denoo Odesláno 7. srpen 2007 Odesláno 7. srpen 2007 mam, ale sak tie sa mi zacnu vyhrievat ked spustimna klime vyhrievanie zadneho skla, tak vtedy sa zacnu aj spetne vyhrievat, tak myslim ale s tymi tlacitkami na otvaranie okien a stelovanie spetnych to nema nic spolocne , Citovat
Escaper Odesláno 7. srpen 2007 Odesláno 7. srpen 2007 otevirani oken a nastavovani zrcatek je oddelene, je to pouze v jednom plastu ale jeden svazek kaelu jde k zrcatkum a druhy k oknum Citovat
KoNG Odesláno 8. srpen 2007 Autor Odesláno 8. srpen 2007 tak jsem narazil na fotku rozdělaného otvírání oken s autoamtikou a uvnitř tgo vypadá nějak takto což oproti mému ovládacímu prvku je kapaánek odlišné. Jak je zde vidět k ovládání neslouží mikrospínače ale pouze spínač který je dále elektronikou řízen tím pádem vlastně jakoby drží tlačíko otvírání/zavírání Můj prvek má na osazeny mikrospínače na obou stranách Citovat
KoNG Odesláno 8. srpen 2007 Autor Odesláno 8. srpen 2007 ikdyž tento ovládací prvek má zezadu jenom jeden konektor (silový) a jeden BSI jako já a má označení 11528 (blesk) [upravil dne 8.8.2007 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 8. srpen 2007 Autor Odesláno 8. srpen 2007 takže teoreticky když si seženu tento ovládácí prvek mělo by to chodit pokud ovšem jsou stejné elektromotory ve dveřích Jinak elektronika u automatiky vypadá nějak takto [upravil dne 8.8.2007 KoNG] Citovat
Kulíšek Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Mě jde automaticky otvírat i zavírat při přepnutí do druhé polohy spínače ovládaní oken, ale jen při nastartovánem motoru a jen na straně řidiče. Po vypnutí motoru uz jde jen krokově a po vytahnutí klíčku jde ještě manipulovat okny po nějaký časový interval, ale nesmím otevřít dveře. Ale to jen pro zajímavost, r.v. 06´ Citovat
KoNG Odesláno 8. srpen 2007 Autor Odesláno 8. srpen 2007 Kulíšek přesně tak než otevřu dveře můžu po vypnutí klíčku ovládat cokoliv (šíbr, okna) ale jak otevřu je amen No každopádně zkusím nějaký bazar zda by bylo možno tu komponentu zapujčit a vyzkoušet kdyby to šlo a fungovalo automaticky aspoň řidičovo okno bylo by to fajn Citovat
denoo Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 nazdar, sak to je jasne, mne taktiez ide automaticky iba pri nastartovanom motore, a iba vodicove okno, sak inak sa to ani nerobilo na 206 kach. Ci chces aj spolujazdcove automaticky otvarat? no s tou vymenou, myslim ze minimalne zvazok kablov bude asi trochu iny, asi najlepsie zohnat taky z roku vyroby aky mas aj ty, Citovat
KoNG Odesláno 9. srpen 2007 Autor Odesláno 9. srpen 2007 no já mám 2005 výrobu nemá tu někdo tento prvek z olomoucka ? Citovat
denoo Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 tak schvalne sa skus spytat kolko by to stalo v peugeote, napis mail a zavolaju ti kolko to stoji Citovat
KoNG Odesláno 9. srpen 2007 Autor Odesláno 9. srpen 2007 Původně zaslal: denoo tak schvalne sa skus spytat kolko by to stalo v peugeote, napis mail a zavolaju ti kolko to stoji No co jsem se díval pohybuje se cena kolem 4500 a to nedám raději vrakáč A stejně to chce prvně zkusit zda to bude fungovat ale podle kabelu které vedou tobě jsem kontgroloval u mně a je to absolutně stejný a ještě si myslím že by klidně šlo dodělat vyhřívání zrcátek (zpětných) na to se taky musím kouknout jak to tam je propojený [upravil dne 9.8.2007 KoNG] Citovat
denoo Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 no ono teoreticky by mohlo aj stacit vymena iba tie tlacitka, ak teda bude sediet koncovka, ale no neviem, moc neziskas , soferove okno ti pojde akurat dole a hore samo , no inak s tym vyhrievanim spatnych, to sa montuje v stedovom paneli, a musel by si aj davat vyhrievacie telesa do spetnych zrkadiel, kedze tie su tam asi neni od vyroby Citovat
KoNG Odesláno 9. srpen 2007 Autor Odesláno 9. srpen 2007 deno: nějak se mi nezdá že by vyhřívání zrcátek mělo něco společnýho se středovým panelem. Jelikož když dám na klimě odmrazování okna sepne se relátko přímo v BSI a ta pustí proud co jsme se díval štělovaní zrcátek je řešeno rovněž impulsi na sběrnici CAN. Ale ještě nevím neměl jsme rozdělané zrcátka zvenku pouze jsem se díval na konektor když jsem lakoval kryty pro výškové repro a měl jsem to zhozený. Nevím možná kecám, kdyžtak mě zarazte já jsem hold IT technik a jednou jak mám Computer v autě tak mi to nedá abych ledas co nevyzkoušel Citovat
denoo Odesláno 10. srpen 2007 Odesláno 10. srpen 2007 sak to ano, ale vyhrievanie spetnych sa zopne pri zmacknuti vyhrievania zadneho okna, to je iste , a skusal som to , a takisto som to mal aj na golfe IV , vsetko bolo s automatickou klimou, tak neviem ako je to s mechanickou, ale myslim ze princip bude ten isty. Sak vyskusaj a uvidis Citovat
KoNG Odesláno 10. srpen 2007 Autor Odesláno 10. srpen 2007 denoo já mám automatickou klimu takže by to mohlo jít proto jsem o tom uvažoval v manuále bych to ani neřešil Citovat
denoo Odesláno 10. srpen 2007 Odesláno 10. srpen 2007 jaj, no tak potom ti staci natahnut daky ten kabel k zrkadlam a dat tam vyhrievacie teleso a mas, alebo kup cele spetne ktore boli predtym uz od vyroby vyhrievane z dakeho vrakoviska , som myslel inak ze vyhrievane zrkadla su v kazdej 206 ke, teda aspon v tych novsich, isto nemas vyhrievane ? Citovat
KoNG Odesláno 10. srpen 2007 Autor Odesláno 10. srpen 2007 denoo: netuším jak jsem říkal ještě jsem to nerozdělával a je fakt, že jsem ani nezkoušel při zapnutém rozmrazování zadního okna sáhnout na zrcátko jestli je teplé [upravil dne 10.8.2007 KoNG] Citovat
denoo Odesláno 10. srpen 2007 Odesláno 10. srpen 2007 tak nastartuj , teraz vecer ked mas chladnejsie pocasie, chyt zrkadlo aku ma teplotu, a potom zapni vyhrievanie zadneho skla (stlac zadne nie predne , ono na automat klime su tam velmi podobne ikony vyhrievania predneho a zadneho skla) a za takych 5 min skus chytit to spetne a uvidis ze bude teple , nic nerozoberaj Citovat
206..WRC Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Ja mam tiež 206 a tie dobehy okien po zamknutí som si domontoval... da sa kúpit taký modul s ktorým to ide a takisto my ide okno samé hore aj dole po zmacknutí tlačítka..mam to namontované už rok a pol a funguje to stále..som spokojný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.