Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřeboval bych radu. Jedná se o to že chci instalovat xenony do 307, ale nevím jestli výbojky d2r nebo d2s? Vím že d2s jsou do čoček a d2r má clonítko a patří do klasických parabol ale já ma ve světle na H7 už nějaké cloníko od výroby-asi každá 307 ho má. Tudíž teoreticky tam dávat výbojky typu d2r je zbytečné nebo se snad musí odstranit clonítko va světle?Nebo neodstranovat a dát tam d2s. Díky moc za rady

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

Co jsem se o to zajímal a dočetl se, tak ty sady jsou homologované pro stavební stroje, ne pro osobní vozy.

to jako,ze si tu sadu ma clovek dat treba na bagr,jo:roll:aut

Odesláno
Původně zaslal: hudy

Původně zaslal: RychJ-1

Co jsem se o to zajímal a dočetl se, tak ty sady jsou homologované pro stavební stroje, ne pro osobní vozy.

to jako,ze si tu sadu ma clovek dat treba na bagr,jo:roll:aut

Jne píšu co to jsem se dočetl a neštvěte mě, nebo to snad najdu...:D:D:D:aut

Odesláno

Xenony a povolení

Ahoj, s xenonama je to jednoduché.

Přestavbové kity povoleny nejsou.

Xenonové výbojky jsou povoleny pouze pokud je na voze instalován ostřik světel a automatické naklápění světel podle zatížení vozidla.

Sám xenony mám na 307SW a jsem více než spokojen.

Po mé zkušenosti jsem si sady zakoupilo několik mých kolegů a za cca 15ti instalací byl pouze jeden problém, který byl řešen výměnou. Pokud někdo chce, můžu mu poslat kontak na člověka, který nám je prodával.

Odesláno
Původně zaslal: XDanielS

Xenony a povolení

Ahoj, s xenonama je to jednoduché.

Přestavbové kity povoleny nejsou.

Xenonové výbojky jsou povoleny pouze pokud je na voze instalován ostřik světel a automatické naklápění světel podle zatížení vozidla.

Sám xenony mám na 307SW a jsem více než spokojen.

Po mé zkušenosti jsem si sady zakoupilo několik mých kolegů a za cca 15ti instalací byl pouze jeden problém, který byl řešen výměnou. Pokud někdo chce, můžu mu poslat kontak na člověka, který nám je prodával.

Jaká je cena? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: martin1

sada pro zarovky H7 mne stala cca 4400 Kc s DPH, nainstalovany je budu mit snad do konce tydne

Tak písní jak to svítí. Taky o tom uvažuji. :papa

Odesláno
Původně zaslal: martin1

sada pro zarovky H7 mne stala cca 4400 Kc s DPH, nainstalovany je budu mit snad do konce tydne

AHoj, tak to jsi z bohatého kraje :-) V obchodech je mají za 3300............ a běžně se dají sehnat kolem 2800,-

Odesláno

Pokud chcete za slušnej peníz a se zárukou, pak napište na james5100@seznam.cz, človíček se jmenuje Laďa a napište mu, že máte na něj kontakt od DanielS z Peugeot clubu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...