Mila_S Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Hele, já se dneska dočetl ve wikipedii, že gravidita u slonů trvá 609 dní. :D:D Citovat
aka Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 a ja si myslela, ze to bude krokodyl nebo chobotnicka....a on slon:o Citovat
Dundee Odesláno 19. červen 2007 Autor Odesláno 19. červen 2007 buml+ Mila_S: Děláme co můžeme, přemlouváme, prosíme, nadáváme atd., ale vždycky se nám v odpověď jen ukáže noha a pak je zase klid:D:D:D Citovat
Dundee Odesláno 19. červen 2007 Autor Odesláno 19. červen 2007 John: Věříme tomu, že všechno dobře dopadne Mila_S: Slona budu mít tak maximálně já, Monče chobot vidět neni :D:D aka: Necháme se překvapit, co to bude Třeba to bude miminko;) Citovat
Pata Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Mila_S: Slona budu mít tak maximálně já, Monče chobot vidět neni :D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Dundee Odesláno 19. červen 2007 Autor Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: komisar To víš mrněti neporučíč asi ví že je dobře schovanej v bezpečí,počkej až bude venku a bude křučet to budeš říkat ještě jsi tam mohl zůstat:) Mluvíš mi z duše Tohle vždyck říkám Monče, když říká, že už by mohlo jít ven (to povídá cca dva a půl měsíce) Citovat
Dundee Odesláno 19. červen 2007 Autor Odesláno 19. červen 2007 Tak jsem opět na první straně editoval a zůstaly pouze tipy Bohouše (zítra večer) a Kurta (pozítří ráno)...:mrk:mrk Pokud to tahle půjde dál, tak se snad to druhý kolo rozběhne (22.6. od 00:00) Citovat
Mila_S Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Ty Dundee, nespletls to? Není náhodou datum početí v listopadu 2006? To by odpovídalo tomu srpnu, co tipuju. Jinak už mě fakt nic nenapadá. A doktorům nevěř, ti tomu moc nerozumí. Jo a kde budete rodit? Já jsem si ňák nevšim, že by to tu bylo. Nebo je to tajný? My jsme měli obě děti u Apolináře a byla to suprovka - vlídný zacházení, dárečky, atd. Citovat
Dundee Odesláno 19. červen 2007 Autor Odesláno 19. červen 2007 Mila_S: Nespletl jsem to, neboj;) Doktorům nevěřim od tý doby, co jsem k nim šel s vymknutym kotníkem a zůstal jsem ležet s virózou:D Rodit budeme v Brandýse nad Labem. Z okruhu známých se tam narodilo za posledních 5 let cca 6 dětí a všechno v pohodě. Další varianty byly Mělník a Nera. Na Mělník moc doporučení nebylo a o Nera vim už delší dobu, že rodit tam je šílenství Zbytek už je na nás celkem daleko... Citovat
buml Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: Dundee o Nera vim už delší dobu, že rodit tam je šílenství V Nera budes jako v bavlnce kdyz si priplatis nakej ten fufnik. My neplatili nic, porod v pohode, ale potom uz to stalo za vyliz koule:grr Citovat
Dundee Odesláno 19. červen 2007 Autor Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: buml V Nera budes jako v bavlnce kdyz si priplatis nakej ten fufnik. My neplatili nic, porod v pohode, ale potom uz to stalo za vyliz koule:grr Tak to jste s tim porodem měli štěstí, protože co jsem slyšel, vstávaly mi vlasy hrůzou :o:o EDIT: A na to, abych platil doktorům těžký love za to, že něco neposerou, fakt nemám a ani bych to v životě neudělal. Na to mají svojí odbornou kvalifikacia jsou za to placení... (taky bych mohl odfláknout svojí práci, ale následky by byly katastrofický) [upravil dne 19/6/2007 Dundee] Citovat
Medvěd Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Takže Medvědí nový tip - 25. 6. ve 14.30 (to bude totiž přesně výročí 2 let oficiálního soužití s Helčou) Citovat
Dundee Odesláno 19. červen 2007 Autor Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: Medvěd Takže Medvědí nový tip - 25. 6. ve 14.30 (to bude totiž přesně výročí 2 let oficiálního soužití s Helčou) Zapíšu společně s komisarovým tipem 22.6. Tedy, pokud to bude potřeba, protože Monča má celý odpoledne břicho jak šutr;) Citovat
Kurt Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: Dundee Zapíšu společně s komisarovým tipem 22.6. Tedy, pokud to bude potřeba, protože Monča má celý odpoledne břicho jak šutr;) Přece to teď neprohraju! Hele, kdybysme se nečetli, tak držím palce, ať to zvládnete!! Citovat
Dundee Odesláno 19. červen 2007 Autor Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: Kurt Přece to teď neprohraju! Hele, kdybysme se nečetli, tak držím palce, ať to zvládnete!! Ne nadarmo se říká "Pospíchej pomalu!" :D Díky, díky, nám nezbývá než věřit bílým plášťům, ale fakticky jsme o problému v Brandýse neslyšeli;) Citovat
KoudaK Odesláno 19. červen 2007 Odesláno 19. červen 2007 Původně zaslal: Mila_S Hele, já se dneska dočetl ve wikipedii, že gravidita u slonů trvá 609 dní. :D:D A u žraloků 24 měsíců... (říkali to onehdá v bedně..):D Citovat
Dundee Odesláno 19. červen 2007 Autor Odesláno 19. červen 2007 Hele, hele!!!:D:D Nějak nám z toho začínáte dělat ZOO! To neni vůči Monče (a všem ostatním těhulím) vůbec fér. Takovou dobu se tahaj s takovou zátěží a vy se jim posmíváte:bojim Nedávno jsem slyšel nebo četl o jakymsi "batohu" představujícím břicho těhule na vyzkoušení pro chlapy, aby věděli, s čim se ta jejich ženská v těhotenství tahá. Docela dobrej nápad, někdy bych to zkusil:myslim Citovat
Mila_S Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 MY CHCEME MIMINKO, MY CHCEME MIMINKO!!! Citovat
Mila_S Odesláno 20. červen 2007 Odesláno 20. červen 2007 Původně zaslal: aka Si nejaky porid:D:D Já už mám dvě (jedno už sice není miminko, ale bylo) :D:D Btw kdybys´byla co k čemu, tak se přidáš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.