Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek, spíše než problém mám dotaz. Nesvítila mi kontrolka vyhřívání zadního skla na 405. Proměřil jsem to na skle a zjistil že spínač funguje ale nesvítí. Tak jsem to vpředu rozebral a zjistil že celý vnitřek spínače je totálně vypálený. Takže to funguje ale nesvítí a tak jsem se chtěl zeptat jestli se u někoho takový spínač nepovaluje. Díky.:D:D

Odesláno

Nezkoušel jste někdo opravovat tyhle přepínače ? Tedy když nejsou vypálené. Já mám na ně nějakou smůlu, už mám třetí a zase nejde (oddie už i ten od Tebe odešel). Uvnitř jsou čistý, jen prostě nespínají obvod vyhřívání, jen vypínají obvod podsvícení. Proměřoval jsem obvod vyhřívání, není-li tak kra?as, ale nic (pojistka také OK), tak nevím nemám-li si koupit úplně nový, ale ta cena....

Odesláno

Taky mi ta kontrolórka jenom svítí X nesvítí a okno nehřeje, měřil jsem snad všechno co se dá, včetně hlobky nádrže a nemůzu přijít na chybu ...

Odesláno

Já mám jeden doma byl jsem na vrakáči a byl tam takovej samotnej a skoro novej tak jsem si ho dal do kapsy a zapoměl zaplatit:D Mě zase nevyhřejvaly všechny dráty. Tak jsem si koupil opravnej lak a hledal kra?asy. no a už to funguje. :)

Odesláno

Prosím pěkně, kdepak jsi ho koupil a za kolik? A jak se s tím narábá? To jako jen spojím tu mřížku tam, kde se mi zdá, že je to blbý a už to je? Jak dlouho to schne? A jak dlouho to pak funguje? Děkuju pánovi...:D

Odesláno

To gvg: Koupil jsem to normálně v mototechně ale taky ne hned v té první taky na mě koukali prej \" to existuje jo???\" existuje je to od LOCTITE taková malá flaštička menší než náprstek a stojí 300 nebo 350 kč. Ale vyplatí se to. Je to lak s přímesí nějakýho hovu když to protřepeš tak je to jak stříbřenka je k tomu takovej štěteček najdeš si kra?as přemázneš ho asi třikrát a potom až to zatuhne tak já jsem to řešil žiletkou a seškrábl jsem to na tlouš?ku těch drátů na okně

Odesláno

gvg: tu lahvičku od Loctite snad ještě někde mám, chceš to půjčit? Funguje to dobře, už jsem s tím pár oken opravil. Tu tlouš?ku jinak řeším izolepou - nalepím ji jako mustr podél těch původních drátů.

Odesláno

Tak kontrolku mám vyřešenou, nechtělo se mi dávat 100 za spínač, který je dobrý jen nesvítí a riskovat, že za nějaký čas se to bude opakovat a tak jsem do volné krytky vedle udělal malou dírku, napojil malou kontrolku na vypínač a stálo mě to asi 5 kč a 2 hodinky času /jsem pomalej :D/.

Takže už mi to i svítíííííííííí:D:D:D

[Editován dne 29/9/03 vareka]

Odesláno

Jo jo, klidně běž. A a? ti Vašenda řekne, co jsou to zač, ti odborníci v autorizovaným servisu (zvláš? ten na Veleslavíně - třeba brzový destičky obráceně a podobně.... :mad: ).Je to červená 309..

Napsán autorem oddie

Jo u doktora, jo? Tak to se na něj schválně půjdu podívat :)

:mad:

[Editován dne 29/9/03 gvg]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...