Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: Pe.Tr

hm zajimave ,počkam si na vysledek ,jsem dost zvědavej na ten zvuk

To je nás víc. Začínám vážně uvažovat o otm, že si pro kámoše dojedu, ačkoliv nemám zadní tlumič a tudíž při nastartování vzbudim děti v okolí 5ti kiláků:myslim:D:D:D

mají spát v noci:D

Odesláno

Zila: myslím že ten vyfuk po 10 letech provozu to opiskovani nepotřebuje ,Dundee tam dava tu koncovku ,pro lepši pocit . myslim svuj , že Dundee?:D

Odesláno

Zila: myslím že ten vyfuk po 10 letech provozu to opiskovani nepotřebuje ,Dundee tam dava tu koncovku ,pro lepši pocit . myslim svuj , že Dundee?:D

ja lem že potom aj zvar asi Co2 ? lepšie drži :super

Odesláno

Zila: Opískování to nepotřebuje, dostatečně ten tlumič potrápil kotouč na vrtačce;):D

Pe.Tr: Zdála se ti ta díra malá? Tak mrkej:mrk:D:D:D

post-0-14109596183532_thumb.jpg

Odesláno

S umístěním vložky jsme udělali kompromis- šoupli jsme ji cca na prostředek:super Zvukový záznam nemám, páč náš foťák neumí videa se zvukem a telefon docela zkresluje. Jinak jsem ale spokojenej, protože zvuk je krásnej brumláček, žádnej řev (ještě ho musim řádně zajet:D:D:D). Zatim jsem ho trochu vyčistil po nastartování od sazí- lítaly z toho jak nakopnutý čerti:D:D:D:D:D

post-0-14109596184328_thumb.jpg

Odesláno

:potlesk:potlesk:potlesk

dobrá věc se podařila , gratulace a už se těšim až ho uslyším.

čims ho vařil? CO2 nebo plyn?

Podařila se na výbornou, i když při pohledu pod auto se naskytne pohled na hafo svárů (přeci jen 13ti letej výfuk potřebovat trochu vyspravit a vyztužit), ale kdo tam běžně kouká, že?:D

Vařený je to COčkem a týpkem, kterej umí (Elvis), takže o pevnost a trvanlivost svárů se absolutně nebojim;):D

Takhle vypadá koncovka po malém zajetí (cca 26km);), prostě sype brikety, jak se dá:D:D:D

post-0-14109596184805_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsme s Pe.Trem nahráli naše \"Brumíky\" na jeho mobil a tady máte malou ochutnávku:D

Dundee

Pe.Tr

Videa jsou rušena okolnímy vlivy- projíždějící auta po mokrý silnici, ale ten základ je myslím poznat:D:D:D

EDIT: Na těchto videích má podíl i Radek Hurvajz, kterémuž patří naše díky;)

[upravil dne 25/2/2009 Dundee]

Odesláno

a já?:D

Ty budeš při příští cestě k nám vypínat motor pod návsí.:D:D:D Když to Monča slyšela, myslel jsem, že vytrhne repráky ze zásuvky (a to nebyly nijak hlasitě nastavený;)):D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...