Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj včera jsem si dovezl domu 106 GTI a nefunguje mi ruční brzda a to tak že nejde ani na jeden zoubek.Prý je to častá závada a nebávají to jen zarezlá lanka,ale musí se to celý nejak vyměnit.Máte s tím nějaký zkušenosti???Moc díky

Jinak je to užasný auto zrychlení a pružnost je fakt neskutečná:super

Odesláno

kouknu na to díky,je to bez ručky celkem naprd nemužu nechat nikde nastartováno malinkatej kopeček a už se pohybuje...četl jsem že se to možná musí vyměnit celý a že to není zrovna nejlevnější tak doufám že jsou to jen ty lanka:)

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

no právě a ta práce to rozdělat,lepší sehnat jiný brzdiče...:roll:(

Je to sice práce, ale pokud si chci auto nějakou dobu nechat, tak to naopak rozdělám na prvočinitele, a dám repasní sadu, aby mi to chodilo a dlouho vydrželo. Koupený starý brzdič na to, bude podobně, a nový stojí ranec (i když, pokud si to někdo neudělá doma sám, tak je snad lepší koupit ten nový...)

Odesláno

Rádo se stalo. Ještě jedna gumička z té sady, co koupíš, patří dovnitř do pístku. To je taky rozdělávací a v tom návodu to už nebylo. Hlavně ať se ti povede povolit ty upevňovací šrouby na třmenu. Jsou na jemný závit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...