Hugo Boss Odesláno 13. srpen 2007 Autor Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: HUGO BOSS Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: HUGO BOSS Původně zaslal: Béďa foto na zvedaku by si asi nemel co??.. ten zvuk bys mohl nahrat a dat ho sem, docela bych si griffa poslechl.. já nevim jak ten zvuk sem vložit , bohužel.... a fotku zespodu udělám zítra Tak mi pošli zvuk mailem, dám to sem, jestli chceš tak já to du nahrát bacha na sousedy, mi uz vyhrozovali sekyrou do zad a to jsem flexoval v 19h vecer pres tyden :mrk :D:D:D to znám , asi máš stejnýho souseda Citovat
Blizzard Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: HUGO BOSS Původně zaslal: Blizzard je to pěkný, fakt. na zvuk jsem taky zvědavej. mě to dělá trošku kraval, ale nic hroznýho. právě že mě to ted taky dělá pšknej bordel.... musim to tročku utlumit... jsem to nakopnul a drnšely ona na baráku tak to nám okna nedrnčej, ale sousedům jo. doteď měli starý dřevěný a teď předělávaj na plasťáky soused si teď ze mě dělá srandu že to je kuli mě Citovat
Pata Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Hugo: to asi ne, griffe bych tezko prehlidl :mrk:mrk Jinak soused je zajimavy, je na nem krasne videt, jak clovek zmagori, kdyz dva roky kazdy den chlasta... Citovat
Hugo Boss Odesláno 13. srpen 2007 Autor Odesláno 13. srpen 2007 tak komu to video? jinak jsem to natáčel telefonem tak nic moc.... je to LG kg800, strašnej šmejd Citovat
Blizzard Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 to pošli mě a já to zkusim jsem zapoměl : trykovsky(naloženáryba)seznam.cézet [upravil dne 13.8.2007 Blizzard] Citovat
Hugo Boss Odesláno 13. srpen 2007 Autor Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Blizzard to pošli mě a já to zkusim [upravil dne 13.8.2007 Blizzard] kam ti to mám poslat? jinak si říkám , chudáci sousedi Citovat
Hugo Boss Odesláno 13. srpen 2007 Autor Odesláno 13. srpen 2007 stejně to trošku uklidním.... mám rád už trošičku komfort;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Tak doufám že to pojede je to , jo zlehka si přidejte na hlasitosti, ale ne moc:D Je to síla teda:D [upravil dne 13/8/07 Radek Hurvajz] Citovat
Hugo Boss Odesláno 13. srpen 2007 Autor Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak doufám že to pojede je to TADY , jo zlehka si přidejte na hlasitosti, ale ne moc:D Je to síla teda:D [upravil dne 13/8/07 Radek Hurvajz] díky, za vložení Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 decentni zvuk:D ale fakt super , kam se hrabu se svym Citovat
Pata Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr decentni zvuk:D ale fakt super , kam se hrabu se svym souhlasim :D:D:D:D:D:D :aut:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr decentni zvuk:D ale fakt super , kam se hrabu se svym souhlasim :D:D:D:D:D:D :aut:aut no budu pro dnešek končit, ráno mám Ostravě něco na vyřízení Citovat
Pata Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr decentni zvuk:D ale fakt super , kam se hrabu se svym souhlasim :D:D:D:D:D:D :aut:aut no budu pro dnešek končit, ráno mám Ostravě něco na vyřízení :o:o:o:o:o:o :mad::mad::mad: :bojim:bojim:bojim:bojim Citovat
Hugo Boss Odesláno 13. srpen 2007 Autor Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Blizzard zatím nic nepřišlo díky , ale Hurvajz to už zvládl, ale přesto díky za projevený zájem o pomoc Citovat
Guest dixi Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 pěkný autíčko jen škoda že nemám repráky abych mohl poslouchat zvuk výfuku Citovat
culto Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 hugo a co v aute? neni to o usi? ja som qoli tomu vratil original tlmic Citovat
Stiv Odesláno 14. srpen 2007 Odesláno 14. srpen 2007 Původně zaslal: Stifler Vypadá to krásně, taky jsem něco podobnýho zamýšlel se svou 306kou až do včerejška...včera bohužel všechny plány padly... Tak to seš ty kdo to tam bouch u bazáče já si to myslel...škoda toho auto vypadalo pěkně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.