Tornado Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: Ferry ne musis na ten dil kliknout, aby se pridal do kosiku a pak se v kosiku podivat na cenu, je to takovy trochu komplikovany a jeste jsem neprisle na to jak se jednoduse z kosiku zase dostat zpatky Uplne jednoduse. Tak jak jsi z katalogu kliknul na kosik, tak z kosiku ve stejnym miste klikni na (brazek nize) a ses zpet v katalogu. Taky jsem nejdrive nevedel jak. Citovat
Tornado Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: petr307 jasne, ale ze sekce: "Produkty pro profesionální použití" nejde nakupovat? tam neni zpusob jak to hodit do kosiku, to funguje jen u "Nahradni dily" ? zajimaj me ceny treba stresnich nosicu a boxu.... Taky jdou. U kazdyho toho dilu mas sestimistny cislo. To zkopirujes (nebo si jej opises) a kliknes v hlavnim menu na "Kosik" a do okna pod "Ulozit do kosiku" to cislo zadas a das "fafku". A mas jej v kosiku. Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Nešlo by pro celý P-Club udělat jedny přihlašovací údaje?Moc se mi nechce se všude pořád zvěčňovat svými údaji...je to vůbec reálně možný? Citovat
petr307 Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: Tornado Původně zaslal: petr307 jasne, ale ze sekce: "Produkty pro profesionální použití" nejde nakupovat? tam neni zpusob jak to hodit do kosiku, to funguje jen u "Nahradni dily" ? zajimaj me ceny treba stresnich nosicu a boxu.... Taky jdou. U kazdyho toho dilu mas sestimistny cislo. To zkopirujes (nebo si jej opises) a kliknes v hlavnim menu na "Kosik" a do okna pod "Ulozit do kosiku" to cislo zadas a das "fafku". A mas jej v kosiku. tyyyyyjo! proc je to tak easy? dik moc Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: Stifler Nešlo by pro celý P-Club udělat jedny přihlašovací údaje?Moc se mi nechce se všude pořád zvěčňovat svými údaji...je to vůbec reálně možný? no problem by asi byl, kdyz by se v jeden okamzik prihlasovalo stejnym usernamem vice lidi z ruznych IP adres, nevim jestli by to zkouslo Citovat
petr307 Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 pokud bych si chtel neco objednat, tak by to jako prislo do peugot clubu ci co? nebo jak to tam funguje? tvari se to jako by to bylo pouze pro servisy, kdyz si tam hodim do kosiku ty drzaky na kola tak mi to pride normalne domu? Citovat
Tornado Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: petr307 pokud bych si chtel neco objednat, tak by to jako prislo do peugot clubu ci co? nebo jak to tam funguje? tvari se to jako by to bylo pouze pro servisy, kdyz si tam hodim do kosiku ty drzaky na kola tak mi to pride normalne domu? To asi nepujde. Kdyz zkusis kliknout na "Moji distributori", napise to "Nemáte smluvního distributora ND. Aktualizujte seznam nebo kontaktujte některého distributora". Aktualizace seznamu taky nepomuze. Pro nas soukrome osoby je to spise informativni. Opis si cisla a napis do nejblizsiho Peugeotu a nebo se tam stav. Citovat
petr307 Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 ja si to mylsel takze ceny treba u domanskyho budou jiste vyssi nez jsou tady uvedene... Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: Tornado Původně zaslal: petr307 pokud bych si chtel neco objednat, tak by to jako prislo do peugot clubu ci co? nebo jak to tam funguje? tvari se to jako by to bylo pouze pro servisy, kdyz si tam hodim do kosiku ty drzaky na kola tak mi to pride normalne domu? To asi nepujde. Kdyz zkusis kliknout na "Moji distributori", napise to "Nemáte smluvního distributora ND. Aktualizujte seznam nebo kontaktujte některého distributora". Aktualizace seznamu taky nepomuze. Pro nas soukrome osoby je to spise informativni. Opis si cisla a napis do nejblizsiho Peugeotu a nebo se tam stav. asi nejlepsi je zastavit se primo na prodejne, psani emailu nema moc smysl, aspon takova byla moje zkusenost s Federal cars, nikdo nikdy na konkretni dotaz pres email neodpovedel [upravil dne 19/7/07 Ferry] Citovat
petr307 Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 musim rict, ze domansky i oficial stranky peugeot mi na dotazy odpovedeli vzdycky, ale osobni kontakt je jiste spolehlivejsi Citovat
Ferry Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 Dotaz, funguje vam databaze ND na serveru public.servicebox ? me fungujou vsechny bezplatne sluzby, krome nahradnich dilu, kdyz se chci do nich dostat, otevre se pouze okno IE s chybou 500 - Vnitrni chyba serveru Zkousel jsem to v ruznych prohlizecich a stejny vysledek. Tak uz funguje, sice tak nejak prapodivne, ale dostal jsem se tam, asi jsem mel spatne nainstalovan IsoView [upravil dne 25/7/07 Ferry] Citovat
petr307 Odesláno 25. červenec 2007 Odesláno 25. červenec 2007 ja zadny isovju nepotreboval, jedu teda firefoxu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.