Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Páčkou to určitě není.

Hmmmm... a neexistuje nějakej zvláštní postup, přesně stanovená posloupnost kroků? :) I když já toho zkusil fakt hodně. Např. i přes menu 206+ v Diagboxu :D

[upravil dne 24/5/13 11:45 od jaydeep_peta]

Odesláno
To je těžké, jakou má výbavu? Je možné, pokud by to byla chudší verze, že to BSI nemusí podporovat.

No, kromě pouze 1x bagu a obyč. hodin má přední okna v el., klimu, mlhovky a automatický svícení. Ale jádro je asi X no.

Jinak u toho BSI to při jakýmkoliv nastavení napíše \"neplatná hodnota\". Přes tu 206+ to sice nastavit jde, ale rozblikaj se budíky, podobně jako když normálně u 206 nastavím zobrazování rychlosti na displeji. Což chápu že je špatně. Ale nefunguje ani ta základní možnost no.

Anebo, není podmínka, aby tam z nějakýho psychologickýho důvodu byl aspoň jednořádkovej displej, a tzn. 5-drátovej svazek?

[upravil dne 24/5/13 11:58 od jaydeep_peta]

Odesláno
Skus nastavit v BSI aj zobrazovanie, a este aj v pristrojovke nastav zobrazovanie tempomatu .

To jsem všechno zkoušel, přičemž v obou případech začla blikat :) I když možná jsem to udělal ve špatným pořadí. No budu si zas hrát po víkendu.

Odesláno
Nakolko mas 2007 malo by ist aj zobrazovanie, niekto mal ten isty problem ze mu to blikalo, ale po uspati BSI uz bolo vsetko ok.

jo tak pockat jsem nezkousel no... jen po nekterym z nastaveni jsem musel pockat, ale dycky jsem predtim nastavil vsechno zpatky

takze tohle jeste po vikendu zkusim, dik

[upravil dne 24/5/13 13:12 od jaydeep_peta]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...