Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, koupil jsem turbo z 206ky HDI 2.0 na moji 3O6 2.0 HDi... a je problem... o par stupnu je to nejake otocene... a nejde nasadit hadice sani... prosim o rychlou nejakou pomoc... HELPPPPP

Odesláno
Původně zaslal: C.J.

jedině přizpůsobit nebo nechat udělat hadici.. pokud to fakt nesedí a je to jediný problém..

Souhlas, me to taky nesedelo, vyndaval sem Garet a daval zpatky jinej Garet a bylo jiny....taky sem menil hadici

Odesláno

Myslíte tu sací??? ja to teda nevidel volal mi ten chlapek co mi to dela, ale prej je mezi istem pro pripojeni hadice malo mista a ta hadice je prej nejak kratka nebo co... takze vymyslet nejak napojit hadici??? saci... a nebude to vylitavat???

Odesláno

protože ten typek mi řikal ze to je to same ale nejni... lisi se to jednou bveci... vystup na pripevneni saci hadice je posazen o 1,5 cm nize nez na tom mem rozbitem... a tudiz zaseahuje vice nez je zdravo do drzaku poloosy... a rudiz nenasadim hadici a tudiz jsem v pise

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...