Zdeny Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Zdeny Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Zdeny Ahojte,zřejmě bude fakt víc typů,páč mně to jde na "silnější"stisk u řidiče naráz nahoru i dolu. Když stisknu míň,tak to musím stáhnout nebo povytáhnout držením jako u spolujezdce. Číslo toho svýho středu nevím,ale stáří auta vidíte dole,mám to dovoz z Francie.Mějte se:papa Jo to máš zřejmě neMUX verzi 206 ta to bude mít řešený trochu jinak No v techničíku takové věci nenajdeš V techničáku čtu typ:2AKFXE Jo ták,už jsem doma:aut:mad: Citovat
KoNG Odesláno 31. červenec 2007 Autor Odesláno 31. červenec 2007 otázka je jestli všechny prvky nejsou stejný (+/-) a akorát je jinak nastaven pokyn v BSI ? Což nevím chtělo by to nějakého znalého člověka této problematiky Citovat
denoo Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 co chces odfotit? To ovladace stahovania okien zospodu?? Citovat
KoNG Odesláno 31. červenec 2007 Autor Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: denoo co chces odfotit? To ovladace stahovania okien zospodu?? jj to by bylo fajn Citovat
Escaper Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Kong: ja mam stahovani oken taky ze musim spinace porad drzet a po blizsim zkousmani jsem zjistil ze s BSI to nema nic spolecneho. jsou to spinace kterymi narpino poustis napeti na motor. Nevim ale jak je to delane u verze s automatickym dojezdem okna. Citovat
KoNG Odesláno 1. srpen 2007 Autor Odesláno 1. srpen 2007 Hmm je fakt že když jsme měl rozdělanou tu kostku tak jsou tam 4 spínače dál jsme to rozdělaný neměl jelikož bych to musel odpájet abych se dostal k tištáku (schéma zapojení) takže jsem jenom polemizoval. Mě by se líbilo, kdyby aspoň jednotka po opuštění vozidla a uzamčení dálkáčem okna zavřela Nebo otočením klíče v zámku tak jak to má např. Passat Citovat
Escaper Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 to zamceni by slo udelat. Signyl by se vzal od spinace co je v centralnim zamykani a pak nejakej malej obvidek co ti nakrmi morot okena aby se zatahly a pri zastaveni okna(zvyseni proudu co jde pres motor) by se to vyplo Citovat
KoNG Odesláno 1. srpen 2007 Autor Odesláno 1. srpen 2007 no problém je v tom že když zamkneš centrálem tak se odpojí napětí ze všech komponent (vyjma tam kde má bejt bateriová záloha) takže bychom to museli táhnout napřímo ot baterky Citovat
Escaper Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Hmm tak to jsem jeste netestoval ale zmerim si to dneska. Citovat
denoo Odesláno 4. srpen 2007 Odesláno 4. srpen 2007 takze foto mojho s automatickym vytahovanim okna [upravil dne 4.8.2007 denoo] [upravil dne 4.8.2007 denoo] Citovat
denoo Odesláno 4. srpen 2007 Odesláno 4. srpen 2007 dufam ze ti to pomohlo [upravil dne 4.8.2007 denoo] Citovat
otec Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Pokud BSI není vybaveno pro naprogramování činnosti předních oken, nabízí se elegantní a levné řešení pomocí obousměrného modulu pro 2 okna, který je k dostání např. zde : http://www.levnealarmy.cz/el-stahovani-oken-11/m53-detail-91.htm Je lhostejno jestli je vozidlo vybaveno digitální kabelovou sítí /MUX/ nebo se jedná o starší analogový systém, protože do sítě nezasahujeme, spínačů oken si nevšímáme /můžou přenášet povely v digitální podobě-paketový provoz/. Analogové výstupy na okna získáme na BSI stejně tak výstup na centrál, kde vezmeme signál pro modul na dovření oken při aktivaci centrálu. Do digitální sítě nesmíme nic připojit, ani brát zde napájení a pod., je sice odolná vůči zkratům a rušení, ale naskočí vždy chyba. Koneckonců lze na uvedenou adresu poslat dotaz, možná že to už dělali, je to solidní firma. Citovat
Escaper Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: otec Pokud BSI není vybaveno pro naprogramování činnosti předních oken, nabízí se elegantní a levné řešení pomocí obousměrného modulu pro 2 okna, který je k dostání např. zde : http://www.levnealarmy.cz/el-stahovani-oken-11/m53-detail-91.htm Je lhostejno jestli je vozidlo vybaveno digitální kabelovou sítí /MUX/ nebo se jedná o starší analogový systém, protože do sítě nezasahujeme, spínačů oken si nevšímáme /můžou přenášet povely v digitální podobě-paketový provoz/. Analogové výstupy na okna získáme na BSI stejně tak výstup na centrál, kde vezmeme signál pro modul na dovření oken při aktivaci centrálu. Do digitální sítě nesmíme nic připojit, ani brát zde napájení a pod., je sice odolná vůči zkratům a rušení, ale naskočí vždy chyba. Koneckonců lze na uvedenou adresu poslat dotaz, možná že to už dělali, je to solidní firma. Ja jsem kamosovi montoval neco podobneho a musim rict ze to fungovalo velice spatne. Nevim jak presne funguje tento ale to co jsem delal bylo ze po stisknuti tlacitka okna (treba dolu) okno jelo porad dolu i po pusteni ovladace okna. Zastavit slo pouze opetovnym stisknutim tlacitka ovladani okna a to na tu stranu kterou jelo, kdyz clovek zmacknul na druhou stranu tak okno zase zaclo vyjizdet nahoru.... a v zime to spatne detekovalo dojezd okna jak byla ztuhla ta vazelina v tom. Takze ui pri nastaveni maximalniho proudi se oknu zastavilo treba v pulce... Ale jakrikam je to uz nejakej ten patek takze je mozne ze je to neco jineho. Citovat
KoNG Odesláno 7. srpen 2007 Autor Odesláno 7. srpen 2007 denoo díky Takže si zopakuji fakta: - já mám ovladač 11530 denno má 11655 (blesk) navíc má na levém prvku ovladače A - mě do zaní části ovladače vede pouze jeden svazek s 1 konektorem denoovi vedou zřejmě dva (moc to nejde poznat) - co se týká svazku od BSI bude zřejmě stejný Citovat
denoo Odesláno 7. srpen 2007 Odesláno 7. srpen 2007 hej, idu tam dva zvazky kablov, jeden ma 6 kablov, druhy 10 myslim. Preco dva svazky kablov tam idu, to netusim kedze ide len o stahovanie okien a spetnych Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.