Pe.Tr Odesláno 28. červen 2007 Odesláno 28. červen 2007 Původně zaslal: Kdo :super:super, tfuj, tfuj, tfuj Nebylo by lepší se přestěhovat ke Zdenkovi do Sokolovny a přijímat gratulace tam?? Tak UŽ? Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2007 Odesláno 28. červen 2007 Původně zaslal: Aluška Napínavý příběh, ale většina seriálů na prázdniny končí, takže by jste to měli do pátku stihnout, pak leda až v září . Jinak přeji, ať jde všechno lehce a už se těším na fotky miminka, jak se vám povedlo . Teda Aluško FUJ, FUJ, FUJ!!!!!!!!!!! Dokážeš si představit, jak by Monča ten pupek tahala až do září? A co by z ní pak vylezlo??? Jinak samozřejmě jako všichni tady přejeme i s Helčou a Pavlíkem vše nej, hlavně ať vše jde v pohodě a děcko i mamka jsou zdravé - zbytek se už dá nějak zařídit. Na případnou sobotní zapíjendu se rád přijedu podívat, ale na 95% sám [upravil dne 28/6/2007 Medvěd] Citovat
Aluška Odesláno 28. červen 2007 Odesláno 28. červen 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Aluška Napínavý příběh, ale většina seriálů na prázdniny končí, takže by jste to měli do pátku stihnout, pak leda až v září . Jinak přeji, ať jde všechno lehce a už se těším na fotky miminka, jak se vám povedlo . Teda Aluško FUJ, FUJ, FUJ!!!!!!!!!!! Dokážeš si představit, jak by Monča ten pupek tahala až do září? A co by z ní pak vylezlo??? Jinak samozřejmě jako všichni tady přejeme i s Helčou a Pavlíkem vše nej, hlavně ať vše jde v pohodě a děcko i mamka jsou zdravé - zbytek se už dá nějak zařídit. Na případnou sobotní zapíjendu se rád přijedu podívat, ale na 95% sám [upravil dne 28/6/2007 Medvěd] Ale vždyť je to myšleno ze srandy , samozřejmě nic takového Monči nepřeji a pevně věřím, že třeba dneska je a nebo bude prcek na světě . Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2007 Odesláno 28. červen 2007 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Aluška Napínavý příběh, ale většina seriálů na prázdniny končí, takže by jste to měli do pátku stihnout, pak leda až v září . Jinak přeji, ať jde všechno lehce a už se těším na fotky miminka, jak se vám povedlo . Teda Aluško FUJ, FUJ, FUJ!!!!!!!!!!! Dokážeš si představit, jak by Monča ten pupek tahala až do září? A co by z ní pak vylezlo??? Jinak samozřejmě jako všichni tady přejeme i s Helčou a Pavlíkem vše nej, hlavně ať vše jde v pohodě a děcko i mamka jsou zdravé - zbytek se už dá nějak zařídit. Na případnou sobotní zapíjendu se rád přijedu podívat, ale na 95% sám [upravil dne 28/6/2007 Medvěd] Ale vždyť je to myšleno ze srandy , samozřejmě nic takového Monči nepřeji a pevně věřím, že třeba dneska je a nebo bude prcek na světě . Zapomněl jsem tam vetknout smajlíky, i já to samo myslel jako žert - a věřím, že Dundee už někde zapíjí to, že je nás o minimálně jeden krk víc. Citovat
Dundee Odesláno 28. červen 2007 Autor Odesláno 28. červen 2007 Tak jsem konečně doma. Od osmi hodim jsem byl až do cca 21:50 v porodnici (s malou výlukou u známých, protože jsem to už nemohl vydržet na tý jedný židličce). Dopoledne mi doktorka říkala, že jde všechno dobře, porod začíná přírodní cestou, uvidíme, jak se to vyvine. Následující komunikace probíhala formou SMS a hovorů po telefonu s Mončou ležící na hekárně a mnou v čekárně a následně u známých... Během dne se Monče začaly stupňovat bolesti, říkám si pohoda, za chvíli jsem vevnitř a mímo na světě Jenže ouha, pak najednou zpráva, že se intervaly zase prodlužujou a bolesti ustávaj Tak dostala nějaký prášky na uvolnění, to pak skoro brečela, že se nemůže ani pohnout a pak zase všechno v klidu. K Monče jsem na "hekárnu" mohl až kolem sedmý hodiny večer, dřív o tom nechtěli ani slyšet. Hned jak jsem tam vešel, tak bylo vidět, že se jí ulevilo, trochu se uvolnila a občas se i usmála. Předtím byla dost vystreslá a nervózní. V devět jí natočili monitor, něco tam bylo, jenže slabě a nepravidelně. Pak přišlo na řadu vyšetření s tim, že dostane jídlo (když nepočítám jeden chleba k snídani, tak první za celej den) a injekci, aby se pořádně vyspala na zítřek, kdy se od rána začne nanovo a zostra... Tudíž mě od rána čekají další dlouhé napínavé zážitky na židličce v čekárně a můžu jen doufat, že mě k Monče pustí, abych u ní mohl být. Už mi z toho pomalu začíná hrabat, věříte mi??? Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2007 Odesláno 28. červen 2007 Tak to je o nervy - nevím, co ve finále bylo lepší, jestli naše překotné rození v sanitce před barákem nebo tohle Vaše protahování - ale jak jsem psal, hlavně ať jsou oba zdraví a v pohodě, zbytek se nějak zvládne Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. červen 2007 Odesláno 28. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Tak jsem konečně doma. Od osmi hodim jsem byl až do cca 21:50 v porodnici (s malou výlukou u známých, protože jsem to už nemohl vydržet na tý jedný židličce). Dopoledne mi doktorka říkala, že jde všechno dobře, porod začíná přírodní cestou, uvidíme, jak se to vyvine. Následující komunikace probíhala formou SMS a hovorů po telefonu s Mončou ležící na hekárně a mnou v čekárně a následně u známých... Během dne se Monče začaly stupňovat bolesti, říkám si pohoda, za chvíli jsem vevnitř a mímo na světě Jenže ouha, pak najednou zpráva, že se intervaly zase prodlužujou a bolesti ustávaj Tak dostala nějaký prášky na uvolnění, to pak skoro brečela, že se nemůže ani pohnout a pak zase všechno v klidu. K Monče jsem na "hekárnu" mohl až kolem sedmý hodiny večer, dřív o tom nechtěli ani slyšet. Hned jak jsem tam vešel, tak bylo vidět, že se jí ulevilo, trochu se uvolnila a občas se i usmála. Předtím byla dost vystreslá a nervózní. V devět jí natočili monitor, něco tam bylo, jenže slabě a nepravidelně. Pak přišlo na řadu vyšetření s tim, že dostane jídlo (když nepočítám jeden chleba k snídani, tak první za celej den) a injekci, aby se pořádně vyspala na zítřek, kdy se od rána začne nanovo a zostra... Tudíž mě od rána čekají další dlouhé napínavé zážitky na židličce v čekárně a můžu jen doufat, že mě k Monče pustí, abych u ní mohl být. Už mi z toho pomalu začíná hrabat, věříte mi??? ty woe to je psycho! zlate naše 4 hodiny porodu !!! Citovat
Dundee Odesláno 28. červen 2007 Autor Odesláno 28. červen 2007 No jsem fakt zvědavej, jak to nakonec dopadne:( A to jsem si ještě blbec dělal v pondělí srandu: "Ve čtvrtek jde na příjem, do soboty večer je mímo venku" Klidně ať je v sobotu, ale nemusí u toho tu dobu proležet v bolestech na hekárně... Zase na druhou stranu doktorka říkala, že když se ten porod vlastně začal sám tím včerejším odtokem vody, bylo by dobrý do toho netahat umělý provokačky a nechat porodní cesty dozrát. Jelikož ale voda odchází stále, tak ráno na to vlítnou zgruntu, aby měla Monča porod za sebou a mímo bylo v pohodě Jinak u toho večerního monitoru se stavila doktorka a říkala, že máme pěknýho rošťáka, když se tam točí jak na čamburíně:D:D (vypadával jim v jednom kuse tep, jak se mímo vrtělo)... Citovat
Dundee Odesláno 28. červen 2007 Autor Odesláno 28. červen 2007 Původně zaslal: Kdo :super:super, tfuj, tfuj, tfuj Nebylo by lepší se přestěhovat ke Zdenkovi do Sokolovny a přijímat gratulace tam?? "Kousek nad Prahou" je tady někde v okolí? Do Sokolovny se mímo nenarodí, to bych mohl uspořádat gardenparty na letišti nebo u tchána;) Party bude u nás, páč to bude míma domov a nikam jinam se mi moc nechce, i když do Sokolovny to mám tak 100m z kopce:D;) Citovat
buml Odesláno 28. červen 2007 Odesláno 28. červen 2007 tak Dundee drzime palecky aby bylo dnes po trapeni, prcek byl na svete kricel na usmivajici se rodice:) Citovat
John Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Koukám furt nic jo... to je pěkný... asi se mu vážně nechce z bříška..... :o :o Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Původně zaslal: John Koukám furt nic jo... to je pěkný... asi se mu vážně nechce z bříška..... :o :o Když po světě chodí individua Tobě podobná, ani se nedivím :aut:aut:aut Citovat
John Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Původně zaslal: Medvěd Když po světě chodí individua Tobě podobná, ani se nedivím :aut:aut:aut Teda předsedo... to budu brát asi osobně...... :aut :aut :aut :aut A myslím,že jsou i horší individua než já... nebo se pletu.... Citovat
Kdo Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Původně zaslal: Dundee "Kousek nad Prahou" je tady někde v okolí? Do Sokolovny se mímo nenarodí, to bych mohl uspořádat gardenparty na letišti nebo u tchána;) No jak se to vezme, v okolí, bydlím - "u" a pracuju - "v" - "jedné nejmenované letecké zbrojovce", takže jak jsem koukal máme i podobné zájmy s povoláním. Jen znám podnik i majitele. Jasné, že se mimčo narodí domů, jen jsem myslel se přesunout do "většího" k přijímání gratulací. Všichni doma i moje žena s dcerou držíme palce, ať vše dobře dopadne. Líbí se mi tohle vlákno, bo ukazuje lidskou solidaritu. Takže ještě jednou - tfduj, tfuj, tfuj tobě, mamče i mímu. Jestli budeš u mamči a mímo ještě nebude chtít ven, tak mu pošeptej, že se nemusí tak bát, že na světě to není tak hrozný. [upravil dne 29.6.07 Kdo] Citovat
Bohouš Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Tak že bych vybalil ten svůj druhý tip ???? :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 no jestli on se Dundee poslední dobou třeba na Monču a bříško nějak škaredě nemračil, páč jestli to pidís viděl, tak se nedivim, že nechce ven...u mamky dobře, nás hodný tety a strejdy z P-C ještě nezná a jediný, co je venku, je ten bubák:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Dundee Odesláno 29. červen 2007 Autor Odesláno 29. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka no jestli on se Dundee poslední dobou třeba na Monču a bříško nějak škaredě nemračil, páč jestli to pidís viděl, tak se nedivim, že nechce ven...u mamky dobře, nás hodný tety a strejdy z P-C ještě nezná a jediný, co je venku, je ten bubák:D:D:D:D:D:D:D:D:D Náhodou, já byl na mímo hodnej, to maminka o něm nemluvila hezky a nebyla na něj hodná... Citovat
Bohouš Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Hele já prostě tipuju, že se narodí o víkendu a basta - to je moje poslední slovo :mrk:mrk Citovat
Kdo Odesláno 29. červen 2007 Odesláno 29. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka ....a jediný, co je venku, je ten bubák:D:D:D:D:D:D:D:D:D Mno, pravda, nevíme, co jediné z taťky viděl, zvlášť jestli ho tím taťka donedávna dlouhal do hlavičky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.