim jestli by to bolo neake citelne, že to neako extra moc dobre pomaha :)

Odesláno

odpor vzduchu to je sviňa ;) a věřím že to bude mít dobré vlastnosti

jo a Čakome...vypadají ty pružiny naprosto stejně s tím rozdílem že žluté a nevím zda není rozdíl v tuhosti dle barvení...mě to připadá že to tak moc tvrdé není je fakt že určitě tvrdší o proti serii ale neřekl bych že až tak znatelněchtěl bych víc :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...