stalmik Odesláno 6. srpen 2007 Odesláno 6. srpen 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: PŘEMA Třeba...Tady tohle nejsou imitace, tohle jsou skutecne funkcni blow-off ventily pro auta co maji turbo, imitace se prodavaji v cenovych relacich 10 Euro a ne 50 az 200 Euro No já jsem myslel ty pro motory bez turba.. Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 6. srpen 2007 Odesláno 6. srpen 2007 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: PŘEMA Třeba...Tady tohle nejsou imitace, tohle jsou skutecne funkcni blow-off ventily pro auta co maji turbo, imitace se prodavaji v cenovych relacich 10 Euro a ne 50 az 200 Euro No já jsem myslel ty pro motory bez turba.. Aha aha tak to fakt nevím kde takovou srandičku sehnat,ale pískání turba ničím nenahradíš a to že ti tam něco sikne po ubrání plynu a nebude slyšet turbo je fakt dost srandovní,spíš to bude vypadat divně jak efektně....ale to je jen můj názor....:papa Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. srpen 2007 Odesláno 6. srpen 2007 neni nad poradny turbonator!! to si muzete koupit pistalku a pri rizeni si piskat! :D Citovat
stalmik Odesláno 7. srpen 2007 Odesláno 7. srpen 2007 Původně zaslal: f3Rd@ neni nad poradny turbonator!! to si muzete koupit pistalku a pri rizeni si piskat! :D no motor měnit fakt nebudu a za pokus to stojí.. Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. srpen 2007 Odesláno 7. srpen 2007 motor nemen a to piskatko tam taky nedavej. Citovat
Ferry Odesláno 7. srpen 2007 Odesláno 7. srpen 2007 Původně zaslal: f3Rd@ motor nemen a to piskatko tam taky nedavej. treba na to piskatko chce utahnout nejakou slicnou 15ku ale pokud ne, tak ja bych to tam taky nedaval, fakt to bude jen legracni, jak dneska kdyz jsem videl Fabii 1.2 HTP s duplexovym vyfukem a navic na kazde vetvi byly dve koncovky - cili vlastne kvadruplex :D Fakt jsem se zasmal Citovat
stalmik Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: f3Rd@ motor nemen a to piskatko tam taky nedavej. treba na to piskatko chce utahnout nejakou slicnou 15ku ale pokud ne, tak ja bych to tam taky nedaval, fakt to bude jen legracni, jak dneska kdyz jsem videl Fabii 1.2 HTP s duplexovym vyfukem a navic na kazde vetvi byly dve koncovky - cili vlastne kvadruplex :D Fakt jsem se zasmal Ok pánové.. 15ky mě fakt nelákají a co se týče toho jak říkáte Pískátka dávat ho tam nebudu.. Mam novej vejfuk a pár kravin a je to o poznání lepší autí tak to necham bejt.. Citovat
Go-Zila-Go Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 hele pištalkanice [upravil dne 15/8/07 Go-Zila-Go] Citovat
Blizzard Odesláno 15. srpen 2007 Odesláno 15. srpen 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: f3Rd@ motor nemen a to piskatko tam taky nedavej. treba na to piskatko chce utahnout nejakou slicnou 15ku ale pokud ne, tak ja bych to tam taky nedaval, fakt to bude jen legracni, jak dneska kdyz jsem videl Fabii 1.2 HTP s duplexovym vyfukem a navic na kazde vetvi byly dve koncovky - cili vlastne kvadruplex :D Fakt jsem se zasmal hehehe. kvadruplex no.... :D:D tak ten mam taky Citovat
tanagy Odesláno 19. říjen 2007 Odesláno 19. říjen 2007 Tu píšťalku nechápu - šak to bude pořád pískat (v závyslosti na otáčkách) a zvuk ventilu je slyšet jen při přeřazení. Jako udělat by to šlo elektronicky - snímat pozici spojky, při sešlápnutí sepnout obvod a zahrát libovolný zvuk - ale to bys tam musel mít řídící obvod, primitivní zesík a reprák. Využití by pak bylo univerzální. Např - při sešlápnutí spojky zabučí, při sešlápnutí brzdy vydá zvuk cinkající šaliny, atd. atd. Fantazii se meze nekladou. Ještě by to mohlo mít tlakový zásobník páry a při sešlápnutí spojky poušťet páru :D Mě to připomíná takovou tu plastovou rachtačku z kelímku od jogurtu, co sme si za totáče dávali mezi špice u kola - kdo to neměl, tak byl nula. A když se pak ulicí řítil cyklo-ganag, tak to byl už slušnej rachot. Sme byli tuneři už tenkrát No a ještě jedna věc v autě vydává hvízdavý zvuk - a to bude nejjednodušší varianta - POVOLENEJ ŘEMEN Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.