Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vasek1

Mi používáme mezi spoje tento měděný sprej .Je od-40 do 1100 stupnů a zatím bez problému.

No, tohle mi tam nastřikali cca před 14 dny, chvilku to vydrželo nevrzat a pak zase koncert:(
Odesláno

já mám také každou chvíli něco extra.spravili jse klima+ventilátor.A ted´mi zase nejdou světla zpátečky.Špatnej konektor na převodovce.Pořád je co dělat.:)

Odesláno
Původně zaslal: lubo1978

diky kamo. vies unas v Malackach na Slovensku som take nieco zhanal marne. presiel som aj mototecny aj drogerie.

teraz aspon viem co mam hladat. este raz dik:super

je to objednané z internetu na té adrese co uvedl radek

Odesláno

tak som ho nakoniec zohnal. nastriekal som to tam a zatial to nevrze. som zvedavy ako dlho to vydrzi.

dufam ze aspon 2 mesiace :D:D:D:D

tak uvidíš,doufám že jako nám a vydrží ti to třeba půl roku.:):):)

Odesláno

tak uz zase to vrze. vydrzalo to asi 5 dni. dnes som si nechal na sustruhu vytocit novy kruzok z bronzu.

ked ani toto nepomoze tak ten spoj urezem a dam tam ten pletenec. uz ma to pekne sere.

Odesláno

tak to ti budem drzat palce:-))

ja som moje vrzanie o ktorom som pisal asi cca 3 tyzdne dozadu uz tiez vyriesil...

ti hajzlici mi vymenili celu stredovu cast vyfuku, pretoze sa proste rozpadol...

pani, uz ma napadlo jak sa tejto kary zbavit...rok vyroby 2004 a za posledny rok 10 K na takychto hlupostiach...

:-(((

Odesláno

Pánové, mohli byste prosím dát fotku místa, kde to vrže? Vím že je to někde ve spoji blízko motoru. Ovšem já jakožto technický antitalent bych to asi nenašel. Děkuji.

A jak se to dá prostříknout? Co musím demontovat? Nějak ve zkratce popsat.

Odesláno

fotku nemam ale je to ten prvy spoj za katalizatorom. uvidis ho aj z motoroveho priestoru. je vzadu za motorom. pozeraj sa zo strany ako je nadrzka na vodu. rozobrat sa da len od spodu ale ntrieknut tam mozes aj zvrchu.

Odesláno

fotku nemam ale je to ten prvy spoj za katalizatorom. uvidis ho aj z motoroveho priestoru. je vzadu za motorom. pozeraj sa zo strany ako je nadrzka na vodu. rozobrat sa da len od spodu ale ntrieknut tam mozes aj zvrchu.

Nemyslíš před katalizátorem??? Jinak je to ten spoj hned za motorem, nevim jak to má 307 ale podlo toho co pišete tak je to stejný jak u 406, jsou tam dvě pružiny, já mám zatím klid, po namazání a přidání těch podložek.
Odesláno

nie. je za katalizatorem. 307 ma katalizator hned pri motori na prvej casti vyfuku. vlastne to prve koleno vyfuku.

ano je to ten spoj ako su tie pruzinky. mne zasa pomohlo to bronzove tesnenie. teraz to uz nevrze

Odesláno

nie. je za katalizatorem. 307 ma katalizator hned pri motori na prvej casti vyfuku. vlastne to prve koleno vyfuku.

ano je to ten spoj ako su tie pruzinky. mne zasa pomohlo to bronzove tesnenie. teraz to uz nevrze

Hm, je tam sice novej, takovej ten slisovanej z nějakých hliníkových drátěnek ale že bych taky nechal vytočit bronzáka:myslim

[upravil dne 11/10/07 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...