Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

106 cuká, chcípe


kujon106

Recommended Posts

Mam nějaký nemocný autíčko :(

už někdy po měsící co sem ho koupil (před rokem) občas dělalo to, že když sem zastavil, tak otáčky při volnoběhu kolísaly a zase se zvedaly (v rozmezí asi 800-1100). Dělalo to jen někdy, takže sem tomu nevěnoval pozornost.

Když šlo teďka auto na výměnu poloosy, tak sem chtěl aby udělali i PC diag. To prý dělali a ukázalo jim to vadnej volnoběžnej ventil. Prý ho pročistili a závada byla pryč.

Když sem ale auto přivezl ze servisu, tak z prvu mi občas z ničeho nic chcípalo (tj. stojim na křižovatce na neutrál, najednou kucky kucky a chcíp, nebo i při odbočování z kopce se zařazenou rychlostí a vyšpláplou spojkou - velmi nepříjemná věc, jet z kopce s vypnutym posilovačem :( ). Tak sem koupil svíčky, vyměnil je (to bylo to nejmenší co sem mohl udělat.

Auto teďka dělá to co v minulém případě plus ještě něhoráznym způsobem cuká (v jednu chvíli nejede vůbec, načež zase ano v rychlém sledu :) ).

Co si o tom myslíte, asi vyměnit ten ventil za novej, že? :myslim

Děkuju za konstruktivní rady a pomoc :potlesk;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čau, mě to dělá obdobně, že mě to občas zdechne ot. klesnou a nestihnou se vrátit... možná špatný regul otáček nebo tak, kdybys na něco došel, dej vědět.. taky se to snažím nějak dát dokupy.. a svíčky sem dal nové... a dělá to stejně.:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ježiš....kup ty kabely....!!!:roker kolik máte na tom najeto...???uvidíš...kup je..:super to mám tady furt někoho, že mu to cuká...mě to taky dělalo na svým...!! kdyby to byl pylivový filtr, tak by to muselo dávat míň paliva, pokud jsi to kontroloval...(za 15sec 0,5l benzínu..asi...takový průměr..)!! zkus ty kabely a pak napiš, jak si pořídil...hodně štěstí...čus..:super:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo...:D ale fakt to na 99% byvá tento problém...často se to dá usoudit z těch najetých km..pokud jsou podcivé...:aut:D...a pak možná i svíce...ale to zatim nech být....to se projevuje spíše tak, že nemůžeš pořádně nastartovat nebo to chytá postupně po válcích...!! tak zatim...a doufám, že to pomůže...:super..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se v tom nevyznám, ale dneska mi tatík řekl že to má tyristor. Tatík tomu sice taky nerozumí, ale zdárně to maskuje :D Tady mam fotku, tak jestli z ní vykoukáte nějaký podrobnosti :)

auk019.jpg

Jinak - našli sme doma kabel z našeho bývalýho forda, tak sme ho zkoušeli postupně místo všech 4ech stávajících a pořád nic, resp. pořád to cukalo :( Tak sme to rozdělali, všecho xkrát pročistili, zandali zpět a cuká pořád.

Palivovej filtr sem měnil dneska, svíčky 2x nedávno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...