Jogin Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Vzdycky kdyz se objevi tohle tema tak me zacnou kolisat otacky! Dneska sem koupil na shelce takovi bili aditivo a musim rict ze to zabralo ale na STK me namerily lamdu dobrou ale uz byl k horni mezi takze je mozny ze me odchazi lamda! plus , si asi necham ted pri vymene vycistit krokac, a tu vahu vzduchu to mam taky? (ja myslel ze to maj jen dizlaci ) a jedna vec me vrta hlavou , jak si psal vise ze ti to procistily a zacalo ti to chcipat , tak bych byl velmi nerad kdyby me to zacalo delat taky, takze jaky zkusenosti a uspechy mate s cistenim krokace? diky Citovat
kujon106 Odesláno 26. červen 2007 Autor Odesláno 26. červen 2007 Tak kluci, vše doufám vyřešeno Dneska sem tam zkusmo dal Béďův snímač průtoku vzduchu (váhu vzduchu) a jelo to s ní jako o závod (najeli sme tak 10km a závada se neprojevila). Pak sem tak vrazil tu svou starou a hned při rozjezdu to začlo škubat. Takže je to jasné Citovat
Kubíček106 Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Až bedeš mít novou tak napiš kde a kolik tě stála. Citovat
Kurt Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Původně zaslal: kujon106 Tak kluci, vše doufám vyřešeno Dneska sem tam zkusmo dal Béďův snímač průtoku vzduchu (váhu vzduchu) a jelo to s ní jako o závod (najeli sme tak 10km a závada se neprojevila). Pak sem tak vrazil tu svou starou a hned při rozjezdu to začlo škubat. Takže je to jasné Jsem se s tím fotil zbytečně. Citovat
Jogin Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Tak gratuluju, prootze vaha stoji 2000Kc a kdyby si musel kupovat novej krokac tak to bude urco drazsi ja mrknu na ten krokac (tu vahu vzduchu nevite jestli mam na 1,8 benzinu? ) Citovat
Bazy Odesláno 11. červenec 2007 Odesláno 11. červenec 2007 Zdar Kujon, v brzké době se chystám udělat to samé jako ty, protože mám stejné pozdezření. koukl jsem na to čidlo(váha vzduchu-konektor) a krapet ho pročistil, ale neměl jsem odmaštovač atd.. takže jen na sucho, nicméně snad dneska koupím např. Kontaktol a zkusím to pročistit, protože se mi zdálo, že to i přes ten malý zásah na chvilku přestalo zdechat. (někdy při zastavení a vyřazení např. na křiž. ot. spadnou a nestihnou se vrátit a chcípne to.) tak snad to bude taky tím, mám pocit, že mám stejnou potvoru plastovou jako ty. Není nekdo z Brna, žebychom se sjeli a já to taky zkusil na chvíli přehodit? jestli je to tím? díkes .... Citovat
kujon106 Odesláno 11. červenec 2007 Autor Odesláno 11. červenec 2007 Dneska (za chvíli) pro ten díl jedu, takže pak vám sem napíšu co a jak Bazy> 30.7. jedu autem do Brna na zápis do školy, takže když vyčkáš, tak ti pučim ten svůj. Citovat
Bazy Odesláno 12. červenec 2007 Odesláno 12. červenec 2007 Ok, Kujón, pokud to do té doby nezprovozním, tak ti budu 100x zavázán, ale to se jeste domluvíme na toho 30.7. to bychom mohli i jen tak posedět, pokecat... na chvilku......, Pak napiš kolik jsi vypláz za tu váhu :-) Díkes Citovat
kujon106 Odesláno 12. červenec 2007 Autor Odesláno 12. červenec 2007 No s tim posezem uvidim, rád bych, ale otázka je jestli nebudu muset zase rychle domů. No to se ještě dohodneme. Kdyby si to do tý doby nevydržel, tak teďka pátek 13 až neděle (možná sobota) budu na srazu v Šebetově, tak by ses mohl otočit i tam Citovat
Bazy Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 na šebetov to asi nestihnu, ještě uvidím, mám to napráskané, ale i tak díky. pak se když tak toho 30 slezem. Hej a ty začínáš studovat? dálkáč, či denní? Citovat
kujon106 Odesláno 13. červenec 2007 Autor Odesláno 13. červenec 2007 No jak se to vezme, pokračuju já sem tam teďka 3roky studoval VUT v bakalářskym dennim studijnim programu, teďka sem udělal státnice, odpromoval a udělal přijímačky na Ing., takže jedu dál. Citovat
KUBBACHER Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Kluci a ják je to u HDi, když to nastartuji tak mi chvíly asi tak minutu kolísají otáčky a pak se to srovná a je klid, že by i v tomto případě byla na vině váha vzduchu? Citovat
Bazy Odesláno 29. červenec 2007 Odesláno 29. červenec 2007 KUba: hmm.. to je těžko říci? zas taký odborník nejsu.. abych ti poradil.. tohle se mi nestalo, ale co bys mohl, tak jestli tam máš váhu, což asi jo, tak to zkus celé pročisti, odmastit kontakty... ja to udelal a pomohlo to. urcite koukl na vzduchovy filtr, ale je divné, že ti to pak asi po chvilkovém zahratí bezi... to ti dela pokazde, co nastartujes? nebo jen kdyz je to studene? Citovat
WWWlado Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 mám 306 1,6 SR a kolísají mi otáčky mezi 900-1500 svíčky a vzduch. filtr mám nový a nic se nezměnilo čím to může být ? díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.