Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

29 PRIGL SRAZ KONANÝ DNE 21.6.2007 V 17,30 HOD  

1. 1. 29 PRIGL SRAZ KONANÝ DNE 21.6.2007 V 17,30 HOD

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Původně zaslal: aka

neon proste objede jakejkoli sraz, kde je sance, ze by treba nedostal na pr**l:D:D:D a zkousi a zkousi :P

he he he nechci se Neona nějak dotknout, ale zasmál jsem se tomu :D:D:D

Ty máš holt taky divnej smysl pro humor ... :myslim:D:D:D

Odesláno

Juchuuu, prvni sraz, kterej navstivim, konecne mi v praci vychazi smeny tak,z e se za vami dostanu. Kridylka budou urcite delikatesni, mnam mnam. Tesim se na vas, a mel bych mikro dotazek, prosbicku, nemate nekdo doma jednu nepotrebnou nalepku Peugeot clubu kterou by jste chteli poslat (za financni kompenzaci) dale do sveta? Nemam si co nalepit na letadlo :-)

Mejte se a do srazku prezijte v POHODE a ve ZDRAVI.

Ahooooj

Dzs alias "D"zi"Z"u"S"

http://peugeot.dzizus.org

Odesláno
Původně zaslal: Dzs

Tesim se na vas, a mel bych mikro dotazek, prosbicku, nemate nekdo doma jednu nepotrebnou nalepku Peugeot clubu kterou by jste chteli poslat (za financni kompenzaci) dale do sveta? Nemam si co nalepit na letadlo :-)

Ahooooj

Dzs alias "D"zi"Z"u"S"

Myslím, že Dodo s sebou určitě přiveze i E-shop, tzn. že předpokládám, že samolepku budeš moci zakoupit a ještě si vybrat barvu a velikost (mimoto klíčenky, deštníky, trika . . . )

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Dzs

Tesim se na vas, a mel bych mikro dotazek, prosbicku, nemate nekdo doma jednu nepotrebnou nalepku Peugeot clubu kterou by jste chteli poslat (za financni kompenzaci) dale do sveta? Nemam si co nalepit na letadlo :-)

Ahooooj

Dzs alias "D"zi"Z"u"S"

Myslím, že Dodo s sebou určitě přiveze i E-shop, tzn. že předpokládám, že samolepku budeš moci zakoupit a ještě si vybrat barvu a velikost (mimoto klíčenky, deštníky, trika . . . )

SUPER!!!! Diky za potesujici informaci ;)

Odesláno

vypadá to že budu mít taky čas tak že bych dorazil taky:D ???? každopádně vezmu sebou zajímavé historky, protože Dodo měl v péči několik mých bývalých spolužaček v autoškole:P a bydlím kousek od těch jeho kasáren v kohoutovicích:D

[upravil dne 19/6/07 vody_106]

Odesláno
Původně zaslal: vody_106

vypadá to že budu mít taky čas tak že bych dorazil taky:D ???? každopádně vezmu sebou zajímavé historky, protože Dodo měl v péči několik mých bývalých spolužaček v autoškole:P a bydlím kousek od těch jeho kasáren v kohoutovicích:D

Á-jé. Tak to jsem sám zvědav. Ani nevím, jestli se mám na to těšit nebo mít strach......:myslim. Jinak tvoje auto jsem tam viděl. Myslím, že bydlíš na Axmance, že? :papa

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Á-jé. Tak to jsem sám zvědav. Ani nevím, jestli se mám na to těšit nebo mít strach......:myslim. Jinak tvoje auto jsem tam viděl. Myslím, že bydlíš na Axmance, že? :papa

jojo přesně tam bydlím:roker Ale stavím se max na hodinku, o pů osmé už musí bejt někde jinde. A strach? to se uvidí, musíš vědět ty jak jsou s tebou slečny v autoškole spokojeny:D

[upravil dne 20/6/07 vody_106]

Odesláno

No, taky záleží, kdo si co k tomu přidá. Znám to moc dobře. Když mě volají rodičové žáků, co neudělali zkoušky, že je to nespravedlnost, že jejich synáčka, či dcerunku vyhodili jen za to, že na 60 jeli 50 apod.... a přitom nás málem narval pod šalinu, tak jsem opravdu zvědav a nejist...... :aut. Ale svědomí černý nemám. :papa

Odesláno

No, taky záleží, kdo si co k tomu přidá. Znám to moc dobře. Když mě volají rodičové žáků, co neudělali zkoušky, že je to nespravedlnost, že jejich synáčka, či dcerunku vyhodili jen za to, že na 60 jeli 50 apod.... a přitom nás málem narval pod šalinu, tak jsem opravdu zvědav a nejist...... :aut. Ale svědomí černý nemám. :papa

s těma závěrečkama je to tak všude, ty opravdu instruktor moc neovlivní, pokud teda přímo nešlape na pedály:super
Odesláno

s těma závěrečkama je to tak všude, ty opravdu instruktor moc neovlivní, pokud teda přímo nešlape na pedály:super

To nebylo myšleno, že bych ovlivnil ANO, či NE. Ale spíš, jak lidi kecají, že neudělali žádnou chybu, jenom...... A ve skutečnosti nás rvali pod rozjetej náklaďák při odbočování vlevo... :D. Proto jsem zvědavej, co se o mě povídá.....:D

[upravil dne 20/6/07 Autoškolič Dodo]

Odesláno

To nebylo myšleno, že bych ovlivnil ANO, či NE. Ale spíš, jak lidi kecají, že neudělali žádnou chybu, jenom...... A ve skutečnosti nás rvali pod rozjetej náklaďák při odbočování vlevo... :D. Proto jsem zvědavej, co se o mě povídá.....:D

[upravil dne 20/6/07 Autoškolič Dodo]

neboj nic tak strašnýho, a hlavně co se týče závěreček, tam jde o komisaře, s tebou to nesouvisí:D...až uslyšíš jak probíhaly moje závěrečky budeš koukat:D ne nemysli že jsem nějaká trestná výprava, je to klasika jedna kamoška povídala takže i já to beru s rezervou. dorazím na tu půl šestou. Sraz je teda v hospě nebo na parkálu?

[upravil dne 21/6/07 vody_106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...