Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to napojené na světla ... když rozsvítíš světla, tak se ztlumí (asi aby to v noci neoslňovalo ... :nevim) ... Stačí u displeje šmiknout jeden drátek a bude to vidět lépe. Někdo, kdo má el. schému Ti snad poradí jaký ...

Odesláno

Mija: jo, napiš členovi jménem DIXI, ten mi to dělal, když byl ještě Komisarem ... :D A jestli se to nedozvis, tak mi napis SZ a ja ti to nekdy zjistim tak, ze kouknu, jakej dratek mam smiklej ...

Odesláno

Ještě tady v tom neumím moc chodit,pokusím se s ním spojit.Dík za info.Ještě malá ot.kde sehnat co nejlevnější palivové čerpadlo co je v nádrži? Na 406 2,0HDI 99 novější model.Dík

Odesláno

Mel bych taky dotaz. Ze zacatku se mi jak se tady zminuje menila intenzita podsvetleni jak u displeje s PP tak u displeje s KM kdyz jsem rozsvitil svetla, ale ted uz je to furt stejny i kdyz svitim nebo ne. Nevite cim by to mohlo byt? Nebo je to normalni a nemam se znepokojovat?

Odesláno

Tak tyto otázky směřujte na Komisar ´dixi. To je odborník na tyto věci. Kdo jej zná, tak musí se mnou souhlasit např. Ladman, Neon a mnoho dalších !!! Měl by se vrátit!!! Co vy na to???

Odesláno
Původně zaslal: mitch.mb

Mel bych taky dotaz. Ze zacatku se mi jak se tady zminuje menila intenzita podsvetleni jak u displeje s PP tak u displeje s KM kdyz jsem rozsvitil svetla, ale ted uz je to furt stejny i kdyz svitim nebo ne. Nevite cim by to mohlo byt? Nebo je to normalni a nemam se znepokojovat?

nemas aktivovane denni sviceni?

Odesláno
Původně zaslal: Mija

Ještě tady v tom neumím moc chodit,pokusím se s ním spojit.Dík za info.Ještě malá ot.kde sehnat co nejlevnější palivové čerpadlo co je v nádrži? Na 406 2,0HDI 99 novější model.Dík

To čerpadlo zkus....Tady

[upravil dne 23-8-07 Přema]

Odesláno

To čerpadlo je docela drahé,dá se z něčeho upravit? Neví to někdo?M

Jestě jsem to upravil a máš tam odkaz přímo na to čerpadlo ale za mín jak 4.500,- ho nové neseženeš a do staršího bych nešel,nevíš jak dlouho ti vydrží..... a opravit....to asi nejde....:a upravit???? to asi těžko je to i s plovákem...myslim:myslim:myslim

[upravil dne 23-8-07 Přema]

Odesláno

Asi jo,ale nevypadá to nějak složitě.Kolik má dávat tlaku,asi?Mimo to máš hezký vůz,je docela podobný mému,jenom nemám ten čip.Kolik tak přijde takové vylepšení?M

Odesláno

Asi jo,ale nevypadá to nějak složitě.Kolik má dávat tlaku,asi?Mimo to máš hezký vůz,je docela podobný mému,jenom nemám ten čip.Kolik tak přijde takové vylepšení?M

O tom čerpadle se něco podobného řešilo a zkusTady

A dík za pochvalu taky se mi líbí:D:D:D už v tom autě mám bez koupě cca takových dobrých 80000,-:roll:roll:roll

Odesláno

Já jsem taky nadmíru spokojený.Byl jsem zvyknutý spravit si všechno sám.Před tím jsem měl P- 405 GLD.Ale měl už dost najeto tak jsem ho se slzama prodal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...