Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

od kolika se tak ňák zhruba baj voko pohybujou ty hidky když vím kam jít? :)

si hraju s myšlenkou že bych si udělal pěkný Vánoce :D

No to záleží na tom, kolik ti řeknou tam co víš kam jít :P.

Ne vážně, ja je kupoval hromadně a dali mi slevu, takže vyšly na 4.500,-. Prostě jsme se domluvili s kámošema a bylo.

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

od kolika se tak ňák zhruba baj voko pohybujou ty hidky když vím kam jít? :)

si hraju s myšlenkou že bych si udělal pěkný Vánoce :D

No to záleží na tom, kolik ti řeknou tam co víš kam jít :P.

Ne vážně, ja je kupoval hromadně a dali mi slevu, takže vyšly na 4.500,-. Prostě jsme se domluvili s kámošema a bylo.

já zatím nevim kam jít, bo jsem to do teď neřešil... a ještě chvíli to necham u ledu, ale dobrý aspoň orientačně vědět na jakou cenu se dá dostat.

díky

Odesláno

HID sady se daji sehnat v cene od 3200kc napr. www.aukro.cz apod. nejlepsi je vzit si verzi 4300K, ty maji nejvetsi svetelny vykon, se zvysujici se teplotou svetla pak klesa

Odesláno

vitin: Jsou to klasický žárovky H7, jen s lepší svítivostí a možná i výdrží (nevim, mám H4+H1), takže akorát vyhodíš ty žárovky, co máš ve světlech a šoupneš tam tyhle;)

Odesláno

Dundee, díky! To jsem potřeboval vědět, měl jsem strach jestli bych nemusel na ně s předřadníkama. Tak já je asi koupím, svítí mi totiž jen jedno světlo a když už něco koupit tak něco lepšího. :super

Odesláno

jo ty Eufaby mam, sviti pekne, z dalky kdyz koukas na to auto tak vypadaj skoro jak vybojky, maji skoro uplne bily svetlo, zvlast dobre to bylo videt jednou, kdyz jsem auto postavil vedle kamosova, kterej mel obycejny H7 zarovky v cirych svetlech a ja Future light gold v mojich vroubkovanych, mel jsem belejsi svetlo a bylo videt i na delsi vzdalenost

Vyhoda je ze ty Eufab maji zaruku a kdyz ti praskne a prijdes s uctem a zarovkou tam kde jsi je koupil, tak ti ji vymeni za novou ( ja uz menil po roce a pul obe dve s odstupem asi dva mesice )

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jo ty Eufaby mam, sviti pekne, z dalky kdyz koukas na to auto tak vypadaj skoro jak vybojky, maji skoro uplne bily svetlo, zvlast dobre to bylo videt jednou, kdyz jsem auto postavil vedle kamosova, kterej mel obycejny H7 zarovky v cirych svetlech a ja Future light gold v mojich vroubkovanych, mel jsem belejsi svetlo a bylo videt i na delsi vzdalenost

Vyhoda je ze ty Eufab maji zaruku a kdyz ti praskne a prijdes s uctem a zarovkou tam kde jsi je koupil, tak ti ji vymeni za novou ( ja uz menil po roce a pul obe dve s odstupem asi dva mesice )

heh, mě jich už ruplo :) ... ale záruky jsem si nevšim :bojim

a že na ně ze začátku co je začali vyrábět lepili že to není schváleno pro použití na pozemní komunikace... teď už to tam nějak nevídam.

a jak ti svítí za deště?

kámošovi s 306 a čirejma světlama ještě hůř než mě :(

Odesláno

za deste, snezeni, mlhy, porad dobre, nemuzu si stezovat. To jsem taky koukal ze uz z tech vsech zarovek s modrym sklem zmizelo ze to neni povolene, zustalo to jen u zarovek s vyssim nez povolenym vykonem, cili ruzne 100W apod. Jinak na tech Eufabech to myslim ale nebylo nikdy, ze by se nesmely pouzivat

Odesláno

za deste, snezeni, mlhy, porad dobre, nemuzu si stezovat. To jsem taky koukal ze uz z tech vsech zarovek s modrym sklem zmizelo ze to neni povolene, zustalo to jen u zarovek s vyssim nez povolenym vykonem, cili ruzne 100W apod. Jinak na tech Eufabech to myslim ale nebylo nikdy, ze by se nesmely pouzivat

tak možná že to je jenom můj pocit že je od toho vidět míň... nebo to možná dělá rozdíl v čirý/nečirý optice...:nevim

tak je taky možný že jsem ze začátku kupoval jiný... to víš, všecko je to modrá járofka v modrý krabičce :)

ale asi už schválili všechny

Odesláno

tak možná že to je jenom můj pocit že je od toho vidět míň... nebo to možná dělá rozdíl v čirý/nečirý optice...:nevim

tak je taky možný že jsem ze začátku kupoval jiný... to víš, všecko je to modrá járofka v modrý krabičce :)

No a jakou optiku máš ty? Já mám čirou. Na tu SZ ti odpovím jakmile zjistím stav.

Odesláno
Původně zaslal: vitin

No a jakou optiku máš ty? Já mám čirou. Na tu SZ ti odpovím jakmile zjistím stav.

taky čirou... možná že to z nečirý svítí líp... to nevim

ok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...