Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zatím letošní nejlepší nabídku gum jsem viděl na www.e-pneu.cz , jsou to Vredestein Wintrac v rozměru 195/55/15, což jsou gumy pro některé modely 306, 405, 406, 206 (většinou ty silnější verze, u 306, 206) a cena 1.050,- za kus!

Odesláno

Sháním plecháče se zimním obutím na P406, 15\" Nemáte někdo levně na prodej nebo kde bych mohl sehnat, poraďte v severních čechách (okres CV,MO)

Odesláno

Vredestein nebrat, nic moc. Me osobne se velmi osvetcily Semperity 195/50 R15 GripDirection. Koupil sem je loni ojete po 650Kc/kus a minimalne jeste tuhle zimu s prehledem vydrzi. Drzi jako svine. Dobre zimni ojetiny u nas - Pirrelky Direcionale 190.

Odesláno

asi lepší nový vredestein, než jiné ojeté. Sice v testech nejsou na špici, ale taky né úplně na konci. Jinak univerzální jsou pouze vredestein quatrac, jezdil jsem je dva roky s naprostou spokojeností, pak jsem je prodal kamarádovi a hned mu je ukradli. Takže zájem o ně je :-)))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...