Ticcino Odesláno 26. srpen 2007 Odesláno 26. srpen 2007 Ahoj, nevíte kde bych mohl sehnat takové ty plastové úchyty, co jich je na Peugeotu plno? Jedná se o takový plastový hřebík s vroubky, skrz který vede díra. Do díry se nacpe menší kolíček, který ten větší rozepne a drží to. Zjistil jsem, že mi možná jeden upadl. Na levém podběhu předního kola. Nepotřebuji mít samozřejmě originál, jen kde se to dá sehnat a jak se to jmenuje? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. srpen 2007 Odesláno 26. srpen 2007 No měli by to mít u Peugeotu, a nebo třeba u nás se čudlama zabývá http://autodily.lkauto.cz/, třeba by ti i poslali. Nebo zkusit prodejce autodílů případně servis, ti to umějí objednat Citovat
Driver Odesláno 26. srpen 2007 Odesláno 26. srpen 2007 Nebo to mají i v Autokelly, prodavač nám ukazál katalog a tam jsme si podle obázku vybrali čudlík, který jsme potřebovali. Prodávají to tam v balení asi 10ks. Citovat
Ticcino Odesláno 26. srpen 2007 Autor Odesláno 26. srpen 2007 Jo, díky. Autokelly mám kilometr od baráku. Peugeot zkusím až jako poslední možnost, nemají mě rádi :-) Citovat
bigosak Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 Původně zaslal: Ticcino Ahoj, nevíte kde bych mohl sehnat takové ty plastové úchyty, co jich je na Peugeotu plno? Jedná se o takový plastový hřebík s vroubky, skrz který vede díra. Do díry se nacpe menší kolíček, který ten větší rozepne a drží to. Zjistil jsem, že mi možná jeden upadl. Na levém podběhu předního kola. Nepotřebuji mít samozřejmě originál, jen kde se to dá sehnat a jak se to jmenuje? Jejich více druhů. Já koupil něco podobnýho, kolíček jsem sice zastrčil ale už ani prd nešel ven. Pak ještě prodávají takové co jdou v případě potřeby znovu vyndat a použít. Citovat
KoNG Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 http://public.servicebox.peugeot.com/oiweb/AP/docgratuite/3dLDUUa1o7_P4u-HktnTJGr/doc01-0b/xprweb/media/doc/cs_CZ/bouf_agrafix.htm hezká serie Citovat
KoNG Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 jinak se to jmenuje podle peugeotu SPONA DIAM 8,2 X 22 - 13,8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.