Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Tak s tím ti nepomůžu.Ale jsu ráda,že jsem tě po dlouhé době vyděla:mrk

Tož neva, nějak to vždycky dá vykutit. Aj ja su rad, ze jsem te videl (po te piwni smrsti) :papa

Medved:

co si delas (_|_) nejaky lepsi oddil co? no tak v tom pripade nic nezehlim a radeji skacu z balkonu

Odesláno
:D tak TOHLE zrovna ne, ale je fakt, že zrovna tahle firma posílá zásilky sice v neprůhledných papírových obalech, ale obalí je vždy bílou páskou s růžovým svítícím nápisem EMANUELA CZ, takže na mě vždycky koukají jak na nějakou fetišistku :/
Odesláno

hele lidi,neni to tak dávno,co tady někdo psal o mini srazu v Havl.Brodě. Teď už vo něm nikdo nemluví. Nastala snad nějaká změna? Nebo to padlo? Je snad něco co mi uniklo? Díky za informaci

Odesláno

Tohle je o "Cestování na Šebetov", Havlbrodu se asi nejspíš bude týkat téma

Pokud tam nic nového není, pak asi opravdu nic nového není

[upravil dne 16/7/2007 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D tak TOHLE zrovna ne, ale je fakt, že zrovna tahle firma posílá zásilky sice v neprůhledných papírových obalech, ale obalí je vždy bílou páskou s růžovým svítícím nápisem EMANUELA CZ, takže na mě vždycky koukají jak na nějakou fetišistku :/

Mne kdyz prisel balik z Victoria's Secrets na recepci do firmy, tak byla recepcni ruda az za usima ..nevim proc :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...