Pe.Tr Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 je to realné chlapy?:mrk:papa http://www.primeros.cz/zabava/zmer_ho/zmerho_content.html tohle měla žena v mejlu:D [upravil dne 6/7/07 Pe.Tr] Citovat
C.J. Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 já bych řekl, že to trochu přeměřuje Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. červenec 2007 Autor Odesláno 6. červenec 2007 Původně zaslal: C.J. já bych řekl, že to trochu přeměřuje možna to nepočita s hladinou alkoholu v krvi Citovat
tomingo Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 zaujímavé, ale v mojom prípade to výrazne podmeriava :D:D ani stupnica by nestačila Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 Je to blbost!!! :D:D Jako jestli bych mel takovou velikost co mi vysla, tak bych byl jen prumerny muz, s cimz se neminim smirit Citovat
Pata Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 Původně zaslal: f3Rd@ Je to blbost!!! :D:D Jako jestli bych mel takovou velikost co mi vysla, tak bych byl jen prumerny muz, s cimz se neminim smirit toto je kvalitni nazor a souhlasim ve vsech bodech :D:D Citovat
Lavak_Bob Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 heh tak mne vysla riadna velkost akurat az tak dobre natom zas niesom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.