Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no já si až s odstupem času uvědomuju že jako malej sem měl autíčko na dálkový ovládání asi tak 35 cm velký a byla to krásná bílá 205 rally s červenejma kolama. možná jí ještě najdu na půdě a vyfotim:P

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

no já si až s odstupem času uvědomuju že jako malej sem měl autíčko na dálkový ovládání asi tak 35 cm velký a byla to krásná bílá 205 rally s červenejma kolama. možná jí ještě najdu na půdě a vyfotim:P

Ha! No pozór! Tak mazej hledat:D

Odesláno

Ohh, paráda. :potlesk Tolik krásných modelů. Radost pohledět. :super No já si vzpomínám, že jsem kdysi jako malej měl od peugeotu snad jen, myslím 405 Turbo 16 Safari už ani nevím od koho to bylo- teď už to bude nejspíš někde (ani newim kde) :myslim. :(

Odesláno
Původně zaslal: King

Ohh, paráda. :potlesk Tolik krásných modelů. Radost pohledět. :super No já si vzpomínám, že jsem kdysi jako malej měl od peugeotu snad jen, myslím 405 Turbo 16 Safari už ani nevím od koho to bylo- teď už to bude nejspíš někde (ani newim kde) :myslim. :(

Tak to bylo asi Bburago 1/43 nebo 1/24(25). Škoda že už nejsou:(

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: King

Tak to bylo asi Bburago 1/43 nebo 1/24(25). Škoda že už nejsou:(

JJ, myslím 1/43 Bburago to bylo:super- od nich jsem toho měl myslím víc. Hlavně Ferrari, Porsche, Chevrolet... Taky něco od Maisto :)

Odesláno
JJ, myslím 1/43 Bburago to bylo

Škoda že už nejsou, do nedávna se dala ještě sehnat 205 T16, ale dneska už je to vzácnost to na krámě najít, spíš už vůbec nejsou:(

• O 2 týdny později...
Odesláno

No, nemůžu než souhlasit Vážně krása Asi se po něm budu taky muset poohlédnout

Taky se přidávám k tomuto názoru,je jen škoda,že nejde otočit nějakým kouzelným prstenem:D a zvětšit je do reálné velikosti a funkčnosti,mít pane v zánovním stavu takový GTI...:)

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

No, nemůžu než souhlasit Vážně krása Asi se po něm budu taky muset poohlédnout

Taky se přidávám k tomuto názoru,je jen škoda,že nejde otočit nějakým kouzelným prstenem:D a zvětšit je do reálné velikosti a funkčnosti,mít pane v zánovním stavu takový GTI...:)

Koukám taky se někdo dívá moc na Arabelu:D :D

Odesláno
Původně zaslal: 205GtiHanz

na tech fotkach to stejne vypada moc nic, ale v realu to je skvely...zena toho pak litovala ze mi to koupila protoze jsem si s tim az do vecera hral :D

No podle mého i na fotkách vypadá super a půjdu do něj:) Netušíš co stál?

:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...