Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: PŘEMA

Třeba...Tady

tohle nejsou imitace, tohle jsou skutecne funkcni blow-off ventily pro auta co maji turbo, imitace se prodavaji v cenovych relacich 10 Euro a ne 50 az 200 Euro :D

No já jsem myslel ty pro motory bez turba..

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Původně zaslal: PŘEMA

Třeba...Tady

tohle nejsou imitace, tohle jsou skutecne funkcni blow-off ventily pro auta co maji turbo, imitace se prodavaji v cenovych relacich 10 Euro a ne 50 az 200 Euro :D

No já jsem myslel ty pro motory bez turba..

Aha aha tak to fakt nevím kde takovou srandičku sehnat,ale pískání turba ničím nenahradíš a to že ti tam něco sikne po ubrání plynu a nebude slyšet turbo je fakt dost srandovní,spíš to bude vypadat divně jak efektně....ale to je jen můj názor....:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

motor nemen a to piskatko tam taky nedavej. :papa

treba na to piskatko chce utahnout nejakou slicnou 15ku :D ale pokud ne, tak ja bych to tam taky nedaval, fakt to bude jen legracni, jak dneska kdyz jsem videl Fabii 1.2 HTP s duplexovym vyfukem a navic na kazde vetvi byly dve koncovky - cili vlastne kvadruplex :D :D Fakt jsem se zasmal :D

Odesláno

treba na to piskatko chce utahnout nejakou slicnou 15ku :D ale pokud ne, tak ja bych to tam taky nedaval, fakt to bude jen legracni, jak dneska kdyz jsem videl Fabii 1.2 HTP s duplexovym vyfukem a navic na kazde vetvi byly dve koncovky - cili vlastne kvadruplex :D :D Fakt jsem se zasmal :D

Ok pánové.. 15ky mě fakt nelákají a co se týče toho jak říkáte Pískátka dávat ho tam nebudu.. Mam novej vejfuk a pár kravin a je to o poznání lepší autí tak to necham bejt..:super

Odesláno

hehehe. kvadruplex no.... :D:D:D

tak ten mam taky :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tu píšťalku nechápu - šak to bude pořád pískat (v závyslosti na otáčkách) a zvuk ventilu je slyšet jen při přeřazení.

Jako udělat by to šlo elektronicky - snímat pozici spojky, při sešlápnutí sepnout obvod a zahrát libovolný zvuk - ale to bys tam musel mít řídící obvod, primitivní zesík a reprák. Využití by pak bylo univerzální. Např - při sešlápnutí spojky zabučí, při sešlápnutí brzdy vydá zvuk cinkající šaliny, atd. atd. Fantazii se meze nekladou. Ještě by to mohlo mít tlakový zásobník páry a při sešlápnutí spojky poušťet páru :D :D

Mě to připomíná takovou tu plastovou rachtačku z kelímku od jogurtu, co sme si za totáče dávali mezi špice u kola - kdo to neměl, tak byl nula. A když se pak ulicí řítil cyklo-ganag, tak to byl už slušnej rachot. Sme byli tuneři už tenkrát :myslim

No a ještě jedna věc v autě vydává hvízdavý zvuk - a to bude nejjednodušší varianta - POVOLENEJ ŘEMEN :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...