Pe.Tr Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Pe.Tr hm zajimave ,počkam si na vysledek ,jsem dost zvědavej na ten zvuk To je nás víc. Začínám vážně uvažovat o otm, že si pro kámoše dojedu, ačkoliv nemám zadní tlumič a tudíž při nastartování vzbudim děti v okolí 5ti kiláků:D:D mají spát v noci:D Citovat
Go-Zila-Go Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 dufam že to nechaš aspoň opieskovat pred zvaranim Citovat
Escaper Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Kdyz je potreba koncovka tak maji holt deti smulu. Uz to tak priroda zaridila Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Zila: myslím že ten vyfuk po 10 letech provozu to opiskovani nepotřebuje ,Dundee tam dava tu koncovku ,pro lepši pocit . myslim svuj , že Dundee? Citovat
Go-Zila-Go Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Zila: myslím že ten vyfuk po 10 letech provozu to opiskovani nepotřebuje ,Dundee tam dava tu koncovku ,pro lepši pocit . myslim svuj , že Dundee? ja lem že potom aj zvar asi Co2 ? lepšie drži Citovat
Dundee Odesláno 11. srpen 2007 Autor Odesláno 11. srpen 2007 Zila: Opískování to nepotřebuje, dostatečně ten tlumič potrápil kotouč na vrtačce;) Pe.Tr: Zdála se ti ta díra malá? Tak mrkej:mrk:D:D:D Citovat
Dundee Odesláno 11. srpen 2007 Autor Odesláno 11. srpen 2007 A tohle je kompletní výsledek:super Citovat
Dundee Odesláno 11. srpen 2007 Autor Odesláno 11. srpen 2007 Další pohled (nevyšlo to přesně podle původního záměru, ale možná to je dobře;)) Citovat
Dundee Odesláno 11. srpen 2007 Autor Odesláno 11. srpen 2007 S umístěním vložky jsme udělali kompromis- šoupli jsme ji cca na prostředek:super Zvukový záznam nemám, páč náš foťák neumí videa se zvukem a telefon docela zkresluje. Jinak jsem ale spokojenej, protože zvuk je krásnej brumláček, žádnej řev (ještě ho musim řádně zajet:D:D:D). Zatim jsem ho trochu vyčistil po nastartování od sazí- lítaly z toho jak nakopnutý čerti:D:D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 :potlesk:potlesk dobrá věc se podařila , gratulace a už se těšim až ho uslyším. čims ho vařil? CO2 nebo plyn? Citovat
Dundee Odesláno 11. srpen 2007 Autor Odesláno 11. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr :potlesk:potlesk dobrá věc se podařila , gratulace a už se těšim až ho uslyším. čims ho vařil? CO2 nebo plyn? Podařila se na výbornou, i když při pohledu pod auto se naskytne pohled na hafo svárů (přeci jen 13ti letej výfuk potřebovat trochu vyspravit a vyztužit), ale kdo tam běžně kouká, že? Vařený je to COčkem a týpkem, kterej umí (Elvis), takže o pevnost a trvanlivost svárů se absolutně nebojim;) Takhle vypadá koncovka po malém zajetí (cca 26km), prostě sype brikety, jak se dá:D:D Citovat
Dundee Odesláno 11. srpen 2007 Autor Odesláno 11. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr tak to maš i s atestem a zarukou ne? Od Elvise určitě:D:D Citovat
John Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Hezká práce... vypadá to moc hezky decentně a to je hlavní..... :super Citovat
Dundee Odesláno 13. srpen 2007 Autor Odesláno 13. srpen 2007 Tak jsme s Pe.Trem nahráli naše \"Brumíky\" na jeho mobil a tady máte malou ochutnávku:D Dundee Pe.Tr Videa jsou rušena okolnímy vlivy- projíždějící auta po mokrý silnici, ale ten základ je myslím poznat:D:D:D EDIT: Na těchto videích má podíl i Radek Hurvajz, kterémuž patří naše díky;) [upravil dne 25/2/2009 Dundee] Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Pata Dundee: pekne Dundee: pekne :potlesk a já? Citovat
Dundee Odesláno 13. srpen 2007 Autor Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr a já? Ty budeš při příští cestě k nám vypínat motor pod návsí.:D:D Když to Monča slyšela, myslel jsem, že vytrhne repráky ze zásuvky (a to nebyly nijak hlasitě nastavený):D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 dyt je to decentni! kraval taky nemam rad:D Citovat
Pata Odesláno 13. srpen 2007 Odesláno 13. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pata Dundee: pekne Dundee: pekne :potlesk a já? no nevim, duc duc, nebo umcaca? :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.