Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na P406 st.model po zapnutí klíčku se nerosvítí displej tachometru,žárovečka co tam je zezadu má svítit až po zapnutí světel,to pak jsou čísla zřetelná,ale bez světel ne,je vadný displej?

Odesláno

a zarovka je v poradku? tu jsi mel vyndanou a meril jsi ji ? jinak ta zarovka se nerozsvecuje az se zapnuti svetel, ale hned po otoceni klicku do predstartovni polohy

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

a zarovka je v poradku? tu jsi mel vyndanou a meril jsi ji ? jinak ta zarovka se nerozsvecuje az se zapnuti svetel, ale hned po otoceni klicku do predstartovni polohy

Při sepnutí druhé polohy klíčku se rozsvítí na plno a při rozsvícení světel intenzita osvětlení klesne cca na polovinu..

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Při sepnutí druhé polohy klíčku se rozsvítí na plno a při rozsvícení světel intenzita osvětlení klesne cca na polovinu..

jo takhle to fungovalo,ale nyní jen se světly,přes den není na displeji nic vydět,takže ta žárovka musí svítit i bez světel,pouze se světly pohasne?
Odesláno
Původně zaslal: frenk

Původně zaslal: stalmik

jo takhle to fungovalo,ale nyní jen se světly,přes den není na displeji nic vydět,takže ta žárovka musí svítit i bez světel,pouze se světly pohasne?

No mělo by to tak nějak být prostě bez světel svítí víc a se světly intenzita klesne.. Ale třeba jdsou tam dvě.. tonevim

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Je tam jen jedna. Nezbývá nic jiného než rozdělat vyměnit žárovku a složit. Dělal jsem to asi před 14 dny.

v tom případě opravdu vyndat, vyněnit a složit..

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Je tam jen jedna. Nezbývá nic jiného než rozdělat vyměnit žárovku a složit. Dělal jsem to asi před 14 dny.

jo je to tak,je tam jedna,dvakrát jsem ji proměříl-dobrá,ale po nasazení jsem ji vždy pootočil na opačnou stranu,už je bez problému,dík.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...