Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BloodeyeNastavim na 60,zaradim 4ku a kludne si pojdem :)

viem, ze to zavisi od daneho policajta, ale pokial natrafis na blbca, tak v meste sa toleruje +5 km/h (a az mimo obce +10km/h)

• O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: pito.za

Nikomu. Tak po vcerajsom uspesnom testovani som potom prvy :super

:super tak to gratuluji, kdo Ti provadel montaz ?

muzu par technickych ?

- jakou mas jednotku motoru Bosch/Siemens ?

- jakou mas vybavu auta ?

- jake mas DAM cislo vozu , popripade mesic a rok vyroby vozu ?

Nejake problemy pri aktivaci ... ?

Diky moc !

Odesláno

Dakujem :) , ja sam.

- Bosch

- vybava pisu XT Premium

- DAM 9719 r.v. okolo 8/2003

v rj motora to nieje zablokovane ale v diag.programe cize povolene cez ine auto napr. 206+ alebo c3

povolene v BSI ale aj tak to nefungovalo az po vymene SW v BSI to zacalo fungovat :super.

Ja som musel este natiahnut jeden vodic do rj motora lebo som nemal druhy brzdovy spinac.

[upravil dne 13.2.11 20:45 pito.za]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dakujem :) , ja sam.

- Bosch

- vybava pisu XT Premium

- DAM 9719 r.v. okolo 8/2003

v rj motora to nieje zablokovane ale v diag.programe cize povolene cez ine auto napr. 206+ alebo c3

povolene v BSI ale aj tak to nefungovalo az po vymene SW v BSI to zacalo fungovat :super.

Ja som musel este natiahnut jeden vodic do rj motora lebo som nemal druhy brzdovy spinac.

mohl by jsi mi dát kontakt na člověka kdo Ti to montoval ? Díky :-) možná svitla naděje ... když tak do SZ ...

Odesláno

Čau pito. za

Písal som Ti SZ chcel by som vedieť čo najviac info, o tom tempomate, lebo ja som v minulosti riešil tempomat ale stroskotal som na BSI pretože to tam je trvalo bloknuté dnes som volal s el. mechanikom priamo z Peugeotu v B. B. ale on mi vravel že SW sa dá prehrať s 206+ ale už pôvodný sa nebude dať nahrať späť. a že čo keď to zblbnečo s tým ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak zitra koupim packu a budu oficialne druhy co ma dodelany tempomat na 206 tce :-) ...

tim to moc dekuji, Pitovi, za dnesni konzultaci ... ;-) !

PS. vyhecoval jsem se a prijel jsem s prumernou 4.1 :-D bylo v tom jeste asi 20 km mesta

Odesláno
Původně zaslal: tomyk

co s tym? muj laicky nazor je, ze pokud se to posere a nepujde zpatky tak nova BSI to jisti

no pri prehrani SW v BSI, dojde k jejimu smazani (vcetne kompletni konfigurace auta i VINu) a nahraje se do ni novy SW. Pokud by v prubehu nahravani SW doslo k chybe, bude nutne provest nejspise flash EEPROM a nebo koupit starou/novou ...

zjednodusil bych to asi jako flashovani BIOSu v pocitaci, taky kdyz se to sekne pri flashovani, tak je deska KO a musis tu pamet vyndat a flashnout v programatoru

Odesláno

to jste delali sami, nebo se nekde nasla firma co to umi? Na kolik to vyjde penezu? ja chci taky, ja chci taky :D

no neni to uplne tak jednoduche, zalezi co mas za motor, rok vyroby, jestli mas vubec MUX verzi apod...

Odesláno
Původně zaslal: ajsik

to jste delali sami, nebo se nekde nasla firma co to umi? Na kolik to vyjde penezu? ja chci taky, ja chci taky :D

no neni to uplne tak jednoduche, zalezi co mas za motor, rok vyroby, jestli mas vubec MUX verzi apod...

mam CC 1.6, do provozu 3/2002 vyroba tak kolem 1/2002, takze jedna z \"prvnich\" MUX. Mam takove tajne prani, ze by to mohla byt jeste verze, kde to zakazane z vyroby nebylo.

jinak cekam packu, a dva snimace k pedalum plus kodovani/prehrani BSI

Odesláno

Původně zaslal: ajsik

mam CC 1.6, do provozu 3/2002 vyroba tak kolem 1/2002, takze jedna z \"prvnich\" MUX. Mam takove tajne prani, ze by to mohla byt jeste verze, kde to zakazane z vyroby nebylo.

jinak cekam packu, a dva snimace k pedalum plus kodovani/prehrani BSI

ono to vlastne zakazano neni, jen kdyz zvolis 206tku a pripojis se do ECu motoru tak ti PPS (SW ve windows) nenabidne volbu tempomatu, takze to musis obejit. Ovsem nevim jestli ma kazda ECU funkci tempomatu ...

Odesláno

PS. vyhecoval jsem se a prijel jsem s prumernou 4.1 :-D bylo v tom jeste asi 20 km mesta

super a co potom s tempomatom ? 3.9 :)

tak jsem poprve otestoval tempomat na delsi cestu 770km. Jel jsem Ostrava - Cesky Brod - Ostrava po D1 a kousek (20km okresky) prumerna spotreba 5,4 pri 138 kmh tacho (134kmh GPS). Tohle jsem bez tempomatu nezajel, blizilo se to spise k 5,8.

a to pohodli je fakt znat ...

super blokada na 206 jde, mam opsana cisla zamku :-) a obcas se objevi nejaka se superblokadou ...:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...