Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

OK406: jj, je to paráda, zatím se do něj ještě vejdu, ale pomalu kynu, takže budu možná brzo kupovat tatrovku ... a až bude speciální zoologický díl JSTE TO, CO JÍTE, bude tam netopýr ve tvaru sladkýho loupáku ve velikosti XXL :D

Odesláno
Původně zaslal: Hnopo

Původně zaslal: tomyka

zaujimave veci sa tu da dozvediet :)

Naozaj...same somariny...odveci...

Tolik věcí se dozvíš v jednom příspěvku a zdarma. A to je výhodné!! Tak ahoj ahoj ahoj :papa:papa:papa:papa

Odesláno

2netopka: to vis, my se snazime a prekonavame :)

tak to cestou na Sebetov si budes muset nechat ujit jahody, piti, zpivani a rizeni :) harasit klidne muzes, i kdyz nevim jak to dopadne mezi netopyrem a lvem :myslim:mrk

btw...co delas v aute v kufru? :D

2hnopo: vzdyt jsi tu dostal docela dost rad k tematu :D nebo jsi snad cekal neco jineho?

Odesláno

2 vvitty: v kufru jím jahody, zpívám, piju a hraju si, že řídím :D

2 Vendulka: jasně, že je to kočka.... :super žádné podružné buchty já v autě nevozím, posledně jsem vezla taky nějakou dlouhovlasou blondýnku na P2 - prostě tu na clubu jsou samé kočindy, mňau mňau mňau

kujon3.JPG

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:super mno to víš, nějak si hoši asi chvilkově nepadli do noty a přitom když u nás Bohouš byl prvně, kocour se k němu vinul jak liána....

no jestli on neni kocour schizofrenik ;) ke mne se taky chvilema vinul jak liana a aby me za chvili mel chut sezrat :D

Odesláno
:D No dneska ráno ho chtěl páníček pohladit, kocourek to nečekal, lekl se, vyskočil půl metru do vzduchu, zakvičel a bral dráhu...a to ho chtěl páník jen pohladit před odchodem z práce....tak jsem zavřeli dveře a slyšeli zoufalý řev NENECHÁVEJTE MĚ TU ZAS SAMOTNÝÝÝÝHOOOOO....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...