Pe3kboy Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 Caute Mam peugeot 306 1.9 TD break rok 99. Z jedneho dna na druhy mi prestalo fungovat servo. Olej do serva je v poriadku (je zhruba v strede medzi min a max tak, ako aj vzdy bol). Takisto som si nevsimol ze by olej do serva niekde tiekol. Je to divne. Prosim vas mate niekto s tymto skusenosti ?Kolko stoji v najhorsom pripade nove ? Pripadne kde ho zohnat ? Original v peugeote bude drahe to ani nebudem skusat. Dakujem Citovat
Hnopo Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 No,potom je problem už len v čerpadle. Nove nemam predstavu,kolko stoji,ale ak by pasovalo z 1.6i,mal by som aj ja take.Pozrem,či pasuje,a dam vedieť.To moje je dobre... Citovat
Jogin Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 Novy servo od peugeotu je kolem 15000Kc,- jinak pocitej tak pulku neor.dil v originalni kvalite. Citovat
RichVa Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 Původně zaslal: Hnopo No,potom je problem už len v čerpadle. Nove nemam predstavu,kolko stoji,ale ak by pasovalo z 1.6i,mal by som aj ja take.Pozrem,či pasuje,a dam vedieť.To moje je dobre... Minimálně bude muset být jiná řemenice (menší) - diesel točí míň než benzín. Citovat
Pe3kboy Odesláno 18. červenec 2007 Autor Odesláno 18. červenec 2007 Ak by to bolo to cerpadlo tak super. Kamos sa mi na to kukne a uvidime potom dam vediet. Zatial diky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.