OK406 Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Původně zaslal: renm Tak loketní opěrku tam nenarveš mezi sedačky, je tam strašně málo místa a pokud bys tam dal nějakou úzkou tak si na to ruku stejně nepoložíš protože to bude nepohodlné.. Taky jsem nad tím kdysi přemýšlel ale jen tak 20 vteřin...loketní opěrka by tam postrádala smysl, jedině že by vyhodil spolujezdcovu sedačku:D "Neházej flintu do žita". Možná, že jsou tu "koumáci", kteří něco podobného mají udělané. Citovat
renm Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Tak dostat by tam asi šla ale jak už jsem napsal, byla by tam k ničemu a ještě by zabrala prostor takže opěrku e-e-e Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 13. červenec 2007 Autor Odesláno 13. červenec 2007 nekdo tady operku dokonce koupil vylozene do 205ky..nevim tedka kdo..kazdopadne abych se omluvil za muj popis vim ze jsem dmnt a neumim popisovat :D Citovat
renm Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy nekdo tady operku dokonce koupil vylozene do 205ky..nevim tedka kdo..kazdopadne abych se omluvil za muj popis vim ze jsem dmnt a neumim popisovat :D nejsi, dalo se to vyložit dvěma způsoby...obrázek poví víc než tisíc slov Citovat
jarajarda Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Původně zaslal: p!nk p!ggy nekdo tady operku dokonce koupil vylozene do 205ky..nevim tedka kdo..kazdopadne abych se omluvil za muj popis vim ze jsem dmnt a neumim popisovat :D No to třeba ani nejseš, ale když sem hodíš fotku, je hned každýmu jasný co myslíš Citovat
Dundee Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 Loketní opěrka by tam šla ze 406ky, je dlouhá a úzká, přichycená do opěradla sedačky. Mě osobně ta loketka ze 406ky přijde nefunkční tim, jak je úzká, protože jsem zvyklej na tu svojí ve 405ce, kde je v šíři celýho středovýho tunelu (originál)... Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 13. červenec 2007 Autor Odesláno 13. červenec 2007 nemate nekdo fotku tej operky?? z ty 406ky,co by tam sla.. diky moc.. Citovat
vix Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 hele, nechci se tě nijak dotknout, ale než vymejšlet takovýhle ptákoviny, co třeba vymyslet, aby auto spíš jelo, nečoudilo a nedělalo kejkle, který nechceš ? K čemu ti bude středovej tunýlek, když ti auto bude stát před barákem a vždycky na jaře z něj smeteš tu rozhnilou břečku tajícího sněhu a listí ? Tunýlek se dá sehnat na vrakáči za pár korun... a dělal se v několika barvách Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 15. červenec 2007 Autor Odesláno 15. červenec 2007 Původně zaslal: vix hele, nechci se tě nijak dotknout, ale než vymejšlet takovýhle ptákoviny, co třeba vymyslet, aby auto spíš jelo, nečoudilo a nedělalo kejkle, který nechceš ? K čemu ti bude středovej tunýlek, když ti auto bude stát před barákem a vždycky na jaře z něj smeteš tu rozhnilou břečku tajícího sněhu a listí ? Tunýlek se dá sehnat na vrakáči za pár korun... a dělal se v několika barvách nechci nic rikat, ale presne to chci udelat..nejdriv dat auto do kupy a pak teprve ptakovinky..ale tuhle ptakovinku tam chci a ty veci aby to jezdilo tak uz resim..auto mi zatim necoudi..urcite to pises kvuli tomu topicu smrad a tak..to proste ani nevim cim to bylo..navic ve stredu jdu do servisu tak tam zjistim vic ale uz jsem to tu mnohokrat rekl..NEJSEM autovej fanda a autum VUBEC nerozumim..takze tedka musim nechat udelat rozvody a oleje a snad by to melo byt aspon castecne v poradku..pak budu setrit na to,ze kdyz se mi neco po*ere tak abych mel penize aby se to mohlo opravit.. Citovat
vix Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 hele, když se budeš snažit, tak se časem vypracuješ. Znám jednoho člena, který si před 5 lety koupil jednu černou dieselovou 205 o které akorát věděl, kde se tam lije nafta a olej. A jak šel čas, tak se učil měnit olej, brzdy ... a přitom si dokupoval nářadí, náplasti do lékárničky a studoval praktické postupy jak co vyměnit, opravit a četl i něco o teorii, neboť je třeba taky vědět, jak co funguje. Dneska při střední opravě se většinou už ani nezraní a občas udělá ptákovinku v podobě zalepení něčeho žvejkačkou. Takže - pokud si chceš dát motor do pořádku, ti navrhuju toto : 1) nejdřív si nech změřit tlaky - nemá cenu opravovat motor za zenitem. 2) "údržba" motoru po 120 tkm - výměna rozvodové sady (pokud ci chceš auto nechat delší dobu, použij kladky SRN (2500,- za obě) + řemen 650,-) Pokud ho chceš za chvíli pustit, vyměň jenom řemen. - nastavení vůle ventilů - bude ti to v zimě skvěle startovat (podložka cca 150 kč/jedna, ale většinou jsou přeházet) - gufera na vačce ( 600,-) a na klice (300,-) - vodní pumpa (doporučeno, ale nemusí být - 1500,-) - těsnění pod ventilové víko (150,-) - olej + filtr (+ chladicí kapalina - doporučeno) ... ceny jsou orientační ... pak už ti zbyde jen spojka, zadní a přední náprava, ... Citovat
Vopičí Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 Původně zaslal: vix Takže - pokud si chceš dát motor do pořádku, ti navrhuju toto : 1) nejdřív si nech změřit tlaky - nemá cenu opravovat motor za zenitem. 2) "údržba" motoru po 120 tkm - výměna rozvodové sady (pokud ci chceš auto nechat delší dobu, použij kladky SRN (2500,- za obě) + řemen 650,-) Pokud ho chceš za chvíli pustit, vyměň jenom řemen. - nastavení vůle ventilů - bude ti to v zimě skvěle startovat (podložka cca 150 kč/jedna, ale většinou jsou přeházet) - gufera na vačce ( 600,-) a na klice (300,-) - vodní pumpa (doporučeno, ale nemusí být - 1500,-) - těsnění pod ventilové víko (150,-) - olej + filtr (+ chladicí kapalina - doporučeno) ... ceny jsou orientační ... pak už ti zbyde jen spojka, zadní a přední náprava, ... To je na tom to nejhorší (nemyslím práci ani cenu, ale ty nutný výměny). Pak ještě vyměníš další kupu věcí (kastli, nápravy, čalounění,...) a máš nový auto;):D...hodně zdaru Citovat
vinorak Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 nechci dělat reklamu ale na peugeota sem vždycky všechno sehnal buď v Přišimasech nebo ve Vojkově oboje praha východ Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 16. červenec 2007 Autor Odesláno 16. červenec 2007 Původně zaslal: vinorak nechci dělat reklamu ale na peugeota sem vždycky všechno sehnal buď v Přišimasech nebo ve Vojkově oboje praha východ kdyz nechces delat reklamu tak popis kde to rpesneji je:) praha vychod bydlim..takze bych tam zajel.. Citovat
vinorak Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 Vojkov je když jedeš z Říčan směrem na Kostelec nad černými lesy. za Říčanama to je tak dva km jak se vjede do první vesnice tak po pravý straně je šipka vojkov a tam je asi po 50 metrech ten vrakáč. http://autodily.vojkov.cz/peugeot.html a Přišimasy sou zaze když pojedeš po starý kolínský ven z Prahy tak v Úvalech na světelný křižovatce zahneš do prava a na další křižovatce hned do leva (je tam cedule na Přišimasy) no a nakraji Přišimas to už uvidíš Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 17. červenec 2007 Autor Odesláno 17. červenec 2007 jo tak ve vojkove to nemaj..tam jsem psal..a odepsali mi ze nemaj.. ten druhej to nevim..zkusim se tam nekdy podivat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.