Medvěd Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Tohle je fotomontáž, ale v Chlumci nad Cidlinou u autobazaru stává něco podobnýho u autobazaru, akorát že je to ze škodovky (někde tu byl i odkaz - kdysi) Citovat
jarajarda Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Původně zaslal: Medvěd Tohle je fotomontáž, ale v Chlumci nad Cidlinou u autobazaru stává něco podobnýho u autobazaru, akorát že je to ze škodovky (někde tu byl i odkaz - kdysi) Ja vim, je to z nějakýho polskýho Peugeot clubu...ale šílenost to je:D Citovat
oddie Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Původně zaslal: jarajarda 1- tam to drží zaklesnuté na takových "háčcích", takže na tu kapličku musíš trošku zatlačit a směrem k sobě ji vytáhnout (2). Ještě to může držet zespodu (3), ale často už to nedrží, protože se v tom už buhví kdo hrabal před náma a ty držáky můžou bejt urvaný. Jinak samotný budíky držej myslím na 2 šroubcích po stranách.. Jednoduchý ne? Práce na 10minut.. Chybí ti tam ještě zleva zboku dole šroubek pod krytem - v kapličce je jen díra. Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 7. červenec 2007 Autor Odesláno 7. červenec 2007 Původně zaslal: vinorak fotky máš hezký ale nechceš to udělat trochu užší?? musim kvůli tobě posouvat do strany abych to moh všechno přečíst:D jo a počítá teda že máš ještě starou přístrojovku s táhlama na ovládání topení a né otočný?? je to tak ?? ee mam tu novou..auto je to rok vyroby s nejvetsi pravdepodobnosti 88..aspon to mam v technicaku ale ma to tu novou pristrojopvku s tema koleckama otocnejma.. Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 7. červenec 2007 Autor Odesláno 7. červenec 2007 jinak myslite ze ta kancelarska folie modra bude stacit??a ta nova zarovicka.. jinak bych si chtel jeste narazniky prestrikat na cerno..jsou takovy vybledly sedy..ale nevim jestli se do toho mam poustet..rad bych jeste aspon zatim ten predni spoiler a prahy..ale to je silene drahy:( a strasne rad bych takovy ty postrani listy jako ma tady to cerveny kabrio jak sem dal jarajarda ten obrazek..jak ma na dverich takovy ty listy ty tlusty..ja mam ty hubeny to mi tam asi tady ty nepujdou co :( Citovat
jarajarda Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy jinak myslite ze ta kancelarska folie modra bude stacit??a ta nova zarovicka.. jinak bych si chtel jeste narazniky prestrikat na cerno..jsou takovy vybledly sedy..ale nevim jestli se do toho mam poustet..rad bych jeste aspon zatim ten predni spoiler a prahy..ale to je silene drahy:( a strasne rad bych takovy ty postrani listy jako ma tady to cerveny kabrio jak sem dal jarajarda ten obrazek..jak ma na dverich takovy ty listy ty tlusty..ja mam ty hubeny to mi tam asi tady ty nepujdou co :( Problémem budou zadní lemy, ty bys musel víc vyříznout nebo pak sehnat lemy z RALLYE. Citovat
jarajarda Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy jinak myslite ze ta kancelarska folie modra bude stacit??a ta nova zarovicka.. jinak bych si chtel jeste narazniky prestrikat na cerno..jsou takovy vybledly sedy..ale nevim jestli se do toho mam poustet..rad bych jeste aspon zatim ten predni spoiler a prahy..ale to je silene drahy:( a strasne rad bych takovy ty postrani listy jako ma tady to cerveny kabrio jak sem dal jarajarda ten obrazek..jak ma na dverich takovy ty listy ty tlusty..ja mam ty hubeny to mi tam asi tady ty nepujdou co :( A nárazníky nejlépe probrat s nějakým lakýrníkem, nebo zvážit nové, nestojí svět a možná lepší než stříkání, míň práce za stejnou cenu a s trvanlivějším efektem..dost to totiž leze dolů, ten plast se musí nějak leptat nebo co.... Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 7. červenec 2007 Autor Odesláno 7. červenec 2007 aha..takze kdyz se mi na jedne strane ta lista odlepuje (jelikoz tam mam trochu promackly dvere) tak to asi nepujde nejak udelat..no to je jedno no:( me totiz se SILENE zalibilo tohle a chtel bych to udelat v necem podobnym: ale tak mam asi smulu.. jinak prave ja bych chtel ty spoilery a narazniky jako novy nebo starsi od nekoho,ale vzhledem prave k tem cenam, kdyz tedka jeste musim nechat udelat rozvody a dulezitejsi opravy nez tohle tak nebudou penizky....takze jsem v pr*eli..pac ono nekomu se to moc nezda.. me se tisice MINIMALNE zdaji docela dost.. Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 7. červenec 2007 Autor Odesláno 7. červenec 2007 jinak jeste jeden dotaz dalsi volant z GTi mi pujde na ten muj??a za kolik tak jde ten volant GTi sehnat.. Citovat
jarajarda Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy aha..takze kdyz se mi na jedne strane ta lista odlepuje (jelikoz tam mam trochu promackly dvere) tak to asi nepujde nejak udelat..no to je jedno no:( me totiz se SILENE zalibilo tohle a chtel bych to udelat v necem podobnym: [/img] ale tak mam asi smulu.. jinak prave ja bych chtel ty spoilery a narazniky jako novy nebo starsi od nekoho,ale vzhledem prave k tem cenam, kdyz tedka jeste musim nechat udelat rozvody a dulezitejsi opravy nez tohle tak nebudou penizky....takze jsem v pr*eli..pac ono nekomu se to moc nezda.. me se tisice MINIMALNE zdaji docela dost.. Můžem Ti poradit s autem, ale kvůli penězům tu nebreč, ty potřebujem všichni... A bohužel věci na GTI nejsou nejlevnější, taky to nebyla obyčejná verze. A čím míň toho bude, tím dražší to bude.... Citovat
jarajarda Odesláno 7. červenec 2007 Odesláno 7. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy jinak jeste jeden dotaz dalsi volant z GTi mi pujde na ten muj??a za kolik tak jde ten volant GTi sehnat.. Jen ho stačí přendat, žádnej problém. Cena okolo 400-500 hezkej. Zeptej se Huga Bosse. Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 8. červenec 2007 Autor Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: jarajarda Jen ho stačí přendat, žádnej problém. Cena okolo 400-500 hezkej. Zeptej se Huga Bosse. ok tak to mam aspon trosku radost ze si tam dam jinej volant pac tenhle se mi vubec nelibi.. jewste musim spravit klakson pac mi nefunguje a nechapu proc..asi vypadly draty nekde..to bude taky sranda.. Citovat
jarajarda Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy Původně zaslal: jarajarda Jen ho stačí přendat, žádnej problém. Cena okolo 400-500 hezkej. Zeptej se Huga Bosse. ok tak to mam aspon trosku radost ze si tam dam jinej volant pac tenhle se mi vubec nelibi.. jewste musim spravit klakson pac mi nefunguje a nechapu proc..asi vypadly draty nekde..to bude taky sranda.. No to je fakt, ten dvouramenej je děsný kormidlo..taky sem ho dal pryč a leží mi v garáži..má o něj snad někdo zájem? Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 8. červenec 2007 Autor Odesláno 8. červenec 2007 hehe myslim zer ne..tak tedka budu muset splasit jeste ten volant no.. kazdopadne ted jsem nasel neco nadhernyho co bych chtel..sice jen jako aby to vypadalo ale musim na to splasit prachy: http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-205/decor-interieru-peugeot-205-vsechny-modely-rok-vy-s257123 a jeste musim sehnat penizky na new zrcatka.. a adapter pac tyhle mam strach ze mi brzo ulitnou..to je sileny..nevite kde sehnat levny spoilery a prahy? Citovat
jarajarda Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy hehe myslim zer ne..tak tedka budu muset splasit jeste ten volant no.. kazdopadne ted jsem nasel neco nadhernyho co bych chtel..sice jen jako aby to vypadalo ale musim na to splasit prachy: http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-205/decor-interieru-peugeot-205-vsechny-modely-rok-vy-s257123 a jeste musim sehnat penizky na new zrcatka.. a adapter pac tyhle mam strach ze mi brzo ulitnou..to je sileny..nevite kde sehnat levny spoilery a prahy? A co se Ti nelíbí na těhle? Ulítnou? Na 1,1 mi to u řidiče drželo na 1 šroubu a neulítlo ani při 170 a tolik jaksi diesel moc nezvládá.. (ale zaplaťpanbůh za něj..) Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 8. červenec 2007 Autor Odesláno 8. červenec 2007 ne to ne ale mam je nalomeny..a na netu jsem nasel jedny krasny..a vysli by me s adapterem sice na 1200 ale jsou fakt nadherny..jinak nevite jak vypada ta stredova pricka tam??ze oni u toho nemaj ten obrazek z 205ky ale z jinyho auta a ja tu stredovou pricku docela dost chci.. Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy aha..takze kdyz se mi na jedne strane ta lista odlepuje (jelikoz tam mam trochu promackly dvere) tak to asi nepujde nejak udelat..no to je jedno no:( me totiz se SILENE zalibilo tohle a chtel bych to udelat v necem podobnym: ale tak mam asi smulu.. jinak prave ja bych chtel ty spoilery a narazniky jako novy nebo starsi od nekoho,ale vzhledem prave k tem cenam, kdyz tedka jeste musim nechat udelat rozvody a dulezitejsi opravy nez tohle tak nebudou penizky....takze jsem v pr*eli..pac ono nekomu se to moc nezda.. me se tisice MINIMALNE zdaji docela dost.. Tak jenom Ty kola budou podle dražší než kupní cena celé Tvé 205ky Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 8. červenec 2007 Autor Odesláno 8. červenec 2007 tak samozrejme ze bych nekupoval takovyhle kola..koupim jen nejaky hezky poklice..bracha mi radil ty samootaceci ale nevim kde je sehnat ale to se nejak vymysli kazdopadne 205ce slusej ty uzky rafky coz taky chci..to sehnat pujde..ale proste takhle bych ju chtel..ty prahy,spoiler,blinkry na strane atd.. Citovat
205GtiHanz Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 spis si zkontroluj podvozek a motor nez zacnes sypat penize do stylingu. todle vsechno jsou hezke veci ale na ty auto nejezdi (: [upravil dne 8.7.2007 205GtiHanz] Citovat
jarajarda Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: 205GtiHanz spis si zkontroluj podvozek a motor nez zacnes sypat penize do stylingu. todle vsechno jsou hezke veci ale na ty auto nejezdi (: [upravil dne 8.7.2007 205GtiHanz] Tak nějak:) Za ty roky už má něco za sebou.. Kolik to má najeto? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.