citereh Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Jsem čerstvým majitelem vozu /2 měsíce/ a stala se mě nepříjemnost : začal se mě ztrácet olej z motoru - na zhruba 100 km - půl litru , auto začalo kouřit modrošedý kouř - potřebuji poradit o jakou pravděpodobnou závadu by mohlo jít - jsem začátečník u peugeota a nemám k vozu žádný manual . děkuji za každou dobře míněnou radu Citovat
Hafity Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Pístní kroužky, turbo... A nemáš TDI, ale jen TD. Citovat
citereh Odesláno 8. červen 2007 Autor Odesláno 8. červen 2007 aha tak to se omlouvám to tam někdo musel nalepit na kufr - asi předchozí majitel Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Nejpravděpodobněji turbo, a jestli je to skutečně ono, řeš to hodně rychle, protože když pouští tolik oleje, za chvíli na ten olej v sání pojede, a to se teprv budeš divit. Sundej hadice z IC, kolik je tam oleje, a bude jasno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.