Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové :papa Hned na úvod se omlouvám,že jsem založil nové vlákno,ale podobný problém jsem tady nenašel.

Mám 406 r.v. 2000 benzin a poslední dobou se mi ozývá z motoru pískání,nejprve jsem si myslel že je to klínový řemen,ale píská to jako když máte úplně sjetý desky(železo na železo) a dělá to při jízdě i při volnoběhu.Jo a od ty doby co to začalo,tak mi cuká v spojkovém pedále.Může to mít s tím souvislost?

Jsem objednaný do servisu,ale rád bych věděl na co se mám připravit.Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost?Díky za radu.

Odesláno

Jo jo taky mi něco píská u motorového prostoru, zatím jsem se moc po tom nepídil, ale je to při přidávání plynu, ale i pokud mám rychlost a sundám nohu z plynu (např. z kopce!) taky bych to viděl na nějaké těsnění či že by turbo:bojim:myslim

Odesláno

Tak už mám auto konečně v pořádku :super V servise mi zjistili,že je to špatná spojka a po rozebrání konstatovali vymlácené ložisko.

Takže ted mám celou novou spojku a můžu zase jezdit.Díky všem za pomoc :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...