OK406 Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Ještě že máš tak prostorné vozidlo, že tam můžeš provozovat všechny své činnosti.:D Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 :Dn Vendulko, drzoune! Jako spolujezdec obdivuji krajinu a vyplazuju jazyk při předjíždění na ostatní řidiče :D Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 OK406: jj, je to paráda, zatím se do něj ještě vejdu, ale pomalu kynu, takže budu možná brzo kupovat tatrovku ... a až bude speciální zoologický díl JSTE TO, CO JÍTE, bude tam netopýr ve tvaru sladkýho loupáku ve velikosti XXL Citovat
aka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 proc drzoune? dopak jsi neco z toho za volantem neprovadela?:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 jo, nejvíc mi haraší, když jedu s jednou nejmenovanou osobou ženského pohlaví Vendulkou Citovat
aka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 a proc Ti harasi? to teda musi byt kocka:D:D:D:D:aut Citovat
Hnopo Odesláno 7. červen 2007 Autor Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: tomyka zaujimave veci sa tu da dozvediet Naozaj...same somariny...odveci... Citovat
OK406 Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: Hnopo Původně zaslal: tomyka zaujimave veci sa tu da dozvediet Naozaj...same somariny...odveci... Tolik věcí se dozvíš v jednom příspěvku a zdarma. A to je výhodné!! Tak ahoj ahoj ahoj :papa:papa:papa Citovat
Vvitty Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 2netopka: to vis, my se snazime a prekonavame tak to cestou na Sebetov si budes muset nechat ujit jahody, piti, zpivani a rizeni harasit klidne muzes, i kdyz nevim jak to dopadne mezi netopyrem a lvem btw...co delas v aute v kufru? 2hnopo: vzdyt jsi tu dostal docela dost rad k tematu nebo jsi snad cekal neco jineho? Citovat
Bohouš Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Tohle vlákno je lepší než noviny........:mrk Citovat
aka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 proc si bude muset nechat ujit Tebou jmenovane?:o:o Citovat
tomyka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: aka proc si bude muset nechat ujit Tebou jmenovane?:o:o no? Citovat
OK406 Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: tomyka Původně zaslal: aka proc si bude muset nechat ujit Tebou jmenovane?:o:o no? Tak ven s tím;) Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 2 vvitty: v kufru jím jahody, zpívám, piju a hraju si, že řídím 2 Vendulka: jasně, že je to kočka.... žádné podružné buchty já v autě nevozím, posledně jsem vezla taky nějakou dlouhovlasou blondýnku na P2 - prostě tu na clubu jsou samé kočindy, mňau mňau mňau Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Ta fotka je pro Bohouška, aby viděl, jak aktuálně vypadá ta vzteklá hromada kostí a drápů, kterou mám jako případné věno ... Citovat
aka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 ja kdyz ho videla neposled(kocoura, ne bohouse), tak zcela mirumilovne spal a o vzteklosti nemohla byt rec ani naznakem..... Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 mno to víš, nějak si hoši asi chvilkově nepadli do noty a přitom když u nás Bohouš byl prvně, kocour se k němu vinul jak liána.... Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: Netopýrka mno to víš, nějak si hoši asi chvilkově nepadli do noty a přitom když u nás Bohouš byl prvně, kocour se k němu vinul jak liána.... no jestli on neni kocour schizofrenik ke mne se taky chvilema vinul jak liana a aby me za chvili mel chut sezrat Citovat
Netopýrka Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 No dneska ráno ho chtěl páníček pohladit, kocourek to nečekal, lekl se, vyskočil půl metru do vzduchu, zakvičel a bral dráhu...a to ho chtěl páník jen pohladit před odchodem z práce....tak jsem zavřeli dveře a slyšeli zoufalý řev NENECHÁVEJTE MĚ TU ZAS SAMOTNÝÝÝÝHOOOOO.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.