Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: renm

Tak loketní opěrku tam nenarveš mezi sedačky, je tam strašně málo místa a pokud bys tam dal nějakou úzkou tak si na to ruku stejně nepoložíš protože to bude nepohodlné.. Taky jsem nad tím kdysi přemýšlel ale jen tak 20 vteřin...loketní opěrka by tam postrádala smysl, jedině že by vyhodil spolujezdcovu sedačku:D

"Neházej flintu do žita". Možná, že jsou tu "koumáci", kteří něco podobného mají udělané.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: p!nk p!ggy

nekdo tady operku dokonce koupil vylozene do 205ky..nevim tedka kdo..kazdopadne abych se omluvil za muj popis :D vim ze jsem dmnt a neumim popisovat :D:D

nejsi, dalo se to vyložit dvěma způsoby...obrázek poví víc než tisíc slov

Odesláno
Původně zaslal: p!nk p!ggy

nekdo tady operku dokonce koupil vylozene do 205ky..nevim tedka kdo..kazdopadne abych se omluvil za muj popis :D vim ze jsem dmnt a neumim popisovat :D:D

No to třeba ani nejseš, ale když sem hodíš fotku, je hned každýmu jasný co myslíš:)

Odesláno

Loketní opěrka by tam šla ze 406ky, je dlouhá a úzká, přichycená do opěradla sedačky.

Mě osobně ta loketka ze 406ky přijde nefunkční tim, jak je úzká, protože jsem zvyklej na tu svojí ve 405ce, kde je v šíři celýho středovýho tunelu (originál)...:D

Odesláno

hele, nechci se tě nijak dotknout, ale než vymejšlet takovýhle ptákoviny, co třeba vymyslet, aby auto spíš jelo, nečoudilo a nedělalo kejkle, který nechceš ?

K čemu ti bude středovej tunýlek, když ti auto bude stát před barákem a vždycky na jaře z něj smeteš tu rozhnilou břečku tajícího sněhu a listí ?

Tunýlek se dá sehnat na vrakáči za pár korun... a dělal se v několika barvách :)

Odesláno
Původně zaslal: vix

hele, nechci se tě nijak dotknout, ale než vymejšlet takovýhle ptákoviny, co třeba vymyslet, aby auto spíš jelo, nečoudilo a nedělalo kejkle, který nechceš ?

K čemu ti bude středovej tunýlek, když ti auto bude stát před barákem a vždycky na jaře z něj smeteš tu rozhnilou břečku tajícího sněhu a listí ?

Tunýlek se dá sehnat na vrakáči za pár korun... a dělal se v několika barvách :)

nechci nic rikat, ale presne to chci udelat..nejdriv dat auto do kupy a pak teprve ptakovinky..ale tuhle ptakovinku tam chci a ty veci aby to jezdilo tak uz resim..auto mi zatim necoudi..urcite to pises kvuli tomu topicu smrad a tak..to proste ani nevim cim to bylo..navic ve stredu jdu do servisu tak tam zjistim vic ale uz jsem to tu mnohokrat rekl..NEJSEM autovej fanda a autum VUBEC nerozumim..takze tedka musim nechat udelat rozvody a oleje a snad by to melo byt aspon castecne v poradku..pak budu setrit na to,ze kdyz se mi neco po*ere tak abych mel penize aby se to mohlo opravit..

Odesláno

hele, když se budeš snažit, tak se časem vypracuješ.

Znám jednoho člena, který si před 5 lety koupil jednu černou dieselovou 205 o které akorát věděl, kde se tam lije nafta a olej.

A jak šel čas, tak se učil měnit olej, brzdy ... a přitom si dokupoval nářadí, náplasti do lékárničky :) a studoval praktické postupy jak co vyměnit, opravit a četl i něco o teorii, neboť je třeba taky vědět, jak co funguje.

Dneska při střední opravě se většinou už ani nezraní a občas udělá ptákovinku v podobě zalepení něčeho žvejkačkou.

Takže - pokud si chceš dát motor do pořádku, ti navrhuju toto :

1) nejdřív si nech změřit tlaky - nemá cenu opravovat motor za zenitem.

2) "údržba" motoru po 120 tkm

- výměna rozvodové sady (pokud ci chceš auto nechat delší dobu, použij kladky SRN (2500,- za obě) + řemen 650,-)

Pokud ho chceš za chvíli pustit, vyměň jenom řemen.

- nastavení vůle ventilů - bude ti to v zimě skvěle startovat (podložka cca 150 kč/jedna, ale většinou jsou přeházet)

- gufera na vačce ( 600,-) a na klice (300,-)

- vodní pumpa (doporučeno, ale nemusí být - 1500,-)

- těsnění pod ventilové víko (150,-)

- olej + filtr (+ chladicí kapalina - doporučeno)

... ceny jsou orientační

... pak už ti zbyde jen spojka, zadní a přední náprava, ... :D

Odesláno
Původně zaslal: vix

Takže - pokud si chceš dát motor do pořádku, ti navrhuju toto :

1) nejdřív si nech změřit tlaky - nemá cenu opravovat motor za zenitem.

2) "údržba" motoru po 120 tkm

- výměna rozvodové sady (pokud ci chceš auto nechat delší dobu, použij kladky SRN (2500,- za obě) + řemen 650,-)

Pokud ho chceš za chvíli pustit, vyměň jenom řemen.

- nastavení vůle ventilů - bude ti to v zimě skvěle startovat (podložka cca 150 kč/jedna, ale většinou jsou přeházet)

- gufera na vačce ( 600,-) a na klice (300,-)

- vodní pumpa (doporučeno, ale nemusí být - 1500,-)

- těsnění pod ventilové víko (150,-)

- olej + filtr (+ chladicí kapalina - doporučeno)

... ceny jsou orientační

... pak už ti zbyde jen spojka, zadní a přední náprava, ... :D

To je na tom to nejhorší:D (nemyslím práci ani cenu, ale ty nutný výměny). Pak ještě vyměníš další kupu věcí (kastli, nápravy, čalounění,...) a máš nový auto;):D:D...hodně zdaru

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

nechci dělat reklamu ale na peugeota sem vždycky všechno sehnal buď v Přišimasech nebo ve Vojkově:papa oboje praha východ

kdyz nechces delat reklamu tak popis kde to rpesneji je:) praha vychod bydlim..takze bych tam zajel..

Odesláno

Vojkov je když jedeš z Říčan směrem na Kostelec nad černými lesy. za Říčanama to je tak dva km jak se vjede do první vesnice tak po pravý straně je šipka vojkov a tam je asi po 50 metrech ten vrakáč. http://autodily.vojkov.cz/peugeot.html

a Přišimasy sou zaze když pojedeš po starý kolínský ven z Prahy tak v Úvalech na světelný křižovatce zahneš do prava a na další křižovatce hned do leva (je tam cedule na Přišimasy) no a nakraji Přišimas to už uvidíš:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...