Radek Hurvajz Odesláno 21. září 2007 Odesláno 21. září 2007 Původně zaslal: vasek1 Mi používáme mezi spoje tento měděný sprej .Je od-40 do 1100 stupnů a zatím bez problému. No, tohle mi tam nastřikali cca před 14 dny, chvilku to vydrželo nevrzat a pak zase koncert:( Citovat
vasek1 Odesláno 21. září 2007 Odesláno 21. září 2007 mi to používáme normálně a zatim vše v pohodě, nikdo nepřijel zpátky že by se to opakovalo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. září 2007 Odesláno 21. září 2007 Původně zaslal: vasek1 mi to používáme normálně a zatim vše v pohodě, nikdo nepřijel zpátky že by se to opakovalo. Noo, doprčic, proč já musim mít něco extra zase:( Citovat
vasek1 Odesláno 21. září 2007 Odesláno 21. září 2007 já mám také každou chvíli něco extra.spravili jse klima+ventilátor.A ted´mi zase nejdou světla zpátečky.Špatnej konektor na převodovce.Pořád je co dělat. Citovat
lubo1978 Odesláno 22. září 2007 Odesláno 22. září 2007 nazdarek hosani. prave som sa stal majitelom Peugeota 307 1,6 benzin a docela dost mi vrze vyfuk vasek 1 - prosim ta kolko stoji ten sprej a kde sa da kupit? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. září 2007 Odesláno 22. září 2007 No myslim že to seženeš v autoprodejnách, mototechnách, a možná iu v lepší drogerii s barvama a mazivama - http://www.sprejshop.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=20&zenid=kfdtfapobikifbcnfjg2mpp3p2 Citovat
lubo1978 Odesláno 23. září 2007 Odesláno 23. září 2007 diky kamo. vies unas v Malackach na Slovensku som take nieco zhanal marne. presiel som aj mototecny aj drogerie. teraz aspon viem co mam hladat. este raz dik:super Citovat
vasek1 Odesláno 23. září 2007 Odesláno 23. září 2007 Původně zaslal: lubo1978 diky kamo. vies unas v Malackach na Slovensku som take nieco zhanal marne. presiel som aj mototecny aj drogerie. teraz aspon viem co mam hladat. este raz dik:super je to objednané z internetu na té adrese co uvedl radek Citovat
lubo1978 Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 tak som ho nakoniec zohnal. nastriekal som to tam a zatial to nevrze. som zvedavy ako dlho to vydrzi. dufam ze aspon 2 mesiace :D:D:D Citovat
vasek1 Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: lubo1978 tak som ho nakoniec zohnal. nastriekal som to tam a zatial to nevrze. som zvedavy ako dlho to vydrzi. dufam ze aspon 2 mesiace :D:D:D tak uvidíš,doufám že jako nám a vydrží ti to třeba půl roku.:) Citovat
lubo1978 Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 tak uz zase to vrze. vydrzalo to asi 5 dni. dnes som si nechal na sustruhu vytocit novy kruzok z bronzu. ked ani toto nepomoze tak ten spoj urezem a dam tam ten pletenec. uz ma to pekne sere. Citovat
lubo1978 Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 tak uz to nevrze. dal som tam ten kruzok z bronzu. nicim som to nemazal a ono to nevrze. dufam ze uz bude konecne pokoj. Citovat
Brubrick Odesláno 11. říjen 2007 Odesláno 11. říjen 2007 tak to ti budem drzat palce:-)) ja som moje vrzanie o ktorom som pisal asi cca 3 tyzdne dozadu uz tiez vyriesil... ti hajzlici mi vymenili celu stredovu cast vyfuku, pretoze sa proste rozpadol... pani, uz ma napadlo jak sa tejto kary zbavit...rok vyroby 2004 a za posledny rok 10 K na takychto hlupostiach... :-((( Citovat
Ticcino Odesláno 11. říjen 2007 Odesláno 11. říjen 2007 Pánové, mohli byste prosím dát fotku místa, kde to vrže? Vím že je to někde ve spoji blízko motoru. Ovšem já jakožto technický antitalent bych to asi nenašel. Děkuji. A jak se to dá prostříknout? Co musím demontovat? Nějak ve zkratce popsat. Citovat
lubo1978 Odesláno 11. říjen 2007 Odesláno 11. říjen 2007 fotku nemam ale je to ten prvy spoj za katalizatorom. uvidis ho aj z motoroveho priestoru. je vzadu za motorom. pozeraj sa zo strany ako je nadrzka na vodu. rozobrat sa da len od spodu ale ntrieknut tam mozes aj zvrchu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2007 Odesláno 11. říjen 2007 Původně zaslal: lubo1978 fotku nemam ale je to ten prvy spoj za katalizatorom. uvidis ho aj z motoroveho priestoru. je vzadu za motorom. pozeraj sa zo strany ako je nadrzka na vodu. rozobrat sa da len od spodu ale ntrieknut tam mozes aj zvrchu. Nemyslíš před katalizátorem??? Jinak je to ten spoj hned za motorem, nevim jak to má 307 ale podlo toho co pišete tak je to stejný jak u 406, jsou tam dvě pružiny, já mám zatím klid, po namazání a přidání těch podložek. Citovat
lubo1978 Odesláno 11. říjen 2007 Odesláno 11. říjen 2007 nie. je za katalizatorem. 307 ma katalizator hned pri motori na prvej casti vyfuku. vlastne to prve koleno vyfuku. ano je to ten spoj ako su tie pruzinky. mne zasa pomohlo to bronzove tesnenie. teraz to uz nevrze Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2007 Odesláno 11. říjen 2007 Původně zaslal: lubo1978 nie. je za katalizatorem. 307 ma katalizator hned pri motori na prvej casti vyfuku. vlastne to prve koleno vyfuku. ano je to ten spoj ako su tie pruzinky. mne zasa pomohlo to bronzove tesnenie. teraz to uz nevrze Hm, je tam sice novej, takovej ten slisovanej z nějakých hliníkových drátěnek ale že bych taky nechal vytočit bronzáka:myslim [upravil dne 11/10/07 Radek Hurvajz] Citovat
lubo1978 Odesláno 11. říjen 2007 Odesláno 11. říjen 2007 ja som ho uz raz menil. je to ako lisovana drotenka. bolo to dobre asi dva dni. nezarucim ze to pomoze aj tebe ale mne to pomohlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.