Guest Masinka Odesláno 7. říjen 2003 Odesláno 7. říjen 2003 kdepak jeste jsem se nedostal do Telce (ted jsem v Praze), takze budes muset chvili vydrzet, pravdepodobne az pristi vikend Citovat
Guest Tomáš1 Odesláno 7. říjen 2003 Odesláno 7. říjen 2003 Masinko nevis o nejakých plecháčích na zimu? Citovat
dejwik Odesláno 8. říjen 2003 Odesláno 8. říjen 2003 Tak se teď š?ourám v tom baznechtu s tim čerpadlem a tou koulí a zespodu (nebo ze strany), podle toho, jak se na to kouká, jsou takový gumový zátky s drátkama (2x s jednim kablem 1x s dvojtym). Vedou zpátky do černý krabky ke konektoru. Kdyz sundám tu gumu, tak je tam nějaká trubička se závitem a vede to do velký matky. Co je to zač? A má to tam vést nakolmo? Já mám tu jednu nějakou vohlou a vypadá to jako když je tam zkroucená a kolem je to strašně vosratý nějakou vazelínou nebo co? Citovat
dejwik Odesláno 10. říjen 2003 Odesláno 10. říjen 2003 Tak jsem zatim zjistil, že by to měla být nějaká čidla tlaku nebo co. Jsou to takový 3 malý stříbrný trubičky a prej se rádi lámou. Nevíte někdo něco bližšího? A případně kde se to dá sehnat a za kolik? Citovat
oddie Odesláno 23. říjen 2003 Odesláno 23. říjen 2003 Pokud by kdyžtak někdo potřeboval, máme s Hicsem k dispozici ABS pumpu, jednotku atd. ze 405 1,9TD. S tou z Mi je ale bohužel nezáměnná, jde použít jen do dieselů... Citovat
Hics Odesláno 23. říjen 2003 Odesláno 23. říjen 2003 Já bych to poopravil, ale nožno sa mýlim. Spíš bude použitelná v nových modelech 405 tek s ABS. Je to prakticky totožný systém vč hardware, který se instaloval do 406 první generace. Na MI čách a starších modelech 405 bylo ABS jiný konstrukce bez podtlakového posilovače a elektropumpou, která běžela nepřetržitě. Tohle ABS co máme k dispozici vychází z klasického brzdového systému s podtlakovým posilovačem a hydropumpa se roztočí až při nutnosti použít ABS tzn. zablokování jakéhokoliv kola. Předem upozorňuju, že dodatečná montáž je prakticky nemožná. Né snad z mechanického hlediska, ale elektroinstalace ABS je integrovaná do standartních kabelových zvazků a není možno logicky oddělit jen kompletní elektriku pro ABS. Tudíž je to k dispozi po částech tj. ECU, snímače, releový blok, hydropumpa s blokem servoventilů, hydraulické trubičky atd... Abych nezapoměl, nedestruktivně jsme demontovali i hlavní motorovey elektrosvazek vč. z TD, takže pro š?ouraly, kteří nutně potřebují ABS, maj spoustu času, pevný nervy a nebudou náz wraždit, až jim to nebude makat, tak je to tu vlastně ale komplet, ale jak říkám, vyžaduje to celkem zázadní zásah do auta.... Citovat
oddie Odesláno 23. říjen 2003 Odesláno 23. říjen 2003 Díky za upřesnění, já jsem hrozně línej to psát tak dlouhý. Pokud si někdo to výše zmíněné chce případně vyndat z bouraného auta sám, aby věděl, jak to tam patří, má na to zhruba tejden... pak to vyndáme my, a co nevyndáme, skončí ve sběru. Citovat
Hics Odesláno 23. říjen 2003 Odesláno 23. říjen 2003 Opět upřesním. S tím druhým elektrosvazkem už se srát nebudem !!! Je to šílená prcačka to nedestruktivně demontovat a nemám výraz pro to, jak to dávat do jiný kárky....:D:D P.S. fakt nejsem dement! Asi bych si to po sobě měl sem tam přečíst. Ale, když S a Z sou tak blízkou u sebe.... :cool: [Editován dne 23/10/03 Hics] Citovat
dejwik Odesláno 26. říjen 2003 Odesláno 26. říjen 2003 Nemáte někdo plz podrobný manuál (beru i EN) o těhle brzdách (Bendix integr. ABS Mi16 r.v. 90)? Díkec D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.