Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám ještě zbytek jiného aditiva. Myslíte že to mohu zředit s VIF aditivem?

Odesláno
Původně zaslal: mifa

Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: mifa

Vif,ale také jen zimní mají v Teplicích u Štangla,na jaře budu trvat na letním.

Já myslím že ti ten zimní "vif" v létě nic neudělá , je tam jen o složku na víc proti zamrznutí a ta ti neuškodí....:myslim:myslim

JJ,přesně tak mi to řekli taky a já s tím také tak zacházím.

taky tam momentálně dávám ten zimní a nic se neděje. Subjektivně to snad lépe a kultivovaněji jede a reaguje na plyn. Jinak mi přišlo, že s použitím toho aditiva ani není rozdíl mezi naftou V power od Shellu a Topq od Benziny. Tedy kromě ceny:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak jaký máte dlouhodobější zkušenosti s VIFem?

Já skončil po 4 měsících užívání VIFu na výměně trysky vstřikovače, vím že to zřejmě nemá souvislost, jen sem si říkal jak po přidávání VIFu si musí vstřikovače lebedit a takhle se mě odměnili :grr

Odesláno
Původně zaslal: Dress

tak jaký máte dlouhodobější zkušenosti s VIFem?

Já skončil po 4 měsících užívání VIFu na výměně trysky vstřikovače, vím že to zřejmě nemá souvislost, jen sem si říkal jak po přidávání VIFu si musí vstřikovače lebedit a takhle se mě odměnili :grr

Můj dojem je zatim dobrý,snad se mi zda že trocha stichnul motor.Myslim že ty trysky jsi mohl mit načnuty

Odesláno
Původně zaslal: trsek

A zkoušeli jste už někdo obyčejný terpentýn??

Na staré Toyotě jsem v zimě přidával do nafty petrolej. Fungovalo to skvěle. Do HDI nemám odvahu. :bojim

Odesláno

Čas od času kupuju aditiva od brňáku a když mi to jednou leželo déle na poště tak poštáčka frflala , že jí to tam smrdí-sáklo to. Má chem. průmyslovku a nadávala na terpentýn.Tak jsem ho koupil a opravdu to smrdí skoro stejně, ale je to čiré a ani při -26°C to nestrácí vysokou tekutost(testováno mražákem) a umí to rozpouštěn parafíny v naftě a bohužel i kaly v nádrži a auto má potom i klidnější chod.Tak opravdu nevím jestli nás výrobci jen nelakujou má to stejné uhlíkové vlastnosti ,hustotu a další parametry jen cena je cca na 1/3.

Odesláno

Petrák zamrzá ,ten požívaly starší ročníky hlavně na klepání z motoru, když už byl rozhašenej.A je drahý jak šlak.Petrolej někdy i kerosin jedno jest.Aspoň norma to vidí stejně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...