Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

výška 9 cm

A půjde tam, když je údajně rovný? A zakreje ty díry? Tak teď nevím, jakej objednat:myslim. Nemá někdo zkušenost s tím znakem ze 607?

PS: dneska jsem koukal :ona tvoje auto na parkovišti , jestli už tam ten znak nemáš:D

Odesláno

Chcelo by to nejaku 607 obzrieť na parkovisku, ale kedze je ten znak o dost vacsi ako na 406, tak mas o dost vacsi manevrovaci priestor a tym padom ho mozes dat aj trocha nizsie a teda to zahnutie na 5. dverach 406 by ti nemalo vadit.

Ale toto len teoretizujem, nemam to odskusane takze za nic nerucim, urcite by som sa radsej pozrel nejakej 607 na zadok a odmeral si toho Leva.

Len treba dat pozor pri merani na majitela tej 607, aby si to zle nevysvetlil. (duplom ak mu v minulosti uz Levika niekto ukradol, takze ak za tebou bude utekat s bejzbolkou, alebo s vytiahnutou devinou, tak ber nohy na plecia)

Odesláno

2 kajk: tím pádem je tvoje řešení nejlepší:super a taky nejlevnější:potlesk:potlesk:potlesk. Je to teda stejný znak (stejné obj. číslo) co má Honza406:myslim?

Odesláno

Tak jsem včera objednal, dnes vyzvedl a nalepil znak s výše uvedeným obj. číslem za 155,- Kč u koncesionáře v Jindřichově Hradci. Musím konstatovat, že díry po starém znaku zakryje pouze tak, že není zcela uprostřed a nemá tedy zámek lev mezi nohama. Je to tedy tak, jak to tu již někteří mají vyfocené. Takže i když tento znak není určen pro 406-ku, problém s překrytím děr úplně neřeší. Pokud se to Kajkovi podařilo, musí mít jiný znak. Díry jsem po nalepení znaku a sundání tapecírunku zevnitř zadělal lepidlem Mamuth Glue Fix Flex od Den Braven, které je na bázi polymeru.

Guest servisman
Odesláno

tak vidím že drží jak ulitý a to byly obavy že to nepujde .Jinak pěkný :)

Odesláno

tak vidím že drží jak ulitý a to byly obavy že to nepujde .Jinak pěkný :)

To jo, akorát že není uprostřed:nevim. A kdy ho tam budeš mít ty?

Guest servisman
Odesláno

vozím jej asi rok v kufru až bude čas tak jej tam dám asi,i když je to okolo znaku poškrábaný po zcicení znaku který byl jak novej.Ale musím nějak zadělat ty dírečky

Odesláno

vozím jej asi rok v kufru až bude čas tak jej tam dám asi,i když je to okolo znaku poškrábaný po zcicení znaku který byl jak novej.Ale musím nějak zadělat ty dírečky

Sundáš tapecírung pátých dveří a zevnitř ty díry zamázneš lepidlem, žádná věda:super.

Odesláno
Původně zaslal: Ladman

2 kajk: tím pádem je tvoje řešení nejlepší:super a taky nejlevnější:potlesk:potlesk:potlesk. Je to teda stejný znak (stejné obj. číslo) co má Honza406:myslim?

Objednací číslo neznám, ale je to znak ze zadku P307 a stál mě necelých 200,- Kč.

Odesláno

Dnes som si kupil v peugeote znak s obj. c. 7810.J7 ma cez 9cm, uvidim ako bude sediet. Ale ma zakrivenie. Ponukol mi viac rozmerov (asi 6 znakov), od mojho mal este väcsi asi o 1 cm, ale to uz bolo VELKE. Ostatne boli mensie.Tie co mi ponukal boli vsetky bez cuplikov, tak netreba nic orezavat.

Cena toho mojho 7,5 eur. Pri prvej volnej chvili ho tam skusim nalepit.

Guest servisman
Odesláno

7810.J7 je ze sedanu 307 a ten můj 7810.H6 je z komxi break SW 307

Guest servisman
Odesláno

tak dnes jsem se obětoval sundal zadní tapic zalepil dírky a nalepil chromovýho lvíčka,jen jsem zvědav jak dlouho tam vydrží,protože včera zmizela krytka na tažnou kouli což je halířová položka

přikládám fotečku

post-0-14109605933432_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...